Το ταμείο έρχεται από το βορρά

προγνωστικά

Παλιά μου τέχνη κόσκινο για τον Magician, που καταπιάνεται με προγνωστικά από την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, με μεγάλο ποσοστό επιτυχιών.

Καλημέρα σας. Σήμερα το βράδυ μπορεί να δεσπόζει το ντέρμπι στην Αγγλία αλλά ευελπιστώ νωρίτερα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου της Δευτέρας να σας οδηγήσουν στο ταμείο απολαμβάνοντας πιο ευχάριστα το παιχνίδι στο «θέατρο των ονείρων».

Προγνωστικά: Σκοράρουν και οι δυο

Η γηπεδούχος Κφουμ Όσλο βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς. Κυνηγάει την Ράνχαϊμ που παίζει την ίδια ώρα και είναι στην δεύτερη θέση (που οδηγεί στην απευθείας άνοδο) με τρεις βαθμούς διαφορά. Είναι καλύτερη ομάδα εκτός παρά εντός έδρας που δέχεται τέρμα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Μετράει δώδεκα over 2,5 τις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Έχει τα περισσότερα over 2,5 από τις ομάδες στην κατηγορία.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Αντίπαλος της είναι η Φρέντρικσταντ που βρίσκεται στην ενδέκατη θέση (από τις 16 του πρωταθλήματος). Δεν κοιτάει ούτε προς τα πάνω αλλά δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Στα τελευταία πέντε βέβαια μετράει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία με τρία over 2,5. Παίζει ελεύθερα σαν ομάδα, σκοράρει αλλά η άμυνα της δεν είναι καθόλου αξιόπιστη.

Μπορούν εύκολα να σκοράρουν και οι δυο γι’ αυτό και θα κρατήσουμε το goal/goal & over 2,5 στο 1.82 της Νovibet.

Μονόδρομος η νίκη

Η Ράνχαϊμ είναι δεύτερη με 38 βαθμούς, 19 (!) πίσω από την Μπραν που ήδη σχεδιάζει την νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλήτρια. Την κυνηγάνε στους τρεις βαθμούς διαφορά τρεις ομάδες. Ξέρει πως αν στραβοπατήσει η θέση της είναι επισφαλής. Στο πρωτάθλημα έχει έντεκα νίκες από τις οποίες οι δέκα είναι με τουλάχιστον τρία τέρματα συνολικά. Εντός έδρας πιο συγκεκριμένα έχει έξι νίκες σε δέκα αγώνες όλες με over 2,5. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα.

Η Μπρίνε δεν κινδυνεύει άμεσα, έχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας πέντε πόντων από την Σκέιντ που κατέχει θέση μπαράζ παραμονής αλλά πρέπει να είναι προσεκτική. Βέβαια σήμερα παίζει σε μια δύσκολη έδρα, που το γήπεδο θα κατηφορίσει εναντίον της. Ιδιαίτερα αδύναμη εκτός έδρας η φιλοξενούμενη ομάδα. Είναι πιθανό να σκοράρει αλλά η άμυνα της μπάζει από παντού. Μάλλον θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη της για συγκομιδή βαθμών. Η γηπεδούχος θέλει την νίκη για να κρατήσει τους διώκτες της σε απόσταση.

Η αδύναμη Μπρίνε αν σκοράρει θα βοηθήσει το δελτίο μας στα τέρματα που ζητάμε. Θα κρατήσουμε το άσο & over 2,5 σε απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Γύρισε τον διακόπτη

Τέλος θα ασχοληθούμε με έναν αγώνα από την ουρά της βαθμολογίας. Η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει σημειώσει νίκη είναι η Γρόρουντ. Μετράει δέκα συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα (!) ενώ στους 20 συνολικά αγώνες έχει έξι ισοπαλίες, οι δυο εντός έδρας. Προφανώς τα πλάνα για την νέα χρονιά των διοικούντων έχουν ξεκινήσει αφού με έξι βαθμούς λογικά θα υποβιβαστεί. Με διαφορά η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας.

Η αντίπαλος της είναι η Σκέιντ. Βρίσκεται στη 14η θέση με 14 βαθμούς η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Εκτός έδρας έχει οχτώ ήττες και μια ισοπαλία σε εννέα αγώνες. Όμως στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει αλλάξει τελείως πρόσωπο. Κέρδισε εντός έδρας τη δεύτερη της βαθμολογίας Ράνχαϊμ, έφερε ισοπαλία χωρίς να δεχτεί γκολ στην έδρα της τέταρτης Σάντνες και κέρδισε την τελευταία αγωνιστική μπροστά στο κοινό της την Ασάνε, που είναι στην δωδέκατη θέση από την οποία πλέον απέχει έχει οχτώ βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο την 13η θέση και της απευθείας παραμονή.

Με το ντεμαράζ που πραγματοποιεί η φιλοξενούμενη ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές, σε συνδυασμό με το κίνητρό που έχει, μας οδηγεί να κρατήσουμε το διπλό στο 2.30 της Νovibet.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Μονό
19:00
Κφουμ Όσλο - Φρέντρικσταντ
Goal/goal & over 2,5
1.82
Μονό
19:00
Ράνχαϊμ - Μπρίνε
1 & over 2,5
2.12
Μονό
19:00
Γκρόρουντ - Σκέιντ
2
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις