Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης: Περνάει από το «Μεστάγια» η ομάδα του Σιμεόνε

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης: Περνάει από το «Μεστάγια» η ομάδα του Σιμεόνε

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Η τρίτη αγωνιστική της La Liga ολοκληρώνεται απόψε. Η στήλη του Bet of the day δεν θα μπορούσε να απουσιάσει, από τη στιγμή που στο πρόγραμμα υπάρχει η αναμέτρηση Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης.

  • «Μεστάγια» (49.430), Βαλένθια
  • Διαιτητής: Γκιγιέρμο Κουάντρα.
  • Εντυπωσιακή η παράδοση της Ατλέτικο απέναντι στη Βαλένθια τα τελευταία χρόνια, καθώς μετρά εννέα νίκες και έξι ισοπαλίες στα τελευταία 15 παιχνίδια τους.
  • Το goal/goal & over 3,5 έχει επιβεβαιωθεί σε πέντε από τις τελευταίες επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις (και το over 4,5 σε τέσσερις).
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς τους στο «Μεστάγια» έχουν λήξει ισόπαλα.

Βαλένθια

Ρεπορτάζ: Την πρώτη της ήττα γνώρισε για τη φετινή σεζόν η Βαλένθια στο «Σαν Μαμές». Σε ένα κλειστό ματς, η Μπιλμπάο ήταν ελαφρώς καλύτερη και πήρε το τρίποντο με γκολ του Μπερενγκέρ στο 42’. Στο γκολ φέρει ευθύνη κι ο γκολκίπερ Μαμαρντασβίλι που νικήθηκε στην κλειστή του γωνία. Χαρακτηριστικό της μετριότητας της εμφάνισής της το γεγονός ότι τελείωσε το ματς χωρίς τελική στην εστία. Βέβαια, λίγες ευκαιρίες θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες από το χαμένο τετ-α-τετ του Μάρκος Αντρέ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ενισχύθηκε διπλά, αποκτώντας δανεικό τον στόπερ Οζκατσάν από τη Λυών και τον χαφ Αντρέ Αλμέιδα με 7,5 εκατομμύρια από την Γκιμαράες.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία εννέα επίσημα ματς της έχουν μπει under 2,5 τέρματα.

Απουσίες: Συνεχίζει να εκτίει την τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών από το τέλος της περασμένης σεζόν ο αρχηγός Γκαγιά. Τραυματίας ο βασικός σέντερ φορ Ούγκο Ντούρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαμαρντασβίλι – Κορέια, Παουλίστα, Ντιακαμπί, Βάθκεθ – Μούσα, Γκιγιαμόν, Σολέρ – Καστιγέχο, Λίνο, Γκόμεζ.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Η Ατλέτικο παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-0 από τη Βιγιαρεάλ στο «Μετροπολιτάνο» για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga. Παραδόξως ενώ ήταν χειρότερη στο πρώτο ημίχρονο, μόλις άρχισε να πιέζει στο δεύτερο δέχτηκε τα δύο γκολ. Δεν μπόρεσε να «ανασάνει» από την πίεση και τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στα πρώτα λεπτά. Μπήκε βελτιωμένη από τα αποδυτήρια και δημιούργησε φάσεις, όμως βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Ρούλι. Η κόκκινη του Μολίνα με το σκορ ήδη 0-1 στο 90’+4’ την αποτελείωσε, και το «κίτρινο υποβρύχιο» βρήκε και δεύτερο γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Ερμόσο και μερίδας οπαδών, κακό το κλίμα στο στρατόπεδο των «ροχιμπλάνκος».

Stat attack: Έχουν μπει 2-3 γκολ στα τελευταία πέντε επίσημα ματς της.

Απουσίες: Αμφίβολη η συμμετοχή του Σάβιτς μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Τιμωρημένος ο Μολίνα που αποβλήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-1-4-2): Όμπλακ – Βίτσελ, Χιμένεζ, Ρεϊνίλντο – Κόκε – Γιορέντε, Ντε Πολ, Λεμάρ, Καράσκο – Φέλιξ, Μοράτα.

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης: Περνάει από το «Μεστάγια» η ομάδα του Σιμεόνε

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά: Ίδια πορεία διαγράφουν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες: νίκη στην πρεμιέρα χωρίς να δεχτούν γκολ, ήττα στην συνέχεια χωρίς να σκοράρουν. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να δίνεται σε τόσο υψηλές αποδόσεις το διπλό. Δεν είναι τίποτα το τρομερό η Βαλένθια σαν ομάδα, τουλάχιστον με βάση αυτά που έχει δείξει μέχρι στιγμής. Προβλημάτισε η Ατλέτικο με τη Βιγιαρεάλ αλλά είχε απέναντί της μια πολύ πιο δυνατή ομάδα. Μπορούν τη νίκη οι «κολτσονέρος» για να επανέλθει μια ηρεμία στην ομάδα. Διπλό λοιπόν, που πληρώνει 2.04 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
23:00
Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης
2
2.04
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις