Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Ο θάνατος σου η ζωή μου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Το απόλυτο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι εδώ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ».

Χωρίς νίκη έχουν μείνει μετά από δύο αγωνιστικές οι δύο μεγαλύτερες ομάδες του Νησιού και το Bet of the Day έχει τις προτάσεις για την κρίσιμη μονομαχία τους.

  • «Ολντ Τράφορντ» (74.310), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Σε φιλικό: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-0.
  • Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την πρώτη τους φετινή νίκη. Η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει με δύο ήττες και η Λίβερπουλ με δύο ισοπαλίες.
  • Αήττητη στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ, με απολογισμό 5-3-0.
  • Το over 3,5 έχει επιβεβαιωθεί στις τελευταίες τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεπορτάζ: Η ήττα της πρεμιέρας από την Μπράιτον προκάλεσε γκρίνια στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ, όμως γρήγορα ξεχάστηκε χάρη στο… κάζο με την Μπρέντφορντ. Με ρεσιτάλ αμυντικών λαθών, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν να χάνουν 4-0 στο 35’, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ήδη βαρύ το κλίμα για τον Τεν Χαγκ, που πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια. Έντονη η κινητικότητα στα μεταγραφικά μετά την συντριβή της δεύτερης αγωνιστικής, με την απόκτηση του Καζεμίρο να έχει επισημοποιηθεί. Απορρίφθηκε πρόταση 64 εκατομμυρίων λιρών για τον Άντονι του Άγιαξ, με τον παίκτη πάντως να πιέζει για μεταγραφή στο Μάντσεστερ. Παράλληλα, η υπόθεση Ρονάλντο εξακολουθεί να μην έχει λυθεί, με τον σύλλογο να είναι διατεθειμένος ακόμα και να αφήσει ελεύθερο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Stat attack: Δεν έχει ξεκινήσει ποτέ χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στην Premier League (από το 1992-93 και μετά).

Απουσίες: Εκτός με τραυματισμό οι αναπληρωματικοί Λίντελοφ, Γουίλιαμς και Πελίστρι. Επιστρέφει ο Μαρσιάλ.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνεζ, Μαλάσια – Φρεντ, Φερνάντες, Έρικσεν – Σάντσο, Ράσφορντ, Ρονάλντο.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Ούτε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να «σπάσει το ρόδι» η Λίβερπουλ, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1. Κυριάρχησε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κινδύνεψε αρκετές φορές από τις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων και το πλήρωσε στο 32’ από τον Ζαχά. Καταπληκτικό γκολ από τον Ντίαζ για την ισοφάριση στο 61’ με σουτ εκτός περιοχής. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Νούνιεζ, που αποβλήθηκε λίγα λεπτά πριν το γκολ για χτύπημα εκτός φάσης. Έχει ήδη χάσει έδαφος και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να μη μείνει πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Σύμφωνα με τον Κλοπ, η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση μέσου.

Stat attack: Αμφίτερμα στα τελευταία έξι ματς της στην Premier League.

Απουσίες: Συνεχίζει να θυμίζει νοσοκομείο η ομάδα του Κλοπ, με τους Ζότα, Τιάγκο, Τσάμπερλεϊν, Μάτιπ, Κονατέ, Κέρτις Τζόουνς, Κέλεχερ και Ράμσεϊ να παραμένουν τραυματίες. Επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή ο Φιρμίνο, για να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Νούνιεζ.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Έλιοτ – Σαλάχ, Ντίαζ, Φιρμίνο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Ο θάνατος σου η ζωή μου

Έχει πάτο το βαρέλι για τη Γιουνάιτεντ; Κάποια στιγμή περιμένουμε οι «κόκκινοι διάβολοι» να βγάλουν αντίδραση στο χορτάρι μετά από την αποκαρδιωτική εικόνα τους και πέρσι αλλά και φέτος μέχρι στιγμής. Μια νίκη επί της Λίβερπουλ μπορεί να αντιστρέψει τελείως την ψυχολογία της ομάδας του Τεν Χαγκ. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μια πιο προσεκτική προσέγγιση.

Η πίεση όμως δεν λείπει κι από το στρατόπεδο της Λίβερπουλ, καθώς αν μείνει για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη μπορεί να χάσει από νωρίς το «τρένο» του τίτλου. Λόγω και των πολλών απουσιών, δεν έχει το περιθώριο να ρισκάρει παίζοντας πολύ επιθετικά. Αντίθετα με τις τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων, αυτή τη φορά περιμένουμε το σκορ να παραμείνει σε πιο λογικά επίπεδα. Επιλέγουμε τα 2-3 γκολ που πληρώνουν 2.22 στο Pamestoixima.gr.

  • Η παράδοση του Σαλάχ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εντυπωσιακή. Σε δέκα ματς έχει σκοράρει εννιά φορές, με αποκορύφωμα τα πέντε γκολ στις δύο περσινές αναμετρήσεις. Δεδομένου κι ότι με την Πάλας έμεινε σε ρηχά νερά, ο Αιγύπτιος θα κυνηγήσει το γκολ και μπορεί να το πετύχει. Παίζουμε να σκοράρει ο Σαλάχ με 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
2-3 γκολ
2.22
Σκόρερ
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Γκολ Σαλάχ
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις