Τι ακριβώς είναι τα θεματικά κανάλια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην Cosmote TV

Τι ακριβώς είναι τα θεματικά κανάλια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην Cosmote TV

Την εμφάνισή τους έκαναν εδώ και μερικά 24ωρα τα… σπέσιαλ τα κανάλια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, στο μπουκέτο της Cosmote TV.

Τρία ειδικά κανάλια αφιερωμένα στις ομάδες του τέως… ΠΑΟΚ. Και τα τρία είναι κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HD) και συνοδεύονται από τον τίτλο «Super League Pass».

Οι συνδρομητές θα εντοπίσουν τις νέες προσθήκες στις θέσεις 311 (ΑΕΚ), 312 (Ολυμπιακός), 313 (Παναθηναϊκός) ενώ οι κάτοχοι των ευρυζωνικών over the top υπηρεσιών τα βρίσκουν μαζί με τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της πλατφόρμας.

Από τα Cosmote Sport Ολυμπιακός Super League Pass, Cosmote Sport Παναθηναϊκός Super League Pass και Cosmote Sport ΑΕΚ Super League Pass θα μεταδίδονται, ευλόγως, ζωντανά οι εντός αγώνες των εν λόγω ομάδων, τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οποίων έχει η Cosmote TV.

Το… μυστικό όμως είναι το συνθετικό «pass» στην ονομασία των εν λόγω καναλιών. Τούτο καθώς η Cosmote TV θα λανσάρει ένα pay per view status, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν με συνδρομή το κανάλι της ομάδας τους, ανεξαρτήτως από το υπόλοιπο περιεχόμενο.

Φυσικά οι αγώνες θα μεταδίδονται κανονικά στα αθλητικά κανάλια Cosmote Sport της πλατφόρμας…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις