ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 20/8) - Το ενδιαφέρον σε Λαμία και Θεσσαλονίκη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 20/8) - Το ενδιαφέρον σε Λαμία και Θεσσαλονίκη

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 20/8) – Το ενδιαφέρον σε Λαμία και Θεσσαλονίκη

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 20/8): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Τότεναμ – Γουλβς (14:30): Με δυνατή κόντρα ξεκινάει το πρόγραμμα της Premier League. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φιλοδοξεί να επανέλθει στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Τσέλσι. Η Γουλβς δεν έχει νίκη ακόμη, ηττήθηκε με 2-1 από τη Λιντς στην πρεμιέρα, «κόλλησε» στο μηδέν με τη Φούλαμ για τη δεύτερη αγωνιστική. Απέκτησε βέβαια τον Γκέδες από τη Βαλένθια με σκοπό να κάνει τη διαφορά, με τον Πορτογάλο να ντεμπουτάρει την περασμένη αγωνιστική και να ψάχνει ρυθμό. Εχει αξία το αμφίτερμα όσο βρίσκεται σε τιμές άνωθεν του διπλασιασμού.

Μπόρνμουθ – Αρσεναλ (19:30): Με το πόδι πατημένο στο γκάζι οι «κανονιέρηδες» στο φετινό πρωτάθλημα, μετρούν ήδη δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μάλιστα παρουσιάζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζουν ήδη με τις εμφανίσεις τους οι Ζιφτσένκο και Γκαμπριέλ Ζεσούς, αμφότεροι αποκτήθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το over 2,5 πλασάρεται στο 1.75 από την Betshop.

Τορίνο – Λάτσιο (19:30): Δυνατό ζευγάρι για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A. Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη στο πρωτάθλημα, η Τορίνο επί της νεοφώτιστης Μόντσα με 2-1, η Λάτσιο επί της Μπολόνια με παρόμοιο σκορ, χάνοντας όμως με απευθείας κόκκινη τον κίπερ Μαξιμιλιάνο. Ζήτημα για τους γηπεδούχους εάν αντικαταστάθηκαν οι Μπρέμερ και Μπελότι. Πιο «δεμένο» το σύνολο του Σάρι και με μεγαλύτερες φιλοδοξίες, έχει αξία το διπλό στο 2.30 από το Pamestoixima.gr.

Λαμία – ΑΕΚ (21:30): Νέος προπονητής, αρκετές αλλαγές και φιλοδοξίες για την Ενωση, η οποία δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και επιχείρησε με… ησυχία την προετοιμασία της. Ξεχωρίζουν οι μεταγραφές των Βίντα και Πινέδα, όπως και η… επικοινωνιακή κίνηση με την απόκτηση του Γκατσίνοβιτς. Πολλές οι αλλαγές στους γηπεδούχους, αποχώρησαν οι Σκόνδρας, Βύντρα, Μαρτίνεζ, Αραμπούλι, Βέλλιος και Τιρόνε, αμφότεροι του βασικού κορμού. Επέστρεψε όμως στην Ελλάδα ο Ντε Βινσέντι. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, θα τιμηθεί το διπλό στο 1.50 από τη Novibet.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (21:45): Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη Θεσσαλονίκη πριν μερικές εβδομάδες, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν με 4-0, σε παιχνίδι προετοιμασίας. Η ομάδα του Λουτσέσκου ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά με αποκλεισμό – σοκ από το Κόνφερενς Λιγκ, δίκαιη η γκρίνια του κόσμου. Δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών για τους γηπεδούχους, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια και Ζίφκοβιτς, καθώς και οι τραυματίες Μιχαηλίδης και Νέσμπεργκ. Εχει αξία το over 2,5 στο 1.85 από την Stoiximan.

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης (23:00): Με το δεξί εκκίνησε στη φετινή La Liga η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, επικρατώντας της Αλμερία εκτός έδρας με 2-1. Στα ύψη η ψυχολογία της, έχοντας κατακτήσει ήδη το Super Cup επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0. Ο Κάρλο Αντσελότι διαθέτει περισσότερες επιλογές φέτος, με τα «βαρίδια» που ακούν στα ονόματα των Μπέιλ, Γιόβιτς και Ισκο να αποχωρήσουν και να αντικαθιστόνται από τους Ρούντιγκερ και Τσουαμενί, αμφότεροι ποδοσφαιριστές με μέλλον. Στο 1.75 το διπλό από τη Winmasters, κάτι που αποτελεί ευκαιρία.

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις