Σέντρα στην Super League με super ενισχυμένες αποδόσεις

Σέντρα στην Super League με super ενισχυμένες αποδόσεις

Διακοπές… τέλος για τις ομάδες της Super League! To ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και υπόσχεται πλούσιες συγκινήσεις.

Την Παρασκευή Βόλος και Αστέρας Τρίπολης σηκώνουν την αυλαία της νέας σεζόν στο «Πανθεσσαλικό» (21:30). Ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γι’ αμφότερες ισχύει το ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο Βόλος με την έλευση του Γάλλου προπονητή, Οσβλαντ Τανσό, υπόσχεται εκ νέου επιθετικού ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός φορ Τομ Φαν Φέρτ παραμένει το βαρύ πυροβολικό, ενώ ιθύνων νους είναι ο Πάολο Φερνάντες. Η ομάδα της Μαγνησίας με τις μεταγραφές των Ματίγια, Ασλανίδη (Άρη), Ντέλετιτς (ΑΕΚ), Ουεντραόγκο (ΠΑΟΚ), Εκσοβάλ (Ανόρθωση) και Βίκτορ Φερνάντες (Κορνέλια) θέλει να εξελιχθεί σε σχέση με πέρσι, που τερμάτισε στη 10η θέση. Στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος ο Βόλος ηττήθηκε 3-1 από τον ΠΑΟΚ, όμως είχαν προηγηθεί νίκες σε φιλικά με ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και ΟΦΗ (2-1).

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1:2.35 X:3.10 2:3.05

Ο Αστέρας Τρίπολης γύρισε σελίδα στον πάγκο, αφού ο Ηρακλής Μεταξάς διαδέχθηκε τον Μίλαν Ράσταβατς. Βασικός στόχος είναι η είσοδος στην 6αδα, κάτι που άγγιξε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την περασμένη σεζόν ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στην 9η θέση. Ο νέος προπονητής, Ηρακλής Μεταξάς, απέδειξε και πέρσι στον ΠΑΣ Γιάννινα ότι λατρεύει το γερμανικό μοντέλο και θα συνδυάσει πειθαρχία, τακτική και φυσική κατάσταση.

Ο βασικός κορμός του Αστέρα διατηρήθηκε κατά μεγάλο ποσοστό και έγιναν ποιοτικές ενισχύσεις σε όλες τις γραμμές. Μπερτόγλιο (Άρη), Μπαρτόλο (Βόλο), Γκαρντάβσκι, Στάνο (ΠΑΣ Γιάννινα) και Ζουκάνοβιτς (Καραγκιουμρούκ) είναι οι σημαντικότερες προσθήκες. Στο τελικό τεστ οι Αρκάδες εντυπωσίασαν μεσοεπιθετικά, επικρατώντας με 4-2 του Παναιτωλικού. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε μείνει στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H Super League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις