ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ο γύρος της Ευρώπης μέχρι 3.05!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ο γύρος της Ευρώπης μέχρι 3.05!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

Εμπιστοσύνη στο ανοιχτό παιχνίδι!

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ο γύρος της Ευρώπης μέχρι 3.05!

προγνωστικά

Πλούσια δράση, με πληθώρα ποδοσφαιρικών αγώνων το σαββατοκύριακο και ο Magician σας αναλύει κερδοφόρα προγνωστικά στοιχήματος

Καλημέρα σας. Ένα-ένα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σφυρίζουν την έναρξη και ο Magician σας αναλύει συμφέρουσες αποδόσεις στα προγνωστικά του για να σας βοηθήσει στο δρόμο για το ταμείο…

Προγνωστικά: Όσα βάλουν και όσα φάνε

Πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε έρχεται από την Γερμανία. Μπορεί η εκτός έδρα ήττα της Βόλφσμπουργκ από την Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη αγωνιστική να ήταν λίγο πολύ εντός προγράμματος αλλά τώρα επιστρέφει στην έδρα της, στην οποία στηρίζεται αρκετά για συγκομιδή βαθμών. Δυο αγώνες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με ένα βαθμό στο σακούλι. Σκόραρε δυο τέρματα στην πρεμιέρα εντός έδρας για να μείνει στην ισοπαλία 2-2 με την Βέρντερ Βρέμης. Δεν έχει βρει τον τρόπο να κλείσει τα κενά στην άμυνα της, ωστόσο θα ψάξει την νίκη για να μην αρχίσουν οι μουρμούρες από τις πρώτες αγωνιστικές. Είναι καλή επιθετικά και αποτελεσματική με ομάδες του επιπέδου της. Τραυματίας δίνεται ο βασικός μέσος Βίμερ.

Τους ίδιους βαθμούς έχει και η σημερινή της αντίπαλος, Σάλκε. Μαχητικότητα είναι ένα στοιχείο που σίγουρα μέχρι στιγμής την χαρακτηρίζει στον αγωνιστικό χώρο. Στον τελευταίο της αγώνα ισοφάρισε την Γκλάντμπαχ σε 2-2 με πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Στον πρώτο αγώνα της σεζόν, στην έδρα της Κολωνίας δεν έπαιξε άσχημα αλλά η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 35ο λεπτό οδήγησε στην ήττα με 3-1, με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Απών ο μεσοεπιθετικός Ντρέξλερ εξαιτίας της απευθείας αποβολής. Είναι αρκετά καλή μεσοεπιθετικά αλλά η άμυνα κάνει νερά.

Οι δυο ομάδες συναντιούνται νωρίς στο πρωτάθλημα αλλά αμφότερες θέλουν την νίκη. Η γηπεδούχος είναι πιο κοντά στους τρεις πόντους αλλά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα και να μας χαρίσουν το over 2,5 σε απόδοση 1.69 στην novibet.

Αλλάζει πρόσωπο εντός έδρας

Δεν ζήτησε πολλά η Μπόρνμουθ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και ηττήθηκε με 4-0. Φόρτωσε με παίχτες το κέντρο για να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο αλλά η ποιότητα των πρωταθλητών ήταν αδιαμφισβήτητη.  Κρατάει όμως σαν οδηγό την απόδοσή της στην πρώτη αγωνιστική, εντός έδρας με αντίπαλο την Άστον Βίλα που της χάρισε το τρίποντο. Δεν έχει απουσίες. Βαρόμετρο για την φετινή της πορεία στην Premier League θα αποτελέσουν οι επιδόσεις της στο «Βιτάλιτι» γι’ αυτό και θα ψάχνει ανεξαρτήτως αντιπάλου βαθμό ή βαθμούς.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η Άρσεναλ. Παίζει με αυτοπεποίθηση και έχει έξι βαθμούς στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Παρόλα αυτά, έως τώρα δέχτηκε αρκετές φάσεις από τους αντιπάλους της. Στο δεύτερο παιχνίδι βέβαια την ξελάσπωσε ο Γκάμπριελ Ζεσούς και η παρέα του, όπου νίκησε την Λέστερ με 4-2. Πλήρης η αποστολή για τον κόουτς Αρτέτα χωρίς απουσίες. Δυσκολεύεται να επιβάλει τον ρυθμό της εκτός έδρας αλλά είναι αποτελεσματική στο γκολ.

Η έδρα θα δώσει ώθηση στην γηπεδούχο αλλά η ικανότητα των παιχτών της Άρσεναλ στο σκοράρισμα μπορούν να μας δώσουν το goal/goal σε απόδοση 1.94 στο pamestoixima.gr

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Νίκη με το καλημέρα

Εκκίνηση και της δικιάς μας Super League αυτό το τριήμερο. Η Λαμία πέρυσι έπαιξε με την φωτιά αλλά στο τέλος δεν κάηκε αφού έπαιξε μπαράζ παραμονής-ανόδου με την Βέροια και παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία. Στο μεταγραφικό παζάρι κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ήρθαν αρκετοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, ένας από αυτούς και ο 33χρονος Ντε Βιτσέντι από τον ΑΠΟΕΛ. Πρώτο και μοναδικό μέλημα για φέτος είναι να σωθεί καθώς είναι ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό.

Δεν ήταν επιτυχημένη η σεζόν 21/22 για την ΑΕΚ. Ενισχύθηκε για να μην χάσει ξανά το ευρωπαϊκό εισιτήριο όπως πέρυσι. Ήρθαν οι Γκασίνοβιτς, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία πέρυσι ως δανεικός στον Παναθηναϊκό (εκτός αποστολής) από την Χόφενχάιμ, ο Κροάτης διεθνής αμυντικός Βίντα, επέστρεψε ο Αθανασιάδης (Τ) και φυσικά παρέμεινε ο Ελβετός διεθνής εξτρέμ Τσούμπερ. Νέος προπονητής ο Αργεντίνος Αλμέιδα. Μπαίνει στο πρωτάθλημα  με φιλοδοξίες η Ένωση. Οποιαδήποτε απώλεια θα διώξει τα χαμόγελα και θα φέρει κατήφεια.

Δύσκολη εκκίνηση για τους γηπεδούχους. Στην ΑΕΚ ούτε που να σκέφτονται δεν θέλουν κάποιο πιθανό στραβοπάτημα. Το διπλό βέβαια από μόνο του δίνεται χαμηλά. Γι’ αυτό και θα κρατήσουμε το διπλό και over 1,5 σε απόδοση 1.88 στο pamestoixima.gr.

Με τα γκολ στον Γαλλικό Νότο

Δεν έπαιξε όπως αναμένονταν η Μαρσέιγ και υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ισοπαλία από την Μπρέστ. Παρόλο που μονοπωλεί το πρωτάθλημα η Παρί Σ.Ζ., οι γηπεδούχοι έχουν ομάδα για να πρωταγωνιστούν. Ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις, ειδικά στην επίθεση. Πέρυσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση με την άμυνα της να έχει καλά νούμερα αλλά η επίθεση έχρηζε βελτίωσης. Γι’ αυτό τον λόγο αποκτήθηκε ο Αλέξις Σάντσες, ο Ουντέρ από την Ρόμα και ο Λουίς Σουάρεζ από την Γρανάδα.  Δεν έχει όμως καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία στο πρωτάθλημα και η επίθεση τραβάει μπροστά την ομάδα.  Τραυματίας ο τερματοφύλακας Πάου Λόπεζ που αποκτήθηκε από την Ρόμα.

Το ταξίδι προς τον Γαλλικό νότο και τη Μασσαλία θα κάνει η Ναντ. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με την Λιλ, προηγήθηκε  με 1-0 στο 28ο λεπτό με τον Σιμόν. Στο δεύτερο ημίχρονο η πλάστιγγα έγειρε πολύ υπέρ της φιλοξενούμενης, με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται τελικά στο 76ο λεπτό. Δυο βαθμούς συγκέντρωσε σε δυο παιχνίδια η Ναντ και για να τους αυξήσει πρέπει να παίξει άριστα σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι το «Βελοντρόμ». Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι τα τελευταία επτά σερί χρόνια σκοράρουν αμφότερες.

Δεν έχουν δέσει ακόμα οι άμυνες και μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η Ναντ και να σκοράρει. Εντός έδρας όμως η Μαρσέιγ έχει το εύκολο γκολ. Είναι ικανή από μόνη της να μας χαρίσει το over 2,5 σε απόδοση 1.81 στην novibet.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Θα μας χαρίσουν θέαμα

Τι και εάν προηγήθηκε με 2-0 η Θέλτα στο 63ο λεπτό με τέρμα του Πανσίενσια, κατάφερε στο 98’ να δεχτεί την ισοφάριση με πέναλτι ύστερα από άτσαλο μαρκάρισμα στην περιοχή. Την έσωσε το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και η ισοπαλία κρίνεται το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κινήθηκε στη μετριότητα πέρυσι και το ίδιο αναμένεται και γίνει και φέτος. Συνεχίζει στην επίθεση ο αειθαλής 35άρης Ιάγκο Άσπας.

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το εναρκτήριο ματς της σεζόν στην έδρα της Αλμερία. Η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό αλλά η «Βασίλισσα» πήρε το τρίποντο. Ισοφάρισε με τον Βάσκεθ και προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα στο 75’. Δεύτερο σερί αγώνα εκτός έδρας, σε μια φιλική έδρα που μετράει 13 διπλά στα 15 τελευταία και τέσσερα σερί διπλά σε συνδυασμό με over 2,5 goal! Ο Μπενζεμά έχει δημιουργήσει μια φοβερή παράδοση στο «Μπαλαΐδος». Σκοράρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η Ρεάλ φεύγει νικήτρια. Ο Κασεμίρο έχει πει αντίο στην Ρεάλ και θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τραυματίας δίνεται ο Κρόος.

Η γηπεδούχος δεν είναι σε θέση να κοντράρει την πρωταθλήτρια με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν οι δυο μονομάχοι. Είναι νωρίς στην σεζόν, οι ομάδες ακόμα κάνουν μεταγραφές αλλά η Θέλτα είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω. Θα κρατήσουμε ένα combo bet από την αναμέτρηση με διπλό & over 2,5 & Γκολ Μπενζεμά σε απόδοση 3.05 στο pamestoixima.gr.

Μονό
16:30
Βόλφσμπουργκ - Σάλκε
Οver 2,5
1.69
Μονό
19:30
Μπόρνμουθ - Άρσεναλ
Goal/goal
1.94
Μονό
21:30
Λαμία - ΑΕΚ
2 & over 1,5
1.88
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Νάντ
Over 2,5
1.81
Combo
23:00
Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 2,5 & Γκολ Μπενζεμά
3.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις