Λισαβόνα… Σικάγο μία δυάδα δρόμος

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος αναλύει το κουπόνι και προτείνει μία δυνατή δυάδα αλλά και ένα special μακροχρόνιο.

Καλησπέρα, καλησπέρα. Διαφορά ενδιαφέροντα κρύβει η Τετάρτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από τα play offs του Champions League έως τα εναρκτήρια παιχνίδια των play offs του WNBA. Δράση δηλαδή, το βραδάκι θα είναι γεμάτο και στα προγνωστικά μας έχουμε μία δυνατή δυάδα διπλασιασμού και ένα ακόμα πιο special μακροχρόνιο.

Προγνωστικά: Ντινάμο Κιέβου – Μπενφίκα

Ξεκινάμε με το ποδοσφαιρικό της υπόθεσης με τον αγώνα ανάμεσα σε Ντινάμο Κιέβου και Μπενφίκα. Οι Ουκρανοί διέψευσαν τους πάντες και μπόρεσαν με ένα σχετικά φτωχό ρόστερ να πετύχουν δύο σπουδαίες προκρίσεις και να έχουν εξασφαλίσει ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Από την άλλη οι Λουζιτανοί παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, έχουν σε τρομερή κατάσταση την επιθετική τους γραμμή και ζητούν μία μεγάλη πρόκριση για ακόμα μία φορά στους ομίλους.

Μιλάμε για δύο διαφορετικές ομάδες η μεν Ντινάμο έχει την μαχητικότητα και το κλίμα ένωσης λόγω του πολέμου ενώ η Μπενφίκα την ποιότητα. Κατά την άποψή μας, δύσκολα οι Πορτογάλοι δεν θα περάσουν από την ουδέτερη έδρα της Ντινάμο. Ξέρουν καλά να διαχειρίζονται τέτοιους αγώνες και τα play offs είναι ψωμοτύρι για αυτούς τα τελευταία χρόνια. Το διπλό πληρώνει όμορφα στο 1.76 και το τσιμπάμε.

Σικάγο Σκάι – Νιου Γιορκ Λίμπερτι

Συνεχίζουμε με την μάχη στο Σικάγο ανάμεσα σε Σκάι και Νιου Γιορκ Λίμπερτι για τον πρώτο γύρο των play offs του WNBA. Οι πρωταθλήτριες του Σικάγο έκαναν μαζεμένες δύο ήττες, δείχνοντας μερικά σημάδια κούρασης αλλά τα play-offs είναι άλλη ιστορία. Καλούνται να αποδείξουν πως δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα και μπορούν το back to back. Αδύναμη και χωρίς μεγάλη ποιότητα η Νέα Υόρκη, με την Ιουνέσκου να ξεχωρίζει μόνο.

Δύσκολα το Σικάγο δεν θα επικρατήσει, με την πίεση να είναι μεγάλη στο στρατόπεδο του. Ο άσος λέει μαζί με ένα -5.5 χάντικαπ για την δυάδα μας, μερικά αξίζει και η κατάκτηση ξανά του τροπαίου.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.92
22:00
Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα
2
1.76
03:30
Σικάγο Σκάι - Νιου Γιορκ Λίμπερτι
1 (-5.5 AH)
1.57
Μακροχρόνιο WNBA
Νικητής
Σικάγο Σκάι
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις