ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 18/08): Τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 18/08): Τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 18/08): Τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 18/08): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός (20:00): Ελληνική μάχη στα προκριματικά του Europa League. Οι δύο αντίπαλοι αποκλείστηκαν από την ίδια ομάδα, την Μακάμπι Χάιφα, με τους ερυθρόλευκους να έχουν σαφώς καλύτερη παρουσία. Στην σημερινή αναμέτρηση αναμετριούνται δύο κακές άμυνες και η επιλογή του goal/goal είναι σε απόδοση 1.94, στο pamestoixima.gr

Γιουνγκ Μπόις – Άντερλεχτ (20:00): Τελευταίος προκριματικός, πριν τους ομίλους του Conference. Αμφότερες οι ομάδες είχαν εύκολους προκριματικούς μέχρι τώρα και είναι η πρώτη τους μεγάλη μάχη στην Ευρώπη. Αρκετά φορμαρισμένες και οι δύο στο πρωτάθλημα τους και δείχνουν να σκοράρουν με ευκολία. Το combo goal/goal & over 2,5 είναι σε απόδοση 1.98, στη Stoiximan. 

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Νις (20:00): Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ρίχνονται στην μάχη της Ευρώπης. Την Μακάμπι την είδαμε στις αναμετρήσεις με τον Άρη και έδειξε πως έχει επικίνδυνη επίθεση, κυρίως στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ και δείχνουν να είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Το διπλό είναι σε απόδοση 2.35, στη Novibet. 

Λουντογκόρετς – Ζαλγκίρις (20:45): Αμφότερες διασύρθηκαν στα προκριματικά του Champions League. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με συνολικό σκορ 6-3, ενώ η Ζαλγκίρις αποκλείστηκε από την Μπόντο/Γκλίμτ, με συνολικό σκορ 6-1. Δείχνουν να έχουν καλές επιθέσεις και οι δύο με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν ένα πιο ποιοτικό σύνολο. Το combo 1 & over 2,5 είναι σε απόδοση 2.12, στη Stoiximan. 

Μπασακσεχίρ – Άντβερπ (20:45): Εύκολα προκρίθηκαν από τις προηγούμενες προκριματικές φάσεις, όμως τώρα τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρείς σερί αναμετρήσεις χωρίς να δεχθούν γκολ, ενώ και οι δύο έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα, καθώς η Μπασακσεχίρ δεν έχει ηττηθεί εδώ και 18 αναμετρήσεις και η Άντβερπ εδώ και 14 (συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών. Το Χ είναι σε απόδοση 3.35, στο pamestoixima.gr

 Φιορεντίνα – Τβέντε (22:00): Σε ευρωπαϊκά νερά ρίχνονται οι «Βιόλα» και υποδέχονται την φορμαρισμένη Τβέντε. Οι γηπεδούχοι πήραν δύσκολη νίκη, για το πρωτάθλημα, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ παρουσίασαν πολύ καλό επιθετικό πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία εύκολη πρόκριση και στο πρωτάθλημα μετρούν 2/2, χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ. Δύσκολα θα ρισκάρει κάποιος από νωρίς και το Χ ημίχρονο είναι σε απόδοση 2.30, στη Novibet.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις