Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 23/8) – Αμφίρροπες ρεβάνς στο Champions League

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 23/8): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

ΑΠΟΕΛ – Τζουγκάρντεν (19:00): Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa Conference League, στο πρώτο ματς 3-0 η Τζουγκάρντεν. Οι Σουηδοί βρίσκονται με το 1,5 πόδι στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο ΑΠΟΕΛ κυνηγά ένα… θαύμα για να κατορθώσει να φτάσει στην ανατροπή. Η εικόνα των Κύπριων όμως δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως η Τζουγκάρντεν έχει ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα της χώρας της είναι σε εξέλιξη καιρό. Πέντε επίσημα ως τώρα ο ΑΠΟΕΛ, ισάριθμα no goal. Από τις 22 Μαΐου αήττητη η σουηδική ομάδα (12-2-0 έκτοτε), ακόμα και να ηττηθεί σήμερα, το σκορ δε ξεφεύγει από τα 2-3 γκολ.

Βικτόρια Πλζεν – Κάραμπαγκ (22:00): Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League, πρώτο ματς 0-0. «Όλα ανοιχτά» για την πρόκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Ήταν το πρώτο no goal της Πλζεν μετά από πέντε σερί goal/goal και το τρίτο σε οκτώ ματς για τους Αζέρους. Καμία από τις δύο δεν αγωνίστηκε στο εγχώριο πρωτάθλημα της ώστε να είναι έτοιμες για τον «τελικό». Προβλέπεται… πραγματική μάχη στο ματς, με το over 5,5 κάρτες να προσφέρεται σε απόδοση 2.05! Άλλωστε στα προηγούμενα παιχνίδια τους στα προκριματικά, αμφότερες δέχτηκαν αρκετές!

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα (22:00): Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League, πρώτο ματς 3-2 η Μακάμπι. Με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει πλέον, ο Ερυθρός Αστέρας καλείται να βρει τουλάχιστον δύο γκολ για την ανατροπή. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με το νικηφόρο σερί εφτά αγώνων να διακόπτεται στο Ισραήλ, ενώ ως τότε είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ. Την Μακάμπι την έχουμε δει αρκετά τον τελευταίο καιρό και δείχνει ότι είναι ικανή για το καλύτερο (Ολυμπιακός, 1ο ματς με Απόλλων Λεμεσού) αλλά και το χειρότερο (2ο ματς Απόλλων). Θα πάει με αμυντικό προσανατολισμό και ότι καταφέρει στην κόντρα. Πρόκεται όμως για ομάδες που… έχουν το γκολ και με το σκορ να είναι τόσο κοντά, μάλλον θα δούμε αρκετά κι απόψε. Το ασιατικό over 2,75, με μισή πληρωμή στα τρία γκολ πληρώνει 2.10!

Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου (22:00): Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League, πρώτο ματς 2-0 η Μπενφίκα. Οι «αετοί» επικράτησαν άνετα εκτός έδρας των Ουκρανών και ήδη ονειρεύονται τους ομίλους της διοργάνωσης. Δύσκολα η Ντιναμό θα βγάλει κάποια αντίδραση με τον Βλαχοδήμο να έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ σε 5 ματς ως τώρα στη σεζόν, όσα δηλαδή χρειάζονται οι Ουκρανοί για να ισοφαρίσουν το σκορ. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω…

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις