Όταν «όλος ο πλανήτης το παίζει διπλό»

προγνωστικά

Αγαπημένη φράση όσων παίζουν στοίχημα και του Nikola43 για να πηγαίνει κόντρα στα προγνωστικά.

Μου αρέσει πολύ να κοντράρω παιχνίδια που όλος ο πλανήτης ξέρει το αποτέλεσμα και μόνο οι τρελοί παίζουν το αντίθετο. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις παιχνιδιών όπως το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Λίβερπουλ. Ακούω ήδη στο κεφάλι μου φράσεις όπως «δεν πας καλά», «είσαι άσχετος μυρωδιάς» και όλα τα γλυκά επίθετα. Εγώ όμως δεν ξεχνάω και ποιες ομάδες παίζουν και τι φανέλες έχουν. προγνωστικά

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 

Έχετε δει τις αποδόσεις; 5.14 ο άσος 1.68 το διπλό. Πότε έχετε παίξει τη Γιουνάιτεντ σε τέτοια απόδοση στην έδρα της και πόσες φορές θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε ξανά; Δεν γίνεται να αφήσει κάποιος τέτοια απόδοση. Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές να χάσω στοίχημα στο 5.14 από την Μάντσεστερ παρά να χάσω το 1.68 από οποιαδήποτε ομάδα. Εδώ που τα λέμε και η Λίβερπουλ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για να δικαιολογείται αυτή η χαμηλή απόδοση.

Δεν θα κάνει τρίτη σερί ήττα η Μάντσεστερ, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Όποιος γουστάρει το παραπάνω ρίσκο παίρνει τον άσο. Άσος λοιπόν στο 5.14 της Νovibet κι ότι γίνει. 

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Θα πάρω και δυο ειδικά στοιχήματα σε αυτό το ντέρμπι. Μου αρέσει πολύ η απόδοση να σκοράρει ο Κριστιάνο στο 2.40, επίσης κάτι που δεν θα βρίσκω κάθε μέρα. Αρκεί να ξεκινήσει, ας μην έχει δει κάποιο περίεργο όραμα ο Τεν Χαγκ και να τον έχει στον πάγκο. Το δεύτερο θα είναι ο καταλογισμός ενός πέναλτι στο παιχνίδι σε απόδοση 2.50 στη Νovibet. Ντέρμπι είναι θα έχει νεύρα κι από τις δυο πλευρές. Αν ξεκινήσει ο Μαγκουάιρ οι πιθανότητες αυξάνονται, κάτι θα κάνει. 

Καλή τύχη σε όλους 

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
1
5.14
Σκόρερ
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Γκολ Ρονάλντο
2.40
Ειδικό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Καταλογισμός πέναλτι
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις