Επιστροφή στα γνωστά μας στάνταρ

προγνωστικά

Με «όπλο» την άμυνα κοντράρονται Εσπανιόλ και Ράγιο, ενώ η Σεβίλλη έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Βαγιαδολίδ στην αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της La Liga.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης. Αφού ξεκουραστήκαμε, επιστρέφουμε μετά από μακρά αποχή. Τα κεφάλια μέσα, τώρα. προγνωστικά

Πιο νωρίς από ποτέ ξεκινάνε φέτος τα πρωταθλήματα, λόγο του Μουντιάλ στο Κατάρ που διεξάγεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Για το Μουντιάλ θα τα λέμε και στο άλλο site, έρχεται και το break των εθνικών σε λίγες εβδομάδες.

Στα του… οίκου μας

Απέφυγα την πρεμιέρα της Ισπανικής λίγκας, κυρίως λόγο φόρτου εργασίας και πολλών αμφιβολιών. Πολλά φιλικά αναμεταξύ τους οι ομάδες, πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, λιγότερα τα ουσιαστικά, με των θεωρητικά βασικό κορμό τους η κάθε ομάδα. Όχι ότι από μια αγωνιστική τις μάθαμε όλες τις ομάδες και πάμε για το απόλυτο, μια καλύτερη εικόνα την έχω. Επιστροφή χωρίς άλλη καθυστέρηση στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Με δύο πολύ ωραίες αναμετρήσεις.

Προγνωστικά: Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μια δυνατή σύγκρουση Καταλανών εναντίων Μαδριλένων, χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα να τονίσω. Πρεμιέρα με πολλά να σχολιάσει πράγματα κανείς για την Εσπανιόλ. Βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ημίχρονο, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων, αλλά και 2-0 στο 60 λεπτό. Κάπου εκεί πήρε μέτρα στο γήπεδο και αφού μείωσε στο 70, πήρε την ισοπαλία στο 98 λεπτό, μετά από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Χοσελού, μια δυνατή μεταγραφή από την υποβιβασμένη Λεβάντε. Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλύτερη στο δεύτερο, από το 65 και μετά. Εντάξει αρχή είναι ακόμα, αλλά φαίνεται ότι παίζει καλύτερα με την μπάλα στα πόδια της και όχι όταν περιμένει τον αντίπαλο. Θα πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ των γραμμών της και μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω από μια άνετη παραμονή. Εξαιρετική και η πρεμιέρα για την Ράγιο. Οι μαχητικοί Μαδριλένοι πήραν λευκή ισοπαλία από την Μπαρτσελόνα εκτός. Γραμμή Μαζινό, αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Κυνήγησαν τις αντεπιθέσεις και είχαν τουλάχιστον δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Δείχνουν ότι και φέτος θα στηριχτούν στην πολύ δυνατή τους άμυνα και στη σκληρό παιχνίδι για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Και οι δύο είχαν θετικό ξεκίνημα, στηρίζονται στην άμυνα και προσπαθούν να αποφεύγουν τα ρίσκα, αν δεν χρειαστεί. Πρώτο παιχνίδι για τους Καταλανούς εντός της σεζόν, δεύτερο συνεχόμενο εκτός ξανά με ομάδα της Βαρκελώνης για την Ράγιο. Το παιχνίδι «μυρίζει» πολύ Under, ωστόσο επιλέγω το Χ σε απόδοση 3.20 στην Novibet. Αρχή είναι ακόμα, αλλά φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.

Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ

Το έτερο παιχνίδι της βραδιάς είναι η αναμέτρηση Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ. Με το αριστερό ξεκίνησαν οι Σεβιγιάνοι. Φλύαροι επιθετικά, αν και είχαν την κατοχή, μόλις δύο αξιόλογα σουτ, το ένα το γκολ της προσωρινής ισοφάρισης. Έδειξαν ότι έχουν θέματα και αμυντικά, τρείς αντεπιθέσεις δύο γκολ δέχτηκαν, αλλά και επιθετικά, χωρίς ουσιαστικά να απειλούν. Αξιόμαχη η Βαγιαδολίδ στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε στα ίσα την Βιγιαρεάλ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκε νωρίς το γκολ, βγήκε να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά στις αντεπιθέσεις το τελείωσε το «κίτρινο υποβρύχιο» που επικράτησε με 3-0.

Οι δύο ομάδες ναι μεν ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά το πρόσωπο που έδειξαν ήταν διαφορετικο. Προφανώς και οι μπουκ παίζουν όνομα και έδρα, κατά τη γνώμη μου λάθος. Στοίχημα παίζουμε όχι ΠΡΟΠΟ. Πάω με το ανάλογο ρίσκο βέβαια στο πολύ καλύτερο για εμένα goal/goal με απόδοση 2.02 στη Novibet.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Με ρέγουλα και προσοχή, νωρίς είναι ακόμα. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Μονό
21:00
Εσπανιόλ - Ράγιο Βαγιεκάνο
Χ
3.20
Μονό
23:00
Σεβίλλη - Βαγιαδολίδ
Goal/goal
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις