Με τα γκολ στην Αγγλία και το… περίεργο στατιστικό στο Περιστέρι!

προγνωστικά

Τα πρώτα του προγνωστικά για τη νέα σεζόν δίνει ο Βασίλης Βασιλείου, με έμφαση ως είθισται στην Αγγλία, αλλά κι ένα περίεργο εγχώριο στατιστικό...

Χαίρετε, χαίρετε! Long time no see που λένε και στο Νησί! Επιστροφή στα προγνωστικά μετά από περίπου δύο μήνες απραξίας. Είπα να αφήσω και τον Δεκαπενταύγουστο να περάσει και έχοντας μια καλύτερη οπτική των ομάδων στην Αγγλία να… ριχτώ στην μάχη. Φυσικά, έχουμε και την πρώτη αγωνιστική στην αγαπημένη μας Super League, κάτι που δε με αφήνει αδιάφορο!

Ξεκίνημα από το Νησί και συγκεκριμένα την Premier League, όπου ήδη έχουν λάβει χώρα δύο αγωνιστικές. Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει η Άρσεναλ, η οποία φιλοξενείται το βράδυ του Σαββάτου από την Μπόρνμουθ. Υποψιασμένοι οι μπουκ πλέον, προσφέρουν χαμηλά το διπλό (1.40), για αυτό και κάνω απλή αναφορά, αλλά είναι ένα σημείο που μπορεί να μπει σε παρολί.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά Αγγλίας: Γκολ σε Premier League & Championship

Μετά το ορεκτικό, πάμε στο κυρίως!

Στις 17:00 η Λέστερ φιλοξενεί την Σαουθάμπτον. Κακό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, που μετρούν μια ισοπαλία, αμφότερες 2-2, και μια ήττα, όπου δέχθηκαν τέσσερα γκολ! Ούτε οι «αλεπούδες» αλλά ούτε και οι «άγιοι» ενισχύθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, κάτι που προφανώς επηρεάζει την εικόνα τους. Τα αμυντικά κενά που παρουσίασαν στα πρώτα ματς, πιστεύω θα κάνουν την εμφάνισή τους και σήμερα, κάτι που με οδηγεί στο goal/goal, άλλωστε στα 4/5 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας η συγκεκριμένη επιλογή έχει επαληθευτεί, το οποίο θα συνδυάσω με το over, αφού θεωρώ ότι και οι δύο θέλουν απεγνωσμένα να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις με μια νίκη.

Στην Championship, η Μπλάκμπερν υπέστη μεσοβδόμαδα βαριά ήττα, την πρώτη της στην σεζόν, με 3-0 από την Ρέντινγκ και σήμερα φιλοξενείται από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν βλέψεις πλέι οφ για φέτος και παίζουν αρκετά καλά και προσεκτικά στο ξεκίνημα. Οι «λεπίδες» δείχνουν ότι θα στηριχθούν αρκετά στην έδρα τους, όπου έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ εκτός μετρούν μια ήττα και μια ισοπαλία. Τα «ρόδα» θα είναι ταλαιπωρημένα από τα δύο σερί εκτός και για αυτό δίνονται ως μεγάλο αουτσάιντερ στο ματς, αλλά δύσκολα η επίθεσή τους θα μείνει «άσφαιρη» για δεύτερο ματς. Το goal/goal και εδώ φαντάζει μια ιδανική επιλογή, με το ματς πάντως να μην ξεφεύγει από το εύρος των 2-3 γκολ.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Ακόμα μια επιλογή από την δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας και αυτή στα γκολ από την αναμέτρηση Ρέντινγκ – Μίντλεσμπρο. Οι γηπεδούχοι έχουν εκκινήσει με πολύ δυνατό τρόπο τη σεζόν, παρότι τους βλέπω στη συνέχεια από τα φαβορί για υποβιβασμό (θα επανέλθω με μακροχρόνια προγνωστικά σε αυτό). Μεσοβδόμαδα επικράτησαν 3-0 της Μπλάκμπερν και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία για σήμερα. Το ρόστερ τους όμως δεν είναι ικανό για να διαχειριστεί τα συνεχόμενα ματς και η Μπόρο πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό, ώστε να βρει την πρώτη της φετινή νίκη. Και οι δύο μετρούν 4/5 over ως τώρα και η απόδοση σε τιμές διπλασιασμού δεν με αφήνει ασυγκίνητο. Θα ρίσκαρα με το διπλό, αλλά το περίμενα υψηλότερα για να είμαι ειλικρινής.

Προγνωστικά Super League: Το ιδιαίτερο παρελθόν της πρεμιέρας

Τέλος, κλείνουμε με το… γλυκό! Πρεμιέρα στην Super League για Ατρόμητο και ΟΦΗ στις 20:00. Έχοντας παρακολουθήσει και τις δύο ομάδες στην pre-season, έχω σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη. Ο ΟΦΗ χτυπήθηκε από προβλήματα τραυματισμών στην τελευταία προπόνηση και ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς εξτρέμ και μοναδικό επιθετικό τον Ντικό. Παράλληλα, η καθυστερημένη ενίσχυση του ρόστερ δεν επέτρεψε στο Νίκο Νιόπλια να έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για την πρεμιέρα. Οι Περιστεριώτες από την άλλη μετά την περσινή κακή σεζόν ψάχνουν για… restart και το δείγμα από τα φιλικά είναι θετικό. Δεν περιμένω να έχει πολλά γκολ η αναμέτρηση και το 2-3 γκολ φαντάζει ιδανικό.

Η ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει ισοπαλία, καθώς 5 από τα 6 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει στο «Χ». Ωστόσο, αυτό που με κάνει να κοιτάω το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο στατιστικό. Συγκεκριμένα, είναι η τρίτη φορά που Ατρόμητος και ΟΦΗ συναντιούνται σε πρεμιέρα Super League, σε χρονιά μάλιστα που προηγήθηκε Αγγλοισπανικός τελικός στο Champions League (2006, 2011, 2022). Οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ήρθαν ισόπαλες, οπότε γιατί όχι και η αποψινή…

Καλή αγωνιστική και στοιχηματική σεζόν να έχουμε!

Combo
17:00
Λέστερ - Σαουθάμπτον
Goal/goal & over 2,5
1.90
Μονό
17:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπλάκμπερν
Goal/goal
1.95
Μονό
17:00
Ρέντινγκ - Μίντλεσμπρο
Over 2,5
1.95
Fun bet
20:00
Ατρόμητος - ΟΦΗ
Χ
3.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις