Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με ενισχυμένες αποδόσεις και 500+ αγορές

Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με ενισχυμένες αποδόσεις και 500+ αγορές

Τα πρωταθλήματα στην Αγγλία κινούνται σε… τρελούς ρυθμούς, με αλλεπάλληλες αγωνιστικές σε Championship, League One και League Two.

Στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Μπέρνλι θέλει να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται ήδη η Χαλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να νικήσει εντός έδρας, οπότε το ματς είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Η Χαλ είναι αήττητη και θέλει να παραμείνει και μετά την αναμέτρηση στο παραδοσιακά… δύσβατο για εκείνη «Τερφ Μουρ» (9-1-2 στα 12 πιο πρόσφατα μεταξύ τους εκεί).

Μπέρνλι – Χαλ 1: 1.56 Χ: 4.05 2: 6.20

Η Νόριτς έχει στόχο την άνοδο, αλλά έχει μπει με το… αριστερό στη νέα σεζόν. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι νέο για τις ομάδες που υποβιβάζονται από την Premier, αφού χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Τα «καναρίνια» βρίσκονται στην τελευταία θέση με δύο ήττες και μία ισοπαλία, οπότε η νίκη απέναντι στη Χάντερσφιλντ είναι μονόδρομος. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Στόουκ. Μία και μοναδική ήττα έχει η Νόριτς στην έδρα της από τον αποψινό αντίπαλό της και αυτή ήταν το 2016 (8-2-1 αισίως).

Νόριτς – Χάντερσφιλντ 1: 1.60 Χ: 3.95 2: 5.80

Ματς για γερά νεύρα διεξάγεται στη League One. Η Πιτέρμπορο θέλει να ανέβει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, μετά τον αγώνα με την πρωτοπόρο Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Πρόκειται για δύο ομάδες που συγκαταλέγονται στα φαβορί για άνοδο και η μεταξύ τους μονομαχία θα δώσει ένα στίγμα για το μέγεθος της διαφοράς τους. Στα αξιοσημείωτα του ζευγαριού, το γεγονός ότι η μοναδική εντός έδρας ήττα της Πιτέρμπορο από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2003!

Πιτέρμπορο – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1: 2.70 Χ: 3.40 2: 2.55

Η Σουίντον είναι με την πλάτη στον τοίχο εν όψει του αγώνα με την πρωτοπόρο της League Two, Λέιτον Όριεντ. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο ισοπαλίες και μία ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Έτσι ψάχνουν την παρθενική τους νίκη κόντρα στους Λονδρέζους, οι οποίοι έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής.

Σουίντον – Λέιτον Όριεντ 1: 2.50 Χ: 3.35 2: 2.85

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μονομαχίες του «Νησιού» όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις