ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Ανάλυση Α' ομίλου

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Ανάλυση Α' ομίλου

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Ανάλυση Α' ομίλου

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Ανάλυση Α’ ομίλου

ευρωμπάσκετ αφιέρωμα

Αφιέρωμα και ανάλυση για όλες τις χώρες του Α΄ ομίλου που θα λάβουν μέρος στο φετινό Eurobasket από τη μπασκετική ομάδα του koubanezos.gr.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Eurobasket, η μπασκετική ομάδα του Koubanezos συγκεντρώθηκε για να σας παρουσιάσει τους έξι μονομάχους του πρώτου ομίλου. Η τελική φάση του τουρνουά θα ξεκινήσει την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη και ο τελικός θα γίνει στις 18 του ίδιου μήνα. ευρωμπάσκετ αφιέρωμα

Επιμέλεια: Αντώνης Ράπτης, Δημήτρης Κουλουμπαρίτσης, Παναγιώτης Δογαντζής, Γιώργος Αποστόλου και Bilias1974.

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Σύστημα διεξαγωγής

Όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο πανόραμα της διοργάνωσης που ετοιμάσαμε για εσάς, οι 24 ομάδες της τελικής φάσης του τουρνουά έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους των έξι. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες και θα διασταυρωθούν μεταξύ τους στη φάση των «16». Οι διασταυρώσεις των ομίλων Α, Β, Γ και Δ έχουν ως εξής: Β2-Α3, Α1-Β4, Β1-Α4, Α2-Β3, Γ1-Δ4, Δ2-Γ3, Γ2-Δ3, Δ1-Γ4.

Η φάση των ομίλων

Το ιδιαίτερο της φετινής διοργάνωσης είναι ότι κάθε όμιλος θα διεξαχθεί σε διαφορετική χώρα. Συνδιοργανώτριες χώρες είναι η Ιταλία, η Γερμανία, η Γεωργία και η Τσεχία. Η Εθνική μας θα είναι στον τρίτο όμιλο με έδρα το Μιλάνο, ο πρώτος θα λάβει χώρα στην Τιφλίδα, ο δεύτερος στην Κολωνία και ο τέταρτος στην Πράγα.

Προχωράμε με την ανάλυση του πρώτου ομίλου:

Ευρωμπάσκετ αφιέρωμα: Α’ Όμιλος

  • Γεωργία
  • Τουρκία
  • Ισπανία
  • Μαυροβούνιο
  • Βέλγιο
  • Βουλγαρία

Η ανάλυση των ομάδων

Γεωργία: Η σκληρή ομάδα του Ζούρου

Προκρίθηκε στο Eurobasket σαν συν-οικοδέσποινα. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Έλληνας προπονητής Ηλίας Ζούρος. Στα προκριματικά του παγκοσμίου βρίσκεται αυτή την στιγμή στη πρώτη θέση με ρεκόρ 4-2, πετυχαίνοντας νίκη απέναντι στην Ισπανία (ελλιπής χωρίς τους βασικούς παίχτες) στην παράταση. Ο σταρ της ομάδας είναι αναμφισβήτητα ο Σενγκέλια και σημαντικό ρόλο έχει ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Κύμης Ταντέους Μακ Φάντεν. Σκληρή ομάδα, η οποία μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ και καλή άμυνα βάζοντας δύσκολα στην αντίπαλη ομάδα. Άλλωστε, όπως θυμόμαστε το 2018 στα προκριματικά του παγκοσμίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τα βρήκε σκούρα απέναντι τους νικώντας τελικά με buzzer beater του Παπανικολάου στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τουρκία: Με τον Λαρκίν-ογλου για την έκπληξη

Στον πρώτο όμιλο και μαζί με το φαβορί Ισπανία βρίσκουμε τους γείτονες Τούρκους τους οποίους η Ελλάδα αντιμετώπισε δύο φορές για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με απολογισμό 2 νίκες. Όπως και άλλες Εθνικές Ομάδες, οι Τούρκοι ανακάλυψαν σε κάποιο μακρινό δημοτολόγιο στα βάθη της Άγκυρας …. ότι ο Σειν Λάρκιν έχει τούρκικη καταγωγή και όχι Αμερικάνικη όπως νομίζαμε όλοι, οπότε του έδωσαν τα κλειδιά της ομάδας ως τον βασικό άσο στην προσπάθεια τους για διάκριση. Πέραν του Λάρκιν όμως ο, προπονητής του στην Εφές και πρωταθλητής Euroleague για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, Εργκιν Αταμάν έχει και άλλους ελπιδοφόρους Τούρκους αστέρες να επιδείξει με κυριότερους εξ αυτών τους προερχόμενους από τον ΝΒΑ Σενγκούν, Οσμάν, Κορκμάζ και Γιουρτσεβέν καθιστώντας τους γείτονες μιας από τις επικίνδυνες ομάδες της διοργάνωσης.

Ισπανία: Γερασμένη, αλλά πάντα επικίνδυνη

Οι «άσπονδοι» φίλοι μας Ισπανοί ξεκινούν την προσπάθεια τους στα γήπεδα του πρώτου ομίλου στην μακρινή Τιφλίδα με αντιπάλους τις ομάδες της Βουλγαρίας, του Βελγίου, του Μαυροβουνίου, της Τουρκίας και της γηπεδούχου Γεωργίας. Παρότι ξεκινά την διοργάνωση με την ταμπέλα της νο2 εθνικής ομάδας στον κόσμο (πίσω μόνο από τις ΗΠΑ) τα προβλήματα δεν λείπουν καθώς ο πανδαμάτορας χρόνος έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα μιας εξαιρετικής φουρνιάς Ισπανών παικτών με μεγαλύτερες απουσίες αυτές των εμβληματικών αδελφών Γκασόλ που επί χρόνια ήταν οι φυσικοί ηγέτες αυτής της ομάδας. Πέραν αυτών, η απόσυρση του Σέρχιο Ροντρίγκεζ και ο τραυματισμός του Ρίκυ Ρούμπιο ανάγκασαν τον Σέρτζιο Σκαριόλο να βαφτίσει «Ισπανό» τον αξιόλογο Αμερικανό γυρολόγο της Euroleague Λορέντζο Μπράουν για να καλύψει τα κενά στον άσο αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοι Ισπανοί παίκτες με ταλέντο και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο που μπορούν να αναλάβουν την «μπέρτα» του ταυρομάχου για λογαριασμό των Φούριας Ρόχας.

Μαυροβούνιο: Στην τελική φάση από την πίσω πόρτα

Το Μαυροβούνιο είναι η ομάδα που αντικατέστησε τη Ρωσία στο φετινό Eurobasket. Όντας η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ ανάμεσα σε όσες αποκλείστηκαν, πήρε το εισιτήριο την τελευταία στιγμή και εντάχθηκε στον όμιλο της Τιφλίδας. Πρόκειται για έναν όμιλο που μόνο απαγορευτικός δεν είναι για να κάνει όνειρα μια ομάδα με μικρή πείρα σε τέτοιες διοργανώσεις.  Άλλωστε σαν ξεχωριστή ομάδα αγωνίζεται μόλις από το 2006,  έχει τέσσερις συμμετοχές και Eurobasket και καμία διάκριση. Στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο ΝΒΑερ Βούκσεβιτς, και σε δεύτερο επίπεδο ο Αμερικανός Τζάστιν Κομπς και οι «Ευρωλιγκάτοι» Ιβάνοβιτς και Ντούμπλιεβιτς.

Βέλγιο: Γεμάτο εμπειρία για την πρόκριση

Παρότι άσημοι μπασκετικά οι Βέλγοι έχουν συνολικά 18 παρουσίες σε τελική φάση Eurobasket με καλύτερη βέβαια την 4η θέση λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το 1947… Το ρόστερ του Κροάτη προπονητή Ντάριο Γκέργκια, που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2018, απαρτίζεται κυρίως από έμπειρους παίκτες των ευρωπαϊκών παρκέ με πιο γνωστούς εξ αυτών τον πολύπειρο Βαν Ρόσομ της Βαλένθια, τον σκόρερ Ομπασοχάν της Χαποέλ Ιερουσαλήμ που έχει 19 πόντους μέσο όρο στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ αλλά και τους επίσης γνώριμους Ταμπού και Ζιλέ. Τα «Λιοντάρια» όπως είναι το προσωνύμιο τους ευελπιστούν να υπερκεράσουν τις ομάδες των Μαυροβούνιων, Γεωργιανών και Βούλγαρων για να βρεθούν αυτοί μαζί με τα φαβορί του ομίλου Ισπανούς και Τούρκους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Βουλγαρία : Στον αστερισμό του Σάσα

Η Βουλγαρία έκαμε την υπέρβαση και κερδίζοντας τελευταία αγωνιστική των προκριματικών τη Λετονία, προκρίθηκε στην τελική φάση. Σταρ της ομάδας είναι ένα «δικό μας» παιδί ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του Ολυμπιακού με το αν θα φύγει για το NBA ή όχι. Αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον νατουραλιζέ Αμερικάνο πλέι μέικερ Ντι Μποστ που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις