Με Κρέσπο τριάρα, χωρίς τον Ισπανό;

προγνωστικά

Προγνωστικά: Προκριματικά Champions και Conference League στο μενού, με τη Βικτόρια του Πλζεν και το ΑΠΟΕΛ στο πρόγραμμα. Γράφει ο Fidel.

Καλημέρα στα παιδιά της παρέας. Επιστροφή μετά το Σούπερ ευρωπαϊκό Κύπελλο μεταξύ της Ρεάλ από τη Μαδρίτη και της Αϊντραχτ από τη Φρανκφούρτη. Προγνωστικά θα γράψω για τα προκριματικά, στην τελευταία στροφή πριν τη φάση των ομίλων. Λίγο Τσουλού, λίγο Conference και τελευταία μπάνια…

Από την αγαπημένη και γειτονική Κύπρο ξεκινάω. ΑΠΟΕΛ ενταντίον Τζου… Τζου… Τζουργκάρντεν ή όπως αλλιώς γράφεται. Μα τι ονόματα είναι αυτά; Εχει και καλή ομάδα βέβαια, πρωτοπόρος γαρ εις την Σουηδίαν. Στο πρώτο παιχνίδι, οι Σουηδέζες επικράτησαν με 3-0 και οι Κυπραίοι έχασαν τον Κρέσπο για τον επαναληπτικό στο «ΓΣΠ».

Και ερωτώ. Με τον Ισπανό, το ΑΠΟΕΛ άρπαξε στο χαλαρό τρία τεμάχια. Δίχως τον Ισπανό τι θα γίνει; Και γενικώς δεν έθελξαν στα προκριματικά οι φίλοι μας, μοιάζει με θαύμα ενδεχόμενη ανατροπή. Χ2 με over 1,5 θα ρίξουμε σε τιμές άνωθεν του διπλασιασμού από τη Novibet.

Αυτά για το Conference. Εχει και Τσουλού το μενού. Η Βικτόρια του Πλζεν κόντρα στην Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν. Στο 0-0 το πρώτο μεταξύ τους, με τους Αζέρους να σπαταλούν σπουδαίες ευκαιρίες. Βάσει της εικόνας του πρώτου ματς θα κινηθούμε στον επαναληπτικό.

Δυνατή έδρα η Βικτόρια, «πνίγει» τον εκάστοτε φιλοξενούμενο. Πάντοτε επικίνδυνη η Καραμπάχ, το έχει αποδείξει στα φετινά προκριματικά. Βάση μου το αμφίτερμα, αλλά ως εκεί, δεν θα πάει… παραπέρα το σκορ. Goal/goal με under 4,5 λεπόν στο 2.15 από τη Novibet για τα αποψινά προγνωστικά μας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
19:00
ΑΠΟΕΛ - Τζουργκάρντεν
Χ2 & over 1,5
2.20
Combo
22:00
Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάχ
Goal/goal & under 4,5
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις