Ένα γαλλικό over και ένας «Έλληνας» σκόρερ

προγνωστικά

Ο Θάνος Κούρος μελέτησε το σημερινό κουπόνι και κατέληξε σε προγνωστικά με γκολ και ένα ειδικό στοίχημα.

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες της ομάδας μας. Οι διακοπές τελείωσαν, η πλειοψηφία των πρωταθλητών έχει ξεκινήσει και οι επιλογές αυξάνονται. Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά Στρασβούργο – Ρεμς

Από την μια έχουμε μια ομάδα εξαιρετικά δουλεμένη στον επιθετικό τομέα, η οποία ειδικά στο γήπεδο της είναι σχεδόν αδύνατο να μην σκοράρει. Ειδικά όταν απέναντι της βρίσκεται μια ομάδα όπως η Ρεμς, η οποία και την προηγούμενη εβδομάδα προβλημάτισε με την αμυντική της λειτουργία. Οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αλλαγές στο ρόστερ τους και ψάχνουν την χημεία, με την ανισορροπία να κυριαρχεί στο παιχνίδι τους.

Σχεδόν δεδομένο ότι θα σκοράρουν οι γηπεδούχοι, όπως και το ότι οι φιλοξενούμενοι δε θα κλειστούν. Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι χρειάζονται γκολ για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό θα «βγουν» να ψάξουν. Το over του 2.12 στο PameStoixima.gr είναι αποδεκτό.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Παναθηναϊκός – Ιωνικός

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν μεταγραφικά και ξεκινούν την σεζόν με προσδοκίες διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Από την άλλη οι Νικαιώτες φιλοδοξούν σε μια πορεία αντίστοιχη της περσινής, εξασφαλίζοντας εύκολα τη σωτηρία. Προφανώς η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, όμως οι τιμές του άσου είναι πολύ χαμηλά. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δημιουργήσει ευκαιρίες και ο Σπόραρ έδειξε σε καλή κατάσταση κόντρα στην Σλάβια, ευρισκόμενος μέσα στις φάσεις. Στο 2.40 το να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα στην Stoiximan.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Μονό
14:00
Στρασβούργο - Ρεμς
Over 2,5
2.12
Σκόρερ
20:00
Παναθηναικός - Ιωνικός
Γκολ Σπόραρ
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις