ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Νεύρα και... κατινιές στο σνούκερ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Νεύρα και... κατινιές στο σνούκερ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Νεύρα και… κατινιές στο σνούκερ

Νεύρα και... κατινιές στο σνούκερ

Κι όμως, βρέθηκε τρόπος για να επισκιαστεί η… μητέρα των μαχών του 2ου γύρου ανάμεσα στον Ρόνι Ο’Σάλιβαν και ο Ντινγκ Τζουνχούι. Ο φαινομενικά αντιεμπορικός αγώνας του Άντονι ΜακΓκιλ με τον «ρούκι» Τζέιμι Κλαρκ, βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού το απόγευμα, με αφορμή τα mind games που εφήρμοσε ο Σκωτσέζος και τα οποία έπαιξαν, ως φαίνεται, μεγάλο ρόλο για να κάνει ντέρμπι το ματς!

Κατά τη διάρκεια μίας τακτικής μάχης στο 10ο frame κι ενώ το σκορ ήταν 7-2 υπέρ του Κλαρκ, ο ΜακΓκιλ σηκώθηκε από τη στεκιά του και ζήτησε με αυστηρό ύφος από τον αντίπαλό του, που στεκόταν όρθιος στο βάθος της πάνω πλευράς του τραπεζι, να καθίσει στη θέση του, επειδή βρισκόταν στο οπτικό του πεδίο και του αποσπούσε την προσοχή.

Ο διαιτητής, Γιαν Βερχαάς σύστησε κι αυτός στον Ουαλό να καθίσει στη θέση του, ο αγώνας συνεχίστηκε, όμως ο… πόλεμος στο Twitter είχε μόλις αρχίσει. Πολλοί σνουκερόφιλοι κατηγόρησαν τον ΜακΓκιλ για mind games, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τον Κλαρκ, ο οποίος παρ’ όλα αυτά κατάφερε να κερδίσει το frame και να διευρύνει το προβάδισμά του σε 8-2!

Νεύρα και... κατινιές στο σνούκερ

Οι φωνές εναντίον του ΜακΓκιλ αυξήθηκαν όταν στο διάλειμμα μεταξύ των frames κι ενώ ο Ουαλός είχε φύγει από την αίθουσα, έπιασε κουβέντα με τον Βερχάας διαμαρτυρόμενος για τη στάση του αντιπάλου του, τονίζοντάς του ότι είχε επαναλάβει παρόμοια συμπεριφορά στον αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο απέναντι στον Τζο Πέρι. Για όσους θυμάστε, ο 45χρονος Άγγλος είχε διακόψει το ματς διαμαρτυρόμενος για μία πετσέτα του Κλαρκ, που έμπαινε στο οπτικό του πεδίο την ώρα της προσπάθειάς του! Μάλιστα, όταν ο Κλαρκ επανήλθε στο τραπέζι, ο Ολλανδός διαιτητής του έκανε παρατήρηση για αρκετά δευτερόλεπτα, ώστε να είναι πιο προσεκτικός.

Νεύρα και... κατινιές στο σνούκερ

Στο επόμενο frame, ο Ουαλός προσπάθησε να απαντήσει ζητώντας κι αυτός από τον ΜακΓκιλ να καθίσει στη θέση του την ώρα που στέκαρε. Επέλεξε όμως μάλλον άστοχη στιγμή, μια και ο Σκωτσέζος καθόταν πίσω του, δεν βρισκόταν δηλαδή στο οπτικό του πεδίο και ο Βερχάας είπε στον Ουαλό ότι δεν είχε δίκιο και του ζήτησε να επικεντρωθεί στο παιχνίδι. Κάτι που προκάλεσε νέες αντιδράσεις στο Twitter, με υποστηρικτές του Κλαρκ να κατηγορούν τον διαιτητή για μεροληψία υπέρ του ΜακΓκιλ!

Η έκπληξη ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Ο Μακ Γκιλ κέρδισε δύο διαδοχικά frames και μείωσε σε 4-8 και κατά τη διάρκεια της 15λεπτης διακοπής του session ο Κλαρκ ανέβασε tweet στο οποίο έγραφε: «Θες να χορέψω; Ας χορέψουμε!». Κατηγόρησε, δηλαδή, εμμέσως τον αντίπαλό του ότι επέλεξε σκόπιμα αυτήν την τακτική για να του σπάσει το ηθικό και να επιστρέψει στο παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο.

Πράγματι, ο Κλαρκ εμφανίστηκε επηρεασμένος από τα γεγονότα, η απόδοσή του έπεσε και ο ΜακΓκιλ κατέκτησε και τα τρία frames που πρόλαβαν να παίξουν μέχρι το τέλος του σκέλους, «μαζεύοντας» τη διαφορά στο 7-8. Μέχρι το 2-8, τίποτα δεν έβγαινε στον Σκωτσέζο, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά τόσο νευρικός σε αγώνα που μεταδίδει η τηλεόραση. Η συζήτηση στο Twitter συνεχίστηκε το βράδυ, με τον Κλαρκ να επιμένει ότι όσα συνέβησαν ήταν οργανωμένο σχέδιο του αντιπάλου.

Νεύρα και... κατινιές στο σνούκερ

«Το σχέδιο απέδωσε. Αλλά όχι αύριο», έγραψε στην τελευταία ανάρτησή του, την ώρα που πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του σύστηναν να σταματήσει να αφιερώνει χρόνο στα social media και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι του. Στη συζήτηση παρενέβη και ο Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος υπερσπίστηκε διακριτικά τον συμπατριώτη του. Βέβαια, πολλοί το έριξαν στην πλάκα, δημιουργώντας και νέο hashtag υπό την επωνυμία #eyelinegate (σε ελεύθερη μετάφραση, η διαμάχη για το οπτικό πεδίο), που τρένταρε για μερικά λεπτά στη Βρετανία!

Η αυριανή βραδιά, λοιπόν, θα έχει πρόσθετο ενδιαφέρον και πολλοί θα έχουμε τον νου μας στη μάχη των «μικρών», παράλληλα με εκείνη των «μεγάλων» (οι Ο’Σάλιβαν-Ντινγκ συνεχίζουν από το 8-8, επίσης αύριο στις 21:00). Σε κάθε περίπτωση, το gentlemen’s sport, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται το σνούκερ, πήγε περίπατο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις