Στο Conference μέχρι 2.95!

Στο Conference μέχρι 2.95!

Ο Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από το Europa Conference League, φτάνοντας σε αποδόσεις τριπλασιαασμού.

Ο Scorakias έβαλε το ευρωπαϊκό του κουστούμι και ποντάρει στο Europa Conference League. Οι ρεβάνς στα play offs συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον και η πρόκριση στους ομίλους είναι το κίνητρο που θα μας βοηθήσει να βρούμε τις ευκαιρίες του κουπονιού.

O Scorakias κόντρα στους… Βίκινγκς

Ξεκινάμε από τα βόρεια και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση της Βίκινγκ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι Νορβηγοί έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση μετά τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι με 2-1. Βέβαια, το τελικό σκορ, μόνο πλασματικό μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι Ρουμάνοι ήταν εμφανώς καλύτεροι. Πλέον η Στεάουα καλείται να κερδίσει εκτός έδρας και να σας πω την αλήθεια μου δε μου φαίνεται ακατόρθωτο. Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, όμως ποιοτικά υπερέχει και θα βάλω στην εξίσωση το βάρος της φανέλας της. Περιμένω λοιπόν από τους φιλοξενούμενους να προηγηθούν σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δεν ήταν και για 2-0…

Συνεχίζουμε στο Λουξεμβούργο με την αναμέτρηση της Ντουντελάνζ με τη Λεχ Πόζναν. Το πρώτο ματς έληξε 2-0 υπέρ των Πολωνών, οι οποίοι δεν ήταν τόσο ανώτεροι για να πάρουν σκορ πρόκρισης. Η Ντουντελάνζ εντός έδρας σκοράρει με άνεση. Έχει ξεχάσει πότε έμεινε στο μηδέν στο γήπεδό της. Από την άλλη η Λέχ Πόζναν τρέχει ένα σερί πέντε εκτός έδρας αγώνων που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Γιατί όχι και απόψε, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν γκολ για να κυνηγήσουν την ανατροπή;

Δυνατά για το θαύμα

Κλείνω, όπως άρχισα, με Σκανδιναβία. Η ΑΪΚ Στοκχόλμης υποδέχεται τη Σλοβάτσκο με σκοπό να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα. Μόνο με θαύμα θα πει κανείς και δίκιο θα έχει. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, αν και σε αυτή την περίπτωση το σκορ θα λέγαμε πως ήταν δίκαιο, αφού η Σλοβάτσκο ήταν καλύτερη. Η ΑΪΚ θα στηριχτεί στην έδρα της, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο σουηδικό πρωτάθλημα και τουλάχιστον αξίζει να παλέψει για την ανατροπή, απέναντι σε μια πιο άπειρη ομάδα που εκτός έδρας δεν τρομάζει. Πρώτο γκολ για τους Σουηδούς λοιπόν σε αξιόλογη απόδοση.

Ειδικό
19:00
Βίκινγκ - Στεάουα Βουκουρεστίου
Anytime score: 0-1
2.03
Ειδικό
20:00
ΑΪΚ Στοκχόλμης - Σλοβάτσκο
Anytime score: 1-0
1.82
Ειδικό
21:30
Ντουντελάνζ - Λεχ Πόζναν
Anytime score: 1-0
2.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις