Ελλάδα – Τουρκία: Πρόβα Ευρωμπάσκετ στο ΟΑΚΑ

Ελλάδα - Τουρκία

Ελλάδα - Τουρκία στο ΟΑΚΑ σε μία παραδοσιακά δυνατή αναμέτρηση που θα κρίνει τον νικητή του τουρνουά Ακρόπολις.

Το Bet of the Day είναι και πάλι μπασκετικό σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει τον νικητή του φετινού τουρνουά Ακρόπολις. Ελλάδα – Τουρκία το μεγάλο ματς που θα ορίσει την πρωτιά.

Ελλάδα - Τουρκία: Πρόβα Ευρωμπάσκετ στο ΟΑΚΑ

Στάδιο: ΟΑΚΑ

Χωρητικότητα: 18.500 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση: Στους τελευταίους 18 αγώνες η Εθνική μας μετράει 16 νίκες.

Ελλάδα

Ρεπορτάζ: Η εικόνα της Εθνικής μας δείχνει ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ. Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανεβάζει πολλά επίπεδα την ομάδα, όμως δεν είναι ο μόνος παράγοντας που βοήθησε στη βελτίωση της εικόνας. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Δημήτρη Ιτούδη ήταν η πρώτη κίνηση ματ. Η ψυχολογία στην ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και οι παίκτες χαρακτηρίζουν ως παρέα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μπορεί να προέκυψαν τραυματισμοί, όπως του Παπαγιάννη και του Σλούκα, όμως αυτό έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες όπως ο Αγραβάνης, ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης να βγουν μπροστά. Η ποιότητα του ρόστερ είναι αδιαμφισβήτητη αφού εκτός από το Γιάννη υπάρχουν παίκτες όπως ο Καλάθης, ο Σλούκας, οι δύο «Παπ» και ο Ντόρσεϊ.

Stat attack: Μετράει επτά συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Τουρκία. Έχει κατακτήσει 17 φορές το τουρνουά Ακρόπολις.

Τουρκία

Ρεπορτάζ: Ο Αταμάν έχει φτιάξει μια δυνατή μίξη στο φετινό ρόστερ. Κορκμάζ και Οσμάν από το ΝΒΑ θα είναι τα πρώτα βιολιά. Η προσθήκη έμπειρων παικτών από την Ευρωλίγκα όπως ο Λάρκιν, ο Σανλί και ο Μαχμούτογλου σίγουρα αυξάνει τις λύσεις. Μετά τις δύο απανωτές ήττες από τη δική μας Εθνική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τρέχει ένα σερί νικών με μοναδική εξαίρεση την ήττα στην παράταση από τη Σλοβενία των Ντράγκιτς και Ντόνσιτς. Αυτό δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να μην είναι απλά κομπάρσος στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Stat attack: Σε δύο συμμετοχές στο τουρνουά Ακρόπολις έχει καταλάβει μία φορά τη δεύτερη και μία την τρίτη θέση.

Ελλάδα - Τουρκία: Πρόβα Ευρωμπάσκετ στο ΟΑΚΑ

Εκτίμηση: Το τουρνουά Ακρόπολις είναι μια πρόβα τζενεράλε, αλλά ταυτόχρονα και μια γιορτή που φέτος έχει εμπλουτιστεί με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η Εθνική προσπαθεί να παίξει γρήγορο μπάσκετ με πολλές κατοχές και συχνά ανεβάζει το σκορ ψηλά. Ταυτόχρονα η Τουρκία έχει ταλαντούχους παίκτες στην επίθεση, όμως στην άμυνα προβληματίζει. Το όριο των 159,5 πόντων είναι λάθος και το over ποντάρεται άνετα.

  • Αν θελήσουμε να επικεντρωθούμε στους πόντους της Ελλάδας, ο διπλασιασμός στο over 84,5 είναι προκλητικός. Άλλωστε η Τουρκία δέχτηκε παραπάνω και από Πολωνία και από Γεωργία.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
21:00
Ελλάδα - Τουρκία
Over 159,5
1.86
Μονό
21:00
Ελλάδα - Τουρκία
Ελλάδα οver 84,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις