Παίρνει μπρος στο εξοχικό της

Προγνωστικά: Παίρνει μπρος στο εξοχικό της #Roume

Στο μεγαλύτερο ντέρμπι του Νησιού στρέφει το βλέμμα του στην επιστροφή του στα προγνωστικά ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Βρε καλώς τα παιδιά! Επιστροφή, λοιπόν, και για εμένα στα προγνωστικά, αφού το σάιτ έχει ξαναπάρει μπρος με την έναρξη των πρωταθλημάτων. Όχι ότι σταμάτησε και ποτέ, βέβαια, αφού αμαξοστοιχίες όπως ο Dogass σας πλήρωναν από τις παραλίες με αθλήματα τύπου μπέιζμπολ. Εύχομαι να περάσατε (ή να περνάτε ακόμα) όμορφα αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Πάμε στα δικά μας, τώρα, αφού σήμερα Δευτέρα έχει ΜΑΤΣΑΡΑ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Της έχει πάρει τα κλειδιά

Όχι βρε χαζοί, δεν μιλάω για την Σουπερλιγκάρα. Πρέμιερ Λιγκ και Γιανάιτεντ – Λιβπουλ που λένε και στα βόρεια της εν λόγω χώρας. Πριν προχωρήσω σε αναλύσεις και προγνωστικά, να σας προτείνω, ό,τι και αν ποντάρετε για το ματς, να το κάνετε σε μονό και όχι παρολί, αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αναβολής του, λόγω διαμαρτυριών των οπαδών της Μαν. Γιουνάιτεντ κατά της ιδιοκτήτριας οικογένειας των Γκλέιζερ. Αντερστούντ; Προχωράμε. Τραγικό το ξεκίνημα και των δύο, αφού οι μεν γηπεδούχοι έχασαν από την αξιόλογη Μπράιτον με 1-2 στη πρεμιέρα, πριν ταπεινωθούν από τη Μπρέντφορντ στο Λονδίνο με τετράμπαλο.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Οι δε φιλοξενούμενοι πήγαν στη πρεμιέρα στη πρωτεύουσα και πάτησαν μπανανόφλουδα στην έδρα της Φούλαμ, ενώ στο δεύτερο ματς πλήρωσαν την εμφανέστατη Λατινοαμερικανίαση του Νούνιεζ και ήρθαν πάλι ισοπαλία με την Πάλας. Μαστ γουίν είναι έτσι και αλλιώς τα ντέρμπι, πόσο μάλλον τώρα. Η Γιουνάιτεντ δεν αντιμετωπίζει θέματα τραυματισμών, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ που έχει τη μισή ομάδα έξω. Τιάγκο, Τζόουνς, Κονατέ, Μάτιπ, Τσάμπερλεϊν και Ζότα είναι στα πιτ με προβλήματα, ενώ Νούνιεζ θα ξαναδούμε σε τρεις αγωνιστικές πάλι. Παρόλα αυτά, η ενδεκάδα που κατεβάζει είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική, κάτι που δείχνει και το βάθος του ρόστερ.

Η Λίβερπουλ κατεβαίνει στο ματς πληγωμένη, κάτι που έχει λειτουργήσει ευεργετικά στο παρελθόν, ενώ κουβαλάει και δύο μεγάλα σερί διπλά (2-4, 0-5) στο Στρέτφορντ. Θεωρώ πως και το στραβοπάτημα της Σίτι στο Νιούκαστλ της δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και βρίσκοντας τη Γιουνάιτεντ σε μια ντροπιαστική κατάσταση, μπορεί να δημιουργήσει πάλι κυκλοφοριακό κομφούζιο έξω από το γήπεδο από το 65ο λεπτό.

Με νίκη κλείνει στόματα, επιβεβαιώνει ότι έχει πάρει τα κλειδιά του «Ολντ Τράφορντ» από τη μισητή της αντίπαλο και παίρνει ώθηση για τη συνέχεια. Όχι απλά πιστεύω ότι θα το κάνει, αλλά βλέπω να έχουμε περσινές σκηνές, με το σκορ να ξεφεύγει. Αυτή τη φορά μάλλον θα συμβάλλουν και οι γηπεδούχοι, όμως το διπλό με το οβεράκι στο λάιν του 2,5 μου αρέσει, ειδικά σε απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Πέρυσι στο ίδιο ματς είχα δώσει να πετύχει το πρώτο γκολ για τους «ρεντς» ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Τρία έβαλε, όχι το πρώτο όμως. Βλέπω σκορ, βλέπω και τον Αιγύπτιο να ανοίγει το χορό, με το 4.75 πάλι στο Pamestoixima.gr να με δελεάζει, αφού με τον Φιρμίνο να ξεκινά βρίσκει αυτόματα περισσότερο χώρο στο κέντρο της (προβληματικής σε αυτή τη περίπτωση) αντίπαλης άμυνας, ενώ θυμίζω ότι χτυπάει και τα πέναλτι.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ο Σαλάχ πέρυσι έγινε ο πρώτος φιλοξενούμενος που παίρνει τη μπάλα σπίτι του στο πρωτάθλημα μετά το… μεσοπόλεμο, έχει τρία συνεχόμενα ματς στο «Ολντ Τράφορντ» που βρίσκει δίχτυα ενώ γενικά όπου βρει Γιουνάιτεντ πυροβολεί. Fun bet το να κάνει το ασύλληπτο 2/2 στα χατ τρικ σε απόδοση 25.00 στη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr.

Combo
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
2 & over 2,5
3.15
Σκόρερ
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Πρώτο γκολ Σαλάχ
4.75
Fun bet
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Χατ-τρικ Σαλάχ
25.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις