Εξυπνο παιχνίδι στο δρόμο για το ταμείο

προγνωστικά

Στα προγνωστικά ποδοσφαίρου της Τετάρτης ο Magician καταπιάνεται με ευρωπαϊκούς και όχι μόνο αγώνες για το μέγιστο δυνατό κέρδος του αναγνώστη.

Καλημέρα σας. Είμαστε στην μέση της εβδομάδας και το κουπόνι μεγαλώνει. Κυριαρχούν βεβαίως οι αγώνες από τα ευρωπαϊκά τρόπαια όπου και θα ασχοληθούμε. Όμως θα ρίξουμε όμως και μια ματιά προς Αγγλία μεριά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά αγώνων της Τετάρτης.

Προγνωστικά: Το θέλουν και οι δυο

Ξεκινάμε με ταξίδι στα αστέρια και το Champions League. Η επιτυχία της Καραμπάκ τα τελευταία χρόνια έχει όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από τον προπονητή της Κουρμπάν Κουρμπάνοβ που την έχει οδηγήσει στους ομίλους του Europa League και του Conference League. Έχει δημιουργήσει μια αρκετά καλή ομάδα που είναι ιδιαίτερα δυναμική εντός έδρας. Κέρδισε το νταμπλ πέρυσι στο Αζερμπαϊτζάν. Φέτος ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο και απέκλεισε με την σειρά Λέχ Πόζναν, Ζυρίχη και Φερεντσβάρος συνολικά, με μια ήττα, δυο ισοπαλίες και τρεις νίκες, έχοντας πέντε στα έξι goal/goal. Δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία φέτος να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League και να επαναλάβει το επίτευγμα της σεζόν 17/18.

Εντυπωσιακή είναι όμως και η αντίπαλος της, η Βικτόρια Πλζεν. Ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και πέτυχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε συνδυασμό με over 2,5 goal αποκλείοντας κατά σειρά τις Ελσίνκι και Σερίφ Τιρασπόλ. Στο πρωτάθλημα σε τρεις αγώνες έχει επτά βαθμούς. Παρουσιάζει επιθετική πολυφωνία στους αγώνες της. Γνωρίζει ότι πρέπει να σκοράρει για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Δείχνει να μην επηρεάζεται από έδρες.

Λίγο καλύτερη ομάδα μας παρουσιάζονται οι φιλοξενούμενοι. Η Καραμπάκ όμως δεν έχει άλλη επιλογή στην έδρα της από το να σκοράρει και να φυλάξει τα νότα της όσο μπορεί ενόψει ρεβάνς. Το goal/goal σε απόδοση 1.93 στην Novibet κρίνεται αποδεκτό και το κρατάμε.

Οι μηχανές στο φουλ…

Θα μεταφερθούμε τώρα στο Conference League. Η γηπεδούχος Τζουργκάρντεν βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς πρωταθλήματος Σουηδίας, όπου μετά από 18 αγωνιστικές φιγουράρει στην δεύτερη θέση με 37 βαθμούς, ένα πίσω από την κορυφή. Εντός έδρας σε εννέα αγώνες έχει οχτώ νίκες και μια ισοπαλία (28-6 τέρματα). Στα ευρωπαϊκά ματς συνεχίζει να μας δείχνει το πολύ καλό αγωνιστικό της πρόσωπο αφού προσπέρασε τα εμπόδια της Ριέκα από την Κροατία (Συνολικό Σκορ 4-1) και της Σέπσι από την Ρουμανία (6-2) χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους. Επιθετική ομάδα, ιδιαίτερα εντός έδρας.

Σε διαφορετική κατάσταση βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Απέκλεισε δυο ομάδες, τις  Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) και Κουζιλζάρ (Καζακστάν) με λευκές ισοπαλίες εκτός έδρας και νίκες με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα εντός έδρας. Το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 26 Αυγούστου. Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στα προηγούμενα δυο παιχνίδια μακριά από την Κύπρο, έχοντας μια φλύαρη υπεροχή και μια σαφή αδυναμία ολοκλήρωσης των φάσεων. Τώρα όμως ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει επικίνδυνα. Τραυματίας δίνεται ο επιθετικός Κβιλιτάια και αμφίβολος ο επίσης επιθετικός Μαγλίτσα.

Οι Σουηδοί θέλουν σκορ ασφαλείας από σήμερα. Έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται πιο πίσω. Κρατάμε τον άσο σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.gr.

Με την φόρα όμως που έχουν πάρει οι γηπεδούχοι θα θέλουν να τρέξουν το γήπεδο και πάρουν σκορ ασφαλείας από σήμερα. Πολύ πιθανόν να εμφανιστεί και τον άσο & over 1,5  σε απόδοση 2.30 στο Pamestoixima.gr.

Έχουν το εύκολο γκολ

Συνεχίζουμε στην Championship της Αγγλίας. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στην ένατη θέση με τέσσερις βαθμούς. Στο τελευταίο της αγώνα ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Μίντλεσμπρο σε ένα παιχνίδι ροντέο που μπορούσε να χάσει αλλά και να κερδίσει, αφού μπορούσαν να σημειωθούν κι άλλα τέρματα. Παίζει για την νίκη αλλά στην άμυνα έχει κενά καθώς δεν έχει μπορέσει να κρατήσει ακόμα το μηδέν σε κάποιο αγώνα. Ξεχωρίζει ο πιο ακριβός παίχτης του ρόστερ της, ο Νορβηγός μέσος Σάντερ Μπέργκ που σκόραρε της δυο πρώτες αγωνιστικές και θα δώσει το παρών και στον σημερινό αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην Σάντερλαντ. Χωρίς ήττα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές αλλά με μια νίκη και δυο ισοπαλίες όλες με goal/goal. Στο τελευταίο της αγώνα κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΚΠΡ όπου παρουσιάστηκαν οι αδυναμίες της στην άμυνα αλλά και οι αρετές της στην επίθεση. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 2-0 όπου ήταν πολύ αποτελεσματική επιθετικά ενώ στο δεύτερο δέχτηκε πολλές φάσεις με τα γκολ του αντιπάλου τελικά να σημειώνονται στο 87ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ και στο 90+2’ με κεφαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα(!) ύστερα από φάση διαρκείας.

Οι δυο ομάδες μοιάζουν αρκετά στο στυλ παιχνιδιού τους. Οι άμυνες δεν είναι το δυνατό τους χαρτί αλλά επιθετικά αμφότερες είναι πολύ ικανές. Κρατάμε το goal/goal σε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:45
Καραμπάκ - Βικτόρια Πλζεν
Goal/goal
1.93
Μονό
19:45
Τζουργκάρντεν - ΑΠΟΕΛ
1
1.80
Combo
19:45
Τζουργκάρντεν - ΑΠΟΕΛ
1 & over 1,5
2.30
Μονό
22:00
Σέφιλντ Γιουν. - Σάντερλαντ
goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις