Παιχνίδι με γκολ στο Μπακού – «Πράσινο» προβάδισμα στη Χάιφα

προγνωστικά

Τα προκριματικά του UEFA Champions League βρίσκονται στην... κορύφωση τους. Σήμερα (17/08) σειρά έχει το δεύτερο «πιάτο» των πρώτων αγώνων των play-offs.

Οι αναμετρήσεις αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ενώ και στο στοιχηματικό κομμάτι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για ποντάρισμα. προγνωστικά

Προγνωστικά: Καραμπάγκ – Βικτόρια Πλζεν

Ξεκίνημα από το «Τοφίκ Μπαχράμοφ» του Μπακού. Εκεί Καραμπάγκ και Βικτόρια Πλζεν θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους με «φόντο» τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Αζέροι προέρχονται από τη θριαμβευτική πρόκριση μέσα στη Βουδαπέστη επί της Φερεντσβάρος (1-3) ενώ το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα ήταν ιδανικό καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, επικράτησε με 3-1 της Σαμπάιγ εντός έδρας και με 0-2 της Σαμγκαγίτ εκτός έδρας. προγνωστικά

Γενικότερα είναι μία ομάδα με αρκετά μεγάλο αριθμό τελικών προσπαθειών ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα τελευταία της παιχνίδια. Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει προσοχής είναι η ισορροπημένη κατοχή μπάλας με το ποσοστό να κυμαίνεται από 45 μέχρι 55%.

Όσον αφορά τη Πλζεν βρίσκεται σε εξίσου εξαιρετική φόρμα. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) την Σέριφ από τη Μολδαβία, ενώ, με το ίδιο σκορ, έχει πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια κατέβαλε την αντίσταση τόσο της Παρντούμπιτσε στην Πρεμιέρα, όσο και της Χράντεκ για την δεύτερη αγωνιστικής.

Το ποδόσφαιρο των Τσέχων στηρίζεται στη δημιουργία αρκετών φάσεων μέσα στο παιχνίδι, ενώ στο κομμάτι της κατοχής η Πλζεν αρέσκεται να δίνει (έστω και ελαφρά) τη πρωτοβουλία των κινήσεων στον αντίπαλο. Αυτό ισχύει στα παιχνίδια του Champions League. Στο εγχώριο πρωτάθλημα τα ποσοστά είναι συντριπτικά υπέρ της.

Η επιλογή του goal/goal  και over 2,5 με απόδοση 2,45 στην Novibet είναι… μονόδρομος. Πρόκειται για δύο ομάδες με αρκετά επιθετική διάθεση, πάρα πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι τους, ενώ τόσο η Καραμπάγκ όσο και η Βικτόρια Πλζεν έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε όλα τα τελευταία τους παιχνίδια τόσο στο Champions League, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας

Συνεχίζουμε, και συνάμα «ολοκληρώνουμε», το σημερινό μας ταξίδι στο Ισραήλ και στο «Σάμι Όφερ Στέντιουμ». Μακάμπι Χάιφα και Ερυθρός Αστέρας θα «κοντραριστούν» με έπαθλο το εισιτήριο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του UEFA Champions League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται να… «πέσουν κορμιά» και στις δύο αναμετρήσεις αυτού του ζευγαριού. Η Μακάμπι Χάιφα μπορεί να μην έπιασε ιδιαίτερα στάνταρ απόδοσης ωστόσο «απέδρασε» από την Κύπρο παίρνοντας το εισιτήριο για τα play-offs του θεσμού παρά την ήττα με 2-0 από τον Απόλλων.

Το κύριο στοιχείο των Ισραηλινών είναι ο μεγάλος αριθμός τελικών προσπαθειών ανεξάρτητα από την κατοχή της μπάλας. Πρόκειται για μία πολύ επιθετική ομάδα είτε κρατάει τη μπάλα, είτε βρίσκεται πίσω από αυτή. Μοναδική εξαίρεση ο επαναληπτικός με τον Απόλλων. Εκεί βέβαια υπήρχε και η… χαλαρότητα λόγω του 4-0 στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε το ρόλο της.

Στην αντίπερα όχθη ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση καθώς μετράει εφτά νίκες σε Champions League και πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο γύρο οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν με χαρακτηριστική ευκολία την Πιούνικ από την Αρμενία με συνολικό σκορ 7-0.

Στο πρωτάθλημα της Σερβίας η ομάδα του Στάνκοβιτς τρέχει στον… «αυτόματο» έχοντας πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχοντας συντελεστή τερμάτων δεκαπέντε υπέρ, ένα κατά έχοντας, ωστόσο, απέναντι «εύκολους» αντιπάλους απέναντι.

Η επιλογή του άσου της Μακάμπι με απόδοση 2,50 στην Novibet θα τιμηθεί, στοιχηματικά, ποντάροντας στην πολύ καλή κατάσταση των Ισραηλινών και τη δυναμική που έχουν στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ ρόλο σημαντικό θα «παίξει» και η «δίψα» της ομάδας για επιστροφή στα «αστέρια» για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 6.12
19:45
Καραμπάγκ - Βικτόρια Πλζεν
Goal/goal & over 2,5
2.45
22:00
Μακάμπι Χάιφα - Ερυθρός Αστέρας
1
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις