Ελληνικά μακροχρόνια μέχρι 7.00

Μεταδόσεις Σούπερ Λίγκ

Πρεμιέρα στο πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και ο Μακράκης είναι εδώ με μακροχρόνια Super League

Καλημέρα σε όλους. Άρχισε η ελληνική SuperLeague, πρωτάθλημα που όσο και αν παραπονιόμαστε οι περισσότεροι, παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον. Φέτος, προσωπικά αναμένω ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕΚ έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Πάμε να δούμε μακροχρόνια Super League.

Ο παράγοντας έδρα…

Ας ξεκινήσουμε με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες προέρχονται από ταραχώδες καλοκαίρι με αποκλεισμό από την Ευρώπη και αλλαγή προπονητή. Δεν πατάνε καλά, αλλά δεν έχουν απαραίτητα κακό υλικό. Ακόμη και σε αυτή την κατάσταση , μετρημένες είναι οι ομάδες που μπορούν να του επιβληθούν, ειδικά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το να μείνουν αήττητοι οι «ερυθρόλευκοι» πληρώνει στο 2.50.

Συνεχίζουμε με την ΑΕΚ. Μεταγραφικά κινήθηκε καλά, στα φιλικά τα πήγε καλά, αλλά αυτό που φέρνει την απόλυτη αισιοδοξία για την νέα σεζόν είναι η πρεμιέρα του νέου γηπέδου. Με 20.000 περίπου διαρκείας να έχουν φύγει το γήπεδο αναμένεται γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Στα ντέρμπι αναμένεται γεμάτο δηλαδή. Θα ποντάρω στον παράγοντα «OPAPARENA» και θα επιλέξω το αήττητο εντός έδρας της Ένωσης στο 3.50.

Ποιος θα επικρατήσει στον Βορρά;

Θα συνεχίσουμε να μακροχρόνια SuperLeagueμε τις ομάδες τις Θεσσαλονίκης. Ο Άρης έχει δυνατό ρόστερ στα χαρτιά, που δεν το αξιοποίησε την Ευρώπη. Ερωτηματικό παραμένει η απόδοση του και η θέση που θα τερματίσει. Εκτιμώ μέσα στην πρώτη τριάδα. Η επιλογή μου όμως θα έχει να κάνει και με τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μοιάζει αποδυναμωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, φάνηκε και μεταγραφικά και στα φιλικά, αλλά και στην Ευρώπη. Σε παιχνίδια με τον Άρη δίνω στους «κίτρινους» το προβάδισμα.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Η μάχη της “ουράς”

Τελευταία ομάδα για σήμερα η Λαμία. Λίγα πράγματα μεταγραφικά, δεν έχει υψηλούς στόχους. Πέρυσι καρδιοχτύπησε αλλά υπήρχε ο χειρότερος Απόλλωνας. Φέτος, δεν μπορώ να βρω κάποιο χειρότερο σύνολο από την ομάδα της Φθιώτιδας. Ήρθε η ώρα να υποβιβαστούν και να πληρωθούμε το 2.20 της Stoiximan.

Θα κλείσουμε τα μακροχρόνια SuperLeagueμε την επιλογή του πρώτου σκόρερ. Ελ Αραμπί, Αραούχο, Σπόραρ και Γκρέι λογίζονται ως τα φαβορί. Ο Μαροκινός του Ολυμπιακού αναμένεται να προφυλάσσεται περισσότερο για τα Ευρωπαϊκά ματς, οπότε τον αποκλείω. Ο Σπόραρ είναι ερωτηματικό και τον αφήνω αναγκαστικά απ’ έξω. Μένουμε με δύο. Ο Γκρέι πέτυχε τα 5 από τα 9 γκολ του Άρη στην Ευρώπη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Αραούχο επίσης γκολτζής, αλλά στην ΑΕΚ αναμένεται να μοιραστούν περισσότερο τα γκολ. Θα επιλέξω τον Άντρε Γκρέι να βγει πρώτος σκόρερ στο 7.00.

Καλή σεζόν να έχουμε!

Μακροχρόνιο
Ολυμπιακός αήττητος εντός έδρας στην κανονική περίοδο
Ναι
2.50
Μακροχρόνιο
ΑΕΚ αήττητη εντός έδρας στην κανονική περίοδο
Ναι
3.50
Μακροχρόνιο
Η2Η Άρης - ΠΑΟΚ
1
2.30
Μακροχρόνιο
Να τερματίσει στην 2 τελευταίες θέσεις
Λαμία
2.20
Μακροχρόνιο
Πρώτος σκόρερ
Αντ. Γκρέι (Άρης)
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις