Νις – Μαρσέιγ: Θα δικαιώσουν τις προσδοκίες οι γηπεδούχοι;

Νις - Μαρσέιγ

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, Νις - Μαρσέιγ, όπως έχετε συνηθίσει από τη στήλη Bet of the Day.

Εφτασε αισίως η τέταρτη αγωνιστική για τη Ligue 1. Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με δυνατές αναμετρήσεις, μεταξύ άλλων και η συνάντηση Νις – Μαρσέιγ. Στο μυαλό όλων τα περσινά… έκτροπα.

  • «Αλλιάνζ Ριβιερά» (35.624), Νίκαια.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ.
  • Στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Μαρσέιγ μετρά οκτώ νίκες, η Νις μία και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
  • Από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, τα πέντε είχαν over 2,5 γκολ.
  • Στην έδρα της Νις, το goal/goal έχει επαληθευτεί σε επτά από τις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις.

Νις

Ρεπορτάζ: Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στη Ligue 1 η Νις μετά από τρεις αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, έχασε από την αρκετά πιο αδύναμη Κλερμόν με 1-0. Το γκολ του Χαουί στο έκτο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει στους γηπεδούχους τη νίκη. Είχε φάσεις (λίγες αξιόλογες βέβαια) η Νις, πάλι όμως ήταν αναποτελεσματική επιθετικά. Στα τελευταία λεπτά έχασε την συγκέντρωσή της κι έμεινε με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής των Λεμινά και Τοντιμπό. «Χρύσωσε» το χάπι παίρνοντας την πρώτη της νίκη στην σεζόν, η οποία της έδωσε την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League. Μετά το 1-0 από τη Μακάμπι στο πρώτο ματς, επικράτησε με το ίδιο σκορ στην έδρα της. Στην παράταση, και παρά την κόκκινη του Γκουιρί, έβαλε και δεύτερο γκολ και εξασφάλισε την πρόκριση. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Πεπέ από την Άρσεναλ με δανεισμό, η οποία ενισχύει ακόμα περισσότερο τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Stat attack: Έχουν μπει under 2,5 γκολ και στα πέντε φετινά της ματς (και under 1,5 στα τρία).

Απουσίες: Μετά τις κόκκινες που αντίκρυσαν στον αγώνα απέναντι στην Κλερμόν, Τοντιμπό και Λεμινά θα απουσιάσουν από το ματς με τη Μαρσέιγ. Το ίδιο ισχύει και για τους τραυματίες Ντόλμπεργκ και Σνάιντερλιν.

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Σμάιχελ – Ατάλ, Ντανίλιουτς, Ντάντε, Μπαρντ – Ροζάριο, Μπεκά-Μπεκά – Στενγκς, Ράμσεϊ, Γκουιρί – Ντελόρτ.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μαρσέιγ

Ρεπορτάζ: Ξεπέρασε με μεγάλη δυσκολία το εμπόδιο της Ναντ για την τρίτη αγωνιστική και πάτησε γερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Μαρσέιγ. Σε ένα επεισοδιακό ματς, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες μέχρι να πάρουν το προβάδισμα με γκολ του Μπεμπά στο 70’. Λίγα λεπτά αργότερα η Ναντ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπλας, με τον Ζιγκό να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη. Τελικά, οι Μασσαλοί όχι μόνο απέφυγαν την ήττα αλλά πήραν και τη νίκη, χάρη σε πολύ τυχερό για αυτούς αυτογκόλ από τον Παλουά. Επτά βαθμοί σε τρία ματς για την Ολιμπίκ, η οποία μαζί με τη Λανς βρίσκεται πίσω μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ενισχύθηκε για άλλη μια φορά από την Premier League, αποκτώντας τον Μπαϊγί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μορφή δανεισμού. Παραχώρησε τον Μίλικ στη Γιουβέντους, επίσης με δανεισμό.

Stat attack: Αμφίτερμα και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος στόπερ Ζιγκό.

Πιθανή εντεκάδα (3-4-3): Λόπεθ – Μπεμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Μπαλέρντι – Κλάους, Ρονζιέ, Βερετού, Ταβάρες – Γκέρσον, Γκεντουζί, Σάντσεζ.

Νις - Μαρσέιγ: Θα δικαιώσουν τις προσδοκίες οι γηπεδούχοι;

Νις – Μαρσέιγ προγνωστικά: Αρκετά αντίθετο το ξεκίνημα των δύο ομάδων βάσει αποτελεσμάτων. Στην πραγματικότητα, δεν απέχουν και τόσο πολύ με γνώμονα τις εμφανίσεις τους. Η Νις ζορίζεται στο σκοράρισμα παρότι δημιουργεί φάσεις κι η Μαρσέιγ έχει πάρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα απ’ό,τι της αξίζουν. Η νίκη-πρόκριση επί της Μακάμπι δίνει ψυχολογία στους γηπεδούχους και κάποια στιγμή θα «σπάσει το ρόδι» για αυτούς και στο πρωτάθλημα. Αυτό μπορεί να γίνει σήμερα, αλλά για να είμαστε καλυμμένοι παίζουμε 1Χ & over 1,5 με 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
16:00
Νις - Μαρσέιγ
1Χ & over 1,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις