Από Θεσσαλονίκη… Ιταλία με γκολ και σκόρερ

Προγνωστικά

Ο Scorakias έρχεται με κυριακάτικα προγνωστικά γεμάτα γκολ από την ιταλική Serie A και τη δική μας Super League.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από τα εγχώρια πρωταθλήματα μετά την εξαιρετική βραδιά της Πέμπτης, που το απόλυτο χάλασε από την Λουντογκόρετς, αλλά βγήκαν δύο αποδόσεις αρκετά πάνω από το διπλασιασμό.

O Scorakias στο Χαριλάου

Ξεκινάμε από την πρεμιέρα της Super League. Η 1η αγωνιστική επιφυλάσσει εύκολες θεωρητικά αποστολές για τους μεγάλους. Προφανώς και σε αυτό το σημείο της σεζόν κρύβονται παγίδες, ωστόσο τα πρώτα δείγματα κάποιων ομάδων είναι ενθαρρυντικά. Ο Άρης υποδέχεται το νεοφώτιστο Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης» και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας ήταν ενθαρρυντικά και επιβεβαιώνουν σε ένα βαθμό τον ντόρο που έγινε για τις κινήσεις του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι. Από την άλλη ένας Λεβαδειακός που πρέπει να προσαρμοστεί και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, από τους οποίους περιμένω να καθαρίσουν το ματς για να αποφύγουν ενδεχόμενη γκέλα. Σε απόδοση 2.30 να προηγηθεί ο Άρης με 2-0.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά με ιταλικά γκολ

Από Θεσσαλονίκη πηγαίνουμε Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της Νάπολι με τη Μόντσα. Ίδια λογική και εδώ, αφού μια ομάδα που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει μια νεοφώτιστη. Η Νάπολι ήταν καταιγιστική απέναντι στη Βερόνα, ενώ η Μόντσα ηττήθηκε εντός έδρας από την Τορίνο στην πρεμιέρα. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος με την πρεμιέρα και θα προηγηθούν και μάλιστα με δύο γκολ απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Αταλάντα υποδέχεται τη Μίλαν. Αποδυναμωμένοι οι γηπεδούχοι, καθώς είδαν αρκετούς παίκτες να φεύγουν, ίσως γιατί φέτος… Ευρώπη γιοκ! Στην πρεμιέρα δυσκολεύτηκαν στην έδρα της Σαμπντόρια. Η Μίλαν ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, αν και ίδρωσε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Ουντινέζε. Έρχεται με φόρα από πέρυσι και αυτή τη στιγμή είναι ένα επίπεδο πάνω από την Αταλάντα. Πιστεύω πως μπορεί να προηγηθεί στο Μπέργκαμο. Όσο για τον σκόρερ, βλέπω Λεάο. Έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς με την Αταλάντα και στην αντεπίθεση είναι φωτιά!

Ειδικό
19:30
Νάπολι - Μόντσα
Anytime score: 2-0
2.15
Ειδικό
20:30
Άρης - Λεβαδειακός
Anytime score: 2-0
2.30
Ειδικό
21:45
Αταλάντα - Μίλαν
Anytime score: 0-1
1.92
Σκόρερ
21:45
Αταλάντα - Μίλαν
Γκολ Λεάο
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις