Στήριξη στις έδρες μέχρι 3.10

Προγνωστικά

Ο Bats «κοσκινίζει» τα προγνωστικά της Πέμπτης επιλέγοντας ένα ματς από το Europa League και δύο από το Conference League.

Η προκριματική φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων πλησιάζει στο τέλος της και σίγουρα θα μας λείψει. Πάμε σε τρία ριψοκίνδυνα προγνωστικά, ελπίζοντας να πιάσουμε τους μπουκ «στον ύπνο».

Προγνωστικά: HJK Ελσίνκι – Σίλκεμποργκ

Μετά την ηχηρή «σφαλιάρα» από τη Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League, η Ελσίνκι έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο και απέκλεισε τη Μάριμπορ με νίκες εντός και εκτός έδρας. Πέρσι βρέθηκε ξανά στα πλέι-οφ του Europa League, όμως αποκλείστηκε εύκολα από τη Φενερμπαχτσέ. Φέτος στόχος είναι η πρόκριση για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια.

Όσα ευρωπαϊκά ματς έχει παίξει φέτος η Ελσίνκι, δεν έχει παίξει εδώ και 21 χρόνια η Σίλκεμποργκ. Είναι η πρώτη έξοδός της στην Ευρώπη από την σεζόν 2001-02, μετά την περσινή κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος. Αποτελεί ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ με νεανικό κορμό και μέσο όρο ηλικίας τα 23,6 έτη. Είναι ικανή για σπουδαία πράγματα στο μέλλον, όμως ακόμα είναι τελείως άπειρη σε τέτοιες καταστάσεις. Άδικος ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων. Εμπιστευόμαστε τους Φινλανδούς και τον άσο σε απόδοση 3.10 στη Novibet.

Μάριμπορ – Κλουζ

Η αλλαγή προπονητή φέρνει νέα εποχή για τη Μάριμπορ. O Καράνοβιτς έφυγε μετά από σχεδόν ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας, λόγω των απογοητευτικών αποτελεσμάτων στο ξεκίνημα της σεζόν. Από τα προκριματικά του Champions League, η πρωταθλήτρια Σλοβενίας έφτασε να παλεύει για την παραμονή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τελευταία ελπίδα της η πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

Και για την Κλουζ δεν πάνε ιδιαίτερα καλά τα πράγματα. Κατέκτησε κι αυτή το πρωτάθλημα πέρσι στη Ρουμανία, όμως μέχρι στιγμής φέτος τα έχει βρει «σκούρα». Ο αποκλεισμός από την Πιούνικ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, αλλά τουλάχιστον έκανε το καθήκον της στους επόμενους δύο γύρους του Conference League.

Έξι σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι σε όλες τις διοργανώσεις. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αναμένεται να δώσει νέα «πνοή» στους Σλοβένους. Η Κλουζ είναι περιορισμένη σε μια μετριότητα και της λείπει η σταθερότητα. Δεν τρομάζει, ούτε έχει την ποιότητα για να θεωρείται φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. «Φυλάμε τα νώτα μας» με τον άσο dnb που πληρώνει 2.32 στο Pamestoxima.gr.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Φιορεντίνα – Τβέντε

Έξι ολόκληρα χρόνια περίμενε η Φιορεντίνα για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή σεζόν, προσπέρασε την Αταλάντα και την άφησε εκτός Ευρώπης μετά από χρόνια. Ήταν τέταρτη σε νίκες (19) και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση, σκοράροντας 59 γκολ. Φέτος ξεκίνησε με δύσκολη νίκη με 3-2 απέναντι στη νεοφώτιστη Κρεμονέζε, χάρη σε γκολ του Μαντραγκόρα στο 90’+5’. Στο μεταγραφικό κομμάτι, ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Γκολίνι (Τ) και Γιόβιτς (Ε).

Για την Τβέντε η υπομονή ήταν ακόμα μεγαλύτερη, καθώς η τελευταία της ευρωπαϊκή συμμετοχή ήταν τη σεζόν 2014-15. Οι Ολλανδοί έχουν ξεκινήσει άψογα τη φετινή χρονιά, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια. Απέκλεισαν εύκολα την Τσουκαρίτσκι με συνολικό σκορ 7-2 και έχουν έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Φιορεντίνα είναι το φαβορί. Όμως έδειξε μεγάλα κενά στην άμυνα στο παιχνίδι με την Κρεμονέζε. Η Τβέντε είναι «φωτιά» στην επίθεση και μπορεί να την τιμωρήσει. Ανοιχτό σκορ και πολλά γκολ στο «Αρτέμιο Φράνκι» από δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά. Goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.22 στο Pamestoixima.gr.

 

Μονό
19:00
HJK Ελσίνκι – Σίλκεμποργκ 
1
3.10
Μονό
21:15
Μάριμπορ – Κλουζ 
1 dnb
2.32
Μονό
22:00
Φιορεντίνα – Τβέντε 
Goal/goal & over 2,5
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις