ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Κόντρα στην παράδοση η Ντιζόν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κόντρα στην παράδοση η Ντιζόν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Κόντρα στην παράδοση η Ντιζόν

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο «Γκαστόν Ζεράρ» απέναντι στη Νιμ είναι πολλά για τη Ντιζόν που δείχνει σε καλή κατάσταση.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Σάββατο σήμερα και Σάββατο σημαίνει προγνωστικά Γαλλίας στη Ligue 2. Τέσσερα ζευγάρια στο μικροσκόπιο από το σημερινό πρόγραμμα (Πο – Σοσό, Βαλενσιέν – Κεβιγί, Ντιζόν – Νιμ Νιόρ – Παρί) της τέταρτης αγωνιστικής, πάμε να τα δούμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: «Ψάχνεται» η Σοσό

Ξεκίνημα από το Πο – Σοσό. Πρώτος βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα για την Πο η οποία έφυγε με το 1-1 από τη Χάβρη. Κάπως πιο βελτιωμένη η εικόνα της αυτή τη φορά, άλλωστε έχει φέτος αρκετά νέα πρόσωπα και θα χρειαστεί χρόνο να «δέσει». Η Σοσό από την άλλη δεν πείθει, ηττήθηκε και από την Αμιάν (0-1) ενώ ακόμα ψάχνει το πρώτο της γκολ στη Ligue 2. Δεν θα αργήσει πάντως, το ρόστερ της είναι αρκετά ποιοτικό για να μην ανακάμψει.

Η Πο βρήκε το πρώτο της γκολ την προηγούμενη εβδομάδα, τέσσερα ματς χωρίς να βρει δίχτυα πάει πολύ για τη Σοσό. Κοντά στον διπλασιασμό το αμφίτερμα, θα μπει στις επιλογές μας.

[οpap]

Παράδοση στο αμφίτερμα

Δεύτερο παιχνίδι από τη Ligue 2 για τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας είναι το ΒαλενσιένΚεβιγί. Πρώτη ήττα φέτος για τη Βαλενσιέν στο δύσκολο εκτός απέναντι στη Μετς (2-0). Είχε κάποιες καλές στιγμές όμως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Η Κεβιγί αγνοεί ακόμα τη νίκη μετά και τη νέα ισοπαλία κόντρα στη Σεντ Ετιέν (2-2). Μεσοεπιθετικά δείχνει πάντως να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Τέσσερεις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες την τελευταία πενταετία, τρεις ισοπαλίες και μία νίκη υπέρ της Κεβιγί ενώ και στα τέσσερα είχαμε goal/goal (η νίκη της Κεβιγί στο αντίστοιχο περσινό και μάλιστα με ανατροπή).

Μπορούν να βρουν από ένα τέρμα, κάτι που υποστηρίζεται και από τα πρόσφατα μεταξύ τους. Ξεπερνά τον διπλασιασμό το goal/goal, σίγουρα αξίζει.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Γηπεδούχοι με αξία

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση το ΝτιζόνΝιμ. Ισόπαλη αναδείχθηκε η Ντιζόν στο τελευταίο με την Καέν (2-2), ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Δύο φορές βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ η ομάδα του Ομάρ Νταφ, αντέδρασε και στις δύο με το τελικό 2-2 να διαμορφώνει ο Σουμαρέ στο φινάλε με πέναλτι. Η Νιμ πήρε απέναντι στη Ροντέ τους πρώτους τρεις βαθμούς της φετινής σεζόν (1-0). Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη αν και στάθηκε τυχερή σε κάποιες περιπτώσεις.

Δώδεκα φορές έχουν αναμετρηθεί στο «Γκαστόν Ζεράρ» από το 2008 έως σήμερα (για Ligue 1, Ligue 2 και κύπελλο) με τις νίκες να είναι μοιρασμένες (6-1-5). Μάλιστα η Νιμ έχει φύγει «αλώβητη» στις έξι πιο πρόσφατες εξορμήσεις της εκεί (5-1-0, τελευταία νίκη της Ντιζόν το 5-1 στις 25 Απριλίου του ’14 για τη Ligue 2).

Πιο πειστικά τα όσα έχουμε δει από τη Ντιζόν έως τώρα, αν παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη θα κερδίσει. Λίγο κάτω από τον διπλασιασμό ο άσος, αξίζει και το ρίσκο στο Χ ημίχρονο / 1 τελικό.

Συχνό φαινόμενο το πέναλτι

Κλείνουμε με το Νιόρ – Παρί, ένα ζευγάρι με παράδοση στα πέναλτι. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί εννέα φορές με γηπεδούχο τη Νιόρ από το ’08 έως σήμερα με ισάριθμα πέναλτι να έχουν καταλογιστεί. Στο αξιόλογο 3.55 να σημειωθεί γκολ με πέναλτι στο ματς.

 

Μονό
20:00
Πο - Σοσό
Goal/goal
1.92
Μονό
20:00
Βαλενσιέν - Κεβιγί
Goal/goal
2.12
Μονό
20:00
Ντιζόν - Νιμ
1
1.90
Ρίσκο
20:00
Ντιζόν - Νιμ
Χ ημίχ. / 1 τελ.
5.00
Ειδικό
20:00
Νιόρ - Παρί
Γκολ με πέναλτι
3.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις