Μακροχρόνιες επιλογές από το US OPEN

Μακροχρόνιες επιλογές από το US OPEN

Επιστροφή στα προγνωστικά τένις με μακροχρόνια δυάδα συνολικής απόδοσης 3.30 από το US OPEN, το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Καλημέρα σε όλους και όλες, προγνωστικά τένις US OPEN

Επιστρέφουμε στα θρανία σίγα – σιγά… με μακροχρόνιες επιλογές από το US OPEN, το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς. Η στήλη έχει εδώ και καιρό προτείνει σαν επιλογή για νικητή τουρνουά τον Κάρλος Αλκαράζ και θα την στηρίξουμε εκτιμώντας ότι ο νεαρός θα βγάλει το μεγάλο του ταλέντο στα γρήγορα courts του US OPEN και θα κατακτήσει το πρώτο από πολλά Grand Slams που προβλέπεται να κατακτήσει στην καριέρα του.

Η επιλογή του Αλκαράζ για νικητή τουρνουά που πονταρίστηκε στο 8 έχει πλέον πέσει στο 4.5 για όσους θέλουν τώρα να την επιλέξουν. Πέραν αυτού θα εξετάσουμε και κάποιες άλλες μακροχρόνιες επιλογές λίγο πριν αρχίσουν τα προκριματικά της διοργάνωσής που ξεκινάει στις 29/8.

Μακροχρόνια τένις US OPEN

Η πρώτη μας επιλογή μακροχρόνιου στοιχήματος στα προγνωστικά τένις θα έρθει παρατηρώντας τον τρόπο παιχνιδιού του νο1 στον κόσμο Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος διανύει μια περίεργη χρονιά που ξεκίνησε από τον χαμένο τελικό στο Australian Open εναντίον του Ναδάλ και έφτασε ως τον γνωστό αποκλεισμό του από το Wimbledon λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ενδιάμεσα είχε κάποιες κακές ήττες αλλά με την επιστροφή στα αγαπημένα του hard courts δείχνει έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο US OPEN.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει παίξει στα Masters του Σινσινάτι και του Μόντρεαλ δείχνει να βγάζει λιγότερους άσους ανά σετ σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Έχει έναν μέσο όρο κοντά στους 3,5 άσους ανά σετ ενώ στην αρχή της χρονιάς ήταν σε υψηλότερο νούμερο. Χαρακτηριστικά έχει υπάρξει διψήφιος σε άσους σε 3 από τα 7 τελευταία του παιχνίδια σε σκληρή επιφάνεια πάντα. Το line στο US OPEN έχει τοποθετηθεί στο 11,5 άσους ανά παιχνίδι και θα επιλέξουμε το under.

Την επιλογή αυτή θα την συνδυάσουμε σε δυάδα με άλλο ένα under σε άσους όπου η εκτίμηση είναι ότι το line έχει τοποθετηθεί ψηλά. Πρόκειται για τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν ο οποίος πηγαίνει στην ουσία στο US OPEN με πολύ μικρή προετοιμασία σε γήπεδα σκληρής επιφάνειας καθώς δεν έχει παίξει ως τώρα σε κανένα τουρνουά.

Μετά την πολύ καλή του πορεία στο Wimbledon έχει να επιδείξει δύο συμμετοχές με αποκλεισμό στον 1ο γύρο στα χωμάτινα τουρνουά του Κιτσμπουέλ και του Γκστάαντ. Γενικότερα είναι παίκτης που δεν βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σερβις του καθώς έχει μέσο όρο καριέρας περίπου 5 άσους ανά παιχνίδι με κάτω από 2 άσους ανά σετ. Το line έχει τοποθετηθεί στο 6,5 άσους ανά αγώνα ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στο Wimbledon που γίνεται σε γήπεδα χόρτου που ευνοούν εκ προοιμίου τους πολλούς άσους ο Γκαρίν δεν ξεπέρασε σε κανένα από τα πέντε ματς του τους 5 άσους! Επιλέγουμε το under 6,5 άσους ανά παιχνίδι λοιπόν για την δυάδα μας.

H δυάδα μας αυτή υπάρχει στην κατηγορία Bet Request στα ειδικά στοιχήματα του US OPEN της Novibet και μας δίνει συνολική απόδοση 3.30. Σύντομα θα σας έχουμε και προγνωστικά τένις από τα προκριματικά του τουρνουά ενώ θα εξετάσουμε και αν υπάρχουν καλές στοιχηματικές ημι-μακροχρόνιες επιλογές από την στιγμή που θα γίνει η κλήρωση του μεγάλου τουρνουά.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνιο US OPEN
Αμερικανικό Όπεν 2022 - Bet Request
Μ.Ο Συνολικών Άσων ανά ματς: Γκαρίν Under 6.5 & Μεντβέντεφ Under 11.5
3.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις