Γκολ εκατέρωθεν σε Βερολίνο και Θεσσαλονίκη

Προγνωστικά

Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει, αυξάνοντας τις επιλογές στα προγνωστικά ενόψει ενός ακόμα ποδοσφαιρικού Σαββάτου.

Τα σημερινά προγνωστικά αφορούν την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και το ματς της ημέρας στη Γερμανία, με το αμφίτερμα να «δίνει και να παίρνει».

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία

Έχασε βαθμούς την περασμένη αγωνιστική η Ουνιόν Βερολίνου μετά το 0-0 στην έδρα της Μάιντζ. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, κατώτερη των περιστάσεων όμως στο δεύτερο. Μετά από δύο ματς βρίσκεται στην πέμπτη θέση, χάρη στη νίκη της με 3-1 επί της συμπολίτισσας Χέρτα στην πρεμιέρα. Συνεχίζοντας από την προηγούμενη σεζόν, παραμένει αήττητη εδώ και εννιά αγώνες στην Bundesliga.

Η Λειψία από την πλευρά της αγνοεί τη νίκη μετά από δύο αγωνιστικές. Μετά το 1-1 στην έδρα της Στουτγκάρδης, έφερε 2-2 εντός με την Κολωνία τη δεύτερη αγωνιστική. Ο Βέρνερ επέστρεψε με γκολάρα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και λίγο πριν το ημίχρονο ο Σόμποσλαϊ αποβλήθηκε. Ακόμα κι έτσι, το σύνολο του Τεντέσκο κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα για να το χάσει ξανά, με αυτογκόλ του Γκβάρντιολ.

Πολύ ήσυχα και διακριτικά η Ουνιόν αρχίζει να καθιερώνεται στις πρώτες θέσεις της Bundesliga τα τελευταία χρόνια. Πολύ σημαντικός παράγοντας για αυτό το γεγονός είναι η καυτή και αλώβητη έδρα της, όπου έχασε μόλις δύο φορές πέρσι στο πρωτάθλημα (από Μπάγερν και Ντόρτμουντ). Απέναντί της βρίσκει μια Λειψία που δεν πείθει και έχει θέματα αμυντικά. Πληρώνει καλά η συνδυαστική επιλογή του 1Χ & goal/goal, με απόδοση 2.25 στη Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Καιρός να αφήσει πίσω την απογοήτευση της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Η δήλωση παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη σίγουρα σημαίνει κάτι, αλλά από μόνη της δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα. Μεταγραφικά ο «δικέφαλος του βορρά» υστερεί σημαντικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες του «big-5». Ακόμα κι ο Νάσμπεργκ που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό στα στόπερ τραυματίστηκε για έναν μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Κάργας θα ξεκινήσει και πάλι βασικός. Η επιστροφή του Ολιβέιρα δίνει τουλάχιστον μια επιλογή στην αιχμή της επίθεσης.

Ο Παναιτωλικός εμπιστεύτηκε τον Γιάννη Αναστασίου και για τη φετινή σεζόν, μετά την περσινή άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Ξέρουμε λίγο-πολύ ότι από την ομάδα του Αγρινίου περιμένουμε πιο επιθετική νοοτροπία σε σύγκριση με τις περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Αποχώρησαν οι Βέργος και Μεντόζα, δύο βαρόμετρα της επίθεσης του Παναιτωλικού, αποκτήθηκαν στη θέση τους οι Ζοάο Πέδρο και Σενγκέλια. Κακή η εικόνα στα φιλικά με μόλις μία νίκη σε έξι ματς, συμπεριλαμβανομένης της ήττας με 4-0 από τον ΠΑΟΚ.

Η πίεση φυσικά ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους, που καλούνται να πάρουν την πρώτη νίκη της σεζόν. Φαινομενικά εύκολος ο αντίπαλος, όμως ο Αναστασίου έχει την εμπειρία για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνα του ΠΑΟΚ κι οι Αγρινιώτες μπορούν να βρουν γκολ. Δεδομένου ότι περιμένουμε να σκοράρουν και οι Θεσσαλονικείς, επιλέγουμε το goal/goal με 2.25 στη Novibet.

 

Combo
19:30
Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 
1Χ & goal/goal
2.25
Combo
21:45
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 
Goal/goal
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις