Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο «Ντραγκάο»

Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Το Bet of the Day ταξιδεύει στην ιβηρική χερσόνησο, και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία για το ματς της ημέρας ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τρίτη αγωνιστική στην Primeira Liga, και η στήλη του Bet of the Day επικεντρώνεται στο ντέρμπι του «Ντραγκάο» μεταξύ της πρωταθλήτριας Πόρτο και της δεύτερης πέρσι Σπόρτινγκ.

  • Γήπεδο: «Ντραγκάο» (50.143), Πόρτο.
  • Διαιτητής: Νούνο Αλμέιδα.
  • Πέντε goal/goal στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς
  • Απολογισμός 5-7-1 για την Πόρτο στα τελευταία 13 ματς απέναντι στην Σπόρτινγκ.
  • Τελευταία νίκη της Σπόρτινγκ επί της Πόρτο για το πρωτάθλημα στις 28/8/2016 (έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες έκτοτε).

Πόρτο

Ρεπορτάζ: Ιδανικά έχει ξεκινήσει την σεζόν η Πόρτο, καθώς μετά την κατάκτηση του Super Cup μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Πιο πρόσφατη η δύσκολη επικράτηση εκτός έδρας επί της Βιτζέλα, με σκορ 1-0. Είχε την πρωτοκαθεδρία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως απέναντί της βρήκε μια πολύ δυνατή άμυνα. «Ήρωας» ο 35χρονος στόπερ Μαρκάνο, που με κεφαλιά στο 90’ χάρισε τη νίκη στους «δράκους». Συνέχισε το σερί νικών της από την περσινή χρονιά, φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες στο πρωτάθλημα.

Stat attack: Έχει αρχίσει με 3/3 τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Απουσίες: Θα παραταχθεί πλήρης, με τον Κονσεϊσάο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πιθανή εντεκάδα (4-4-2 ρόμβος): Κόστα – Ζοάο Μάριο, Πέπε, Μαρκάνο, Ζαϊντού Σανούσι – Ουρίμπε, Γκρούγιτς, Οτάβιο, Λόντερ – Εβανίλσον, Ταρέμι.

 

Bet Builder: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικά στοιχήματα στον ίδιο αγώνα στο Pamestoixima.gr!

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ρεπορτάζ: Έκανε το καθήκον της στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, νικώντας εύκολα με 3-0 τη Ρίο Άβε. Είχε την καθολική υπεροχή και έβαλε τη δεύτερη «τριάρα» της στην σεζόν, μετά το 3-3 της πρεμιέρας στην έδρα της Μπράγκα. Πρωταγωνιστής ο εξτρέμ Πέδρο Γκονσάλβες που πέτυχε δύο γκολ, και τα δύο από ασίστ του Έντγουορντς. Το άλλο γκολ σκόραρε ο εξαιρετικός μέσος Ματέους Νούνιες, που αποχώρησε για τη Γουλβς για 45 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον αντικαταστήσει ο νεοαποκτηθείς Μορίτα.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία δέκα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Μακροχρόνια τραυματίας ο μέσος Μπραγκάντσα – αμφίβολη κι η συμμετοχή του σέντερ φορ Παουλίνιο.

Πιθανή εντεκάδα (3-4-3): Αντάν – Νέτο, Κόατες, Ινάσιο – Πόρρο, Μορίτα, Ουγκάρτε, Ρέις – Τρινκάο, Γκονσάλβες, Έντγουορντς.

Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο «Ντραγκάο»

Η Πόρτο έχει μπει πολύ δυνατά στη φετινή σεζόν, συνεχίζοντας ουσιαστικά από εκεί που το άφησε πέρσι. Δείχνει πιο έτοιμη από την Σπόρτινγκ, η οποία έχασε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της στον άξονα. Νίκες όπως αυτή επί της Βιτζέλα στο φινάλε δείχνουν το «μέταλλο» που έχει η πρωταθλήτρια. Παράλληλα, η απώλεια του Νούνιες είναι κάτι που θα κοστίσει στους φιλοξενούμενους, ιδιαίτερα τώρα που δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Με τους παράγοντες της έδρας και της παράδοσης των τελευταίων ετών να μπαίνουν στην εξίσωση, αποτελεί μονόδρομο η επιλογή του άσου με απόδοση 2.10 στη Novibet.

Παιχνίδια όπως αυτό είναι συνήθως νευρικά από την αρχή. Δεδομένου ότι είναι και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Πορτογαλία, αναμένεται οι δύο προπονητές να αποφύγουν τα ρίσκα από νωρίς. Στα 15 από τα τελευταία 18 ματς μεταξύ Πόρτο και Σπόρτινγκ, το σκορ στο ημίχρονο έχει μείνει ισόπαλο. Επομένως, περιμένουμε να συνεχιστεί η παράδοση και το Χ ημιχρόνου να επιβεβαιωθεί, με απόδοση 2.20 στη Novibet.

Μονό
22:30
Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
1
2.10
Μονό
22:30
Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Χ ημίχρονο
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις