ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Ανάλυση Γ' ομίλου

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Ανάλυση Γ' ομίλου

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Ανάλυση Γ’ ομίλου

ευρωμπάσκετ αφιέρωμα

Αφιέρωμα και ανάλυση για όλες τις χώρες του Γ΄ ομίλου που θα λάβουν μέρος στο φετινό Eurobasket από τη μπασκετική ομάδα του koubanezos.gr.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Eurobasket, η μπασκετική ομάδα του Koubanezos συγκεντρώθηκε για να σας παρουσιάσει τους έξι μονομάχους του τρίτου ομίλου. Η τελική φάση του τουρνουά θα ξεκινήσει την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη και ο τελικός θα γίνει στις 18 του ίδιου μήνα. ευρωμπάσκετ αφιέρωμα

Επιμέλεια: Αντώνης Ράπτης, Δημήτρης Κουλουμπαρίτσης, Παναγιώτης Δογαντζής, Γιώργος Αποστόλου και Bilias1974.

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Σύστημα διεξαγωγής

Όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο πανόραμα της διοργάνωσης που ετοιμάσαμε για εσάς, οι 24 ομάδες της τελικής φάσης του τουρνουά έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους των έξι. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες και θα διασταυρωθούν μεταξύ τους στη φάση των «16». Οι διασταυρώσεις των ομίλων Α, Β, Γ και Δ έχουν ως εξής: Β2-Α3, Α1-Β4, Β1-Α4, Α2-Β3, Γ1-Δ4, Δ2-Γ3, Γ2-Δ3, Δ1-Γ4.

Η φάση των ομίλων

Το ιδιαίτερο της φετινής διοργάνωσης είναι ότι κάθε όμιλος θα διεξαχθεί σε διαφορετική χώρα. Συνδιοργανώτριες χώρες είναι η Ιταλία, η Γερμανία, η Γεωργία και η Τσεχία. Η Εθνική μας θα είναι στον τρίτο όμιλο με έδρα το Μιλάνο, ο πρώτος θα λάβει χώρα στην Τιφλίδα, ο δεύτερος στην Κολωνία και ο τέταρτος στην Πράγα.

Προχωράμε με την ανάλυση του τρίτου ομίλου:

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Γ’ Όμιλος

  • Ιταλία
  • Εσθονία
  • Ελλάδα
  • Κροατία
  • Ουκρανία
  • Μ. Βρετανία

Ευρωμπάσκετ: Το πρόγραμμα της Εθνικής μας έχει ως εξής:

2/9 18:00 Κροατία-Ελλάδα

3/9 22:00 Ελλάδα-Ιταλία

5/9 18:00 Μ. Βρετανία-Ελλάδα

6/9 18:00 Ελλάδα-Ουκρανία

8/9 18:00 Εσθονία-Ελλάδα

Η ανάλυση των ομάδων

Ιταλία: Οικοδέσποινα με δύναμη στα φόργουορντ

Οι γείτονες βρίσκονται στον όμιλο της Εθνικής μας και για την ακρίβεια φιλοξενούν τους αγώνες του στο Μιλάνο. Παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ στην Ευρώπη με αρκετές διακρίσεις. Στο θεσμό του Eurobasket έχει κατακτήσει δύο φορές το χρυσό (1983, 1999), τέσσερις φορές το αργυρό (1937, 1946, 1991, 1997) και άλλες τέσσερις το χάλκινο (1971, 1975, 1985, 2003). Το ρόστερ της είναι γεμάτο αξιόλογα φόργουορντ, αλλά στερείται λύσεων στις άλλες θέσεις.  Αρκετοί παίκτες από ομάδες της Euroleague στελεχώνουν το ρόστερ της όπως ο Φοντέκιο, ο Μέλι, ο Πολονάρα, ο Ντατόμε και ο Χάκετ αλλά και ο Γκαλινάρι από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Η Ιταλία είναι ένα από τα φαβορί του ομίλου για την πρόκριση και δύσκολα δεν θα τα καταφέρει.

Εσθονία: Επιτυχία και μόνο η συμμετοχή

Ίσως η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της Εθνικής μας, για την οποία και μόνο η συμμετοχή στο Eurobasket είναι επιτυχία. Αυτή θα είναι η 7η συμμετοχή της σε τελική φάση. Στα προκριματικά κατάφερε να προκριθεί ως Τρίτη σε έναν όμιλο με αντιπάλους την Ιταλία, τη Ρωσία και τη Βόρεια Μακεδονία, με την οποία ισοβάθμησε αλλά υπερτερούσε. Η λογική λέει πως θα αποτελέσει το σάκο του μποξ στο Μιλάνο. Στο ρόστερ της διαθέτει αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία με γνωστότερο όλων τον Ραϊέστε της Μπασκόνια.

Ελλάδα: Επιστροφή στα μετάλλια

Τρομάζει, φοβίζει αλλά κρατάει τη μπάλα χαμηλά. Το πρόσφατο παρελθόν δεν αποτελεί οδηγό για την Εθνική. Η Ελλάδα απέχει χρόνια από τα μετάλλια και φέτος είναι ίσως η ευκαιρία της. Με μια σύνθεση που στη θεωρία (και στην πράξη μπορεί και πρέπει) να τρομάζει είναι πιο έτοιμη από ποτέ να κάνει το μεγάλο comeback στις θέσεις των μεταλλίων. Με έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών, με δύο από τα καλύτερα guard στην Ευρώπη και φυσικά τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στον κόσμο δεν έχει να φοβηθεί κανέναν πέρα από τον ίδιο της τον εαυτό. Η Εθνική δημιούργησε το κλίμα στην Λάρισα και έκανε την αφετηρία για μια νέα αρχή με προοπτικές και ταβάνι που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Με την προσθήκη του Ντόρσεϊ, το παιχνίδι της εθνικής αποκτά νέα διάσταση και μεγαλώνει το γήπεδο, βρίσκοντας στο πρόσωπο του ένας σουτέρ που μπορεί να πλαισιώσει τον Γιάννη και να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες.

Κροατία: Πάντα κάτι της λείπει

Ένα ακόμα από τα φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση από τον όμιλο της Εθνικής μας είναι η Κροατία. Στα 30 χρόνια της ιστορίας της έχει να επιδείξει δύο χάλκινα μετάλλια σε Eurobasket, το 1993 και το 1995. Γενικότερα οι διακρίσεις της περιορίζονται μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 90’. Από τότε, πάντα κάτι της λείπει για να κάνει την υπέρβαση. Η φετινή διοργάνωση είναι μια ευκαιρία να αποδείξει ότι ίσως άξιζε να βρεθεί στο παγκόσμιο του 2023, από το οποίο αποκλείστηκε πριν λίγες ημέρες. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με πολυετή καριέρα στο ΝΒΑ, ενώ σημαντικά γρανάζια είναι ο Ζούμπατς, ο Ζίζιτς και ο Χεζόνια.

Ουκρανία: Με τη «βοήθεια» των Αμερικανών

Οι «πληγωμένοι» λόγω του πολέμου με τους Ρώσους, Ουκρανοί, θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους για διάκριση από τα ιταλικά παρκέ στο Μιλάνο για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους την Κροατία, την Μεγάλη Βρετανία, την Εσθονία, τους γηπεδούχους Ιταλούς και την δικιά μας Εθνική Ομάδα. Οι Ουκρανοί λοιπόν πέραν από την βοήθεια που έχουν πάρει στον πόλεμο από τους Αμερικανούς, έχουν για κεντρικό κουμανταδόρο τον 35χρονο Αμερικανό Τζερόμ Ράντλ ο οποίος έχει μακρά θητεία στα ευρωπαϊκά παρκέ. Αυτός αποτελεί τον πρώτο σκόρερ (16,5π. μ.ο.) και πασέρ (5,5α μ.ο.) της ομάδας του Λετονού κόουτς Μπαγκάτσκις στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ που επίσης αναμένει την ενίσχυση από τους επίσης Αμερικανοθρεμένους Ουκρανούς Άλεξ Λεν των Σακραμέντο Κίνγκς και Σβι Μίχαλιουκ των Τορόντο Ράπτορς. Στόχος των Ουκρανών δεν είναι άλλος από την προσπάθεια να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης λογικά έχοντας ως κύριες αντιπάλους τους Άγγλους και Εσθονούς μιας και η δική μας Εθνική, οι Ιταλοί και οι Κροάτες είναι σίγουρα ένα σκαλί παραπάνω.

Μεγάλη Βρετανία: Κομπάρσος στον όμιλο

Έκανε την έκπληξη νικώντας την Εθνική μας ομάδα στην αρχή των προκριματικών του παγκοσμίου. Από εκεί και πέρα η Μεγάλη Βρετανία δεν φημίζεται για τις αρετές της στον χώρο του μπάσκετ. Δεν τρομάζει, αλλά μπορεί να σε νικήσει αν την αφήσεις να ελευθερωθεί στο παρκέ. Η Μεγάλη Βρετανία συμμετέχει σε Eurobasket για 5η φορά μετά 2009,2011,2013 και 2017. Στο ρόστερ της υπάρχουν αρκετοί παίχτες που αγωνίζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Ολασένι είναι ίσως το πιο γνωστό όνομα της ομάδας, ο οποίος αγωνίζεται στην Νταρουσάφακα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις