Αν έχεις… έδρα διάβαινε

προγνωστικά

Το «παζλ» των ομίλων του φετινού Champions League ολοκληρώνεται με τρεις εξαιρετικές αναμετρήσεις.

Στα προγνωστικά της Τρίτης κινούμαστε σε γνωστά «κατατόπια», δίνοντας έμφαση στα ματς Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ και Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς. προγνωστικά

Προγνωστικά: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ

Με άδεια χέρια έφυγε από τη Νορβηγία η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χάνοντας με 1-0 από την Μπόντο Γκλιμτ. Άλλη μια εντός έδρας νίκη για την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, με την οποία έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Πρώτη ήττα για τους Κροάτες στην σεζόν και μόλις δεύτερο ματς που δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ήρθε η νίκη με 5-2 επί της Όσιγεκ στο πρωτάθλημα για να ενισχύσει κάπως την ψυχολογία της ομάδας και να διατηρήσει την Ντιναμό στο +5 από τη δεύτερη θέση.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Όσον αφορά την Μπόντο Γκλιμτ, έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με αντίπαλο τη Χαμ-Καμ και είδε το σερί νικών στο γήπεδό της να σταματά στα οκτώ παιχνίδια. Φάνηκε ότι έχει αδυναμίες, κυρίως στα μετόπισθεν και σίγουρα δεν είναι ανίκητη. Εκτός έδρας μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τρεις προηγούμενες προκριματικές φάσεις, χωρίς αυτό να της κοστίσει την πρόκριση.

Η Ντιναμό έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ και στα έξι φετινά της ματς στο «Μάξιμιρ». Μάλιστα, στα τέσσερα τελευταία έχει πετύχει τουλάχιστον από τέσσερα τέρματα. Και αυτή αλλά και η Μπόντο Γκλιμτ «ποντάρουν» πολλά στο γήπεδό τους. Το πάθος και η τρέλα των Νορβηγών δε συναντά όρια, όμως η απειρία τους είναι κι αυτή ένας καθοριστικός παράγοντας. Πιστεύω πως η πρωταθλήτρια Κροατίας μπορεί να πάρει τη νίκη, και πολύ πιθανόν την πρόκριση στους ομίλους. Αυτό που μας αφορά και θα πάρουμε, είναι το 2.12 στον άσο & over 1,5 από το Pamestoixima.gr.

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς

Είναι πολύ κρίμα που Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς συναντήθηκαν στα πλέι-οφ του Champions League. Διότι αυτό σημαίνει ότι μια από αυτές τις δύο εξαιρετικές ομάδες θα μείνει εκτός ομίλων και θα αναγκαστεί να συνεχίσει στο Europa League. Το πρώτο ματς μεταξύ τους ήταν μια ποδοσφαιρική «πανδαισία» και το μόνο που έλειψε ήταν ο νικητής. Το 2-2 αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και κάνει ξεκάθαρο τον στόχο κάθε ομάδας: νίκη και μόνο νίκη.

Η Αϊντχόφεν μπορεί να άλλαξε προπονητή το καλοκαίρι, όμως διατήρησε τη νοοτροπία που τη διακατέχει διαχρονικά: το λεγόμενο «όσα βάλουμε κι όσα φάμε». Πάντως, μέχρι στιγμής της «βγαίνει» μια χαρά, κι αυτό το χρωστά στην ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά. Είναι από τις ομάδες που έχουν ισχυρή έδρα κι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και απόψε.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά και για τη φιναλίστ του περσινού Europa League, Ρέιντζερς. Σίγουρα έχει αρκετές ποιοτικές μονάδες και τον Φαν Μπρόνκχορστ που κάνει πολύ καλή δουλειά. Όμως εκτός έδρας είναι «φάντασμα» του εαυτού της. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είναι κυριολεκτικά η μισή ομάδα από αυτήν που βλέπουμε όταν παίζει στο «Άιμπροξ». Στα τελευταία έντεκα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη μετρά μόλις μία νίκη, εκείνο το επικό 4-2 επί της Ντόρτμουντ.

Πώς λοιπόν να σταθεί όρθια στο «Φίλιπς Στάντιον»; Θα χρειαστεί μια μεγαλειώδη εμφάνιση που θαρρώ πως δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Πολύ ικανοποιητική επιλογή ο άσος σε συνδυασμό με το over 2,5, που φτάνει το 2.50 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
22:00
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπόντο Γκλιμτ
1 & over 1,5
2.12
Combo
22:00
Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς
1 & over 2,5
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις