Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 16/8) – Στο Champions League το ενδιαφέρον

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 16/8): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Μπέρμιγχαμ – Γουότφορντ (21:45): Ακόμη ένα μουδιασμένο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που ως στόχο έχουν την παραμονή και φέτος. Η Γουότφορντ δείχνει εξ αρχής τις ορέξεις της, ούσα αήττητη με δύο νίκες και μια ισοπαλία σε μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων στην εκκίνηση. Δε με πείθουν οι γηπεδούχοι, σε καλή φάση δείχνει η ποιοτικότατη Γουτόφορντ, δίκαιο το διπλό στο 2.10 στη Novibet. 

Μπρίστολ Σίτι – Λούτον (21:45): Κάκιστο ξεκίνημα και από τις δύο, μοιραία δεν έχουν χαρεί νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές. Τα ρόστερ τους υποδεικνύουν ότι θα παλέψουν για κάτι καλό φέτος, λογικά δε θα συνεχιστεί ο κατήφορος. Και οι δύο θα ψάξουν το πρώτο τρίποντο και με τα θέματα που έχουν στα μετόπισθεν το over 2,5 στο 2.00 στο Pamestoixima.gr με καλύπτει.

Μπέρνλι – Χαλ (21:45): Δεν άλλαξε τίποτα αγωνιστικά για τη Μπέρνλι, η οποία συνεχίζει να παίζει «άσχημο» ποδόσφαιρο. Η Χαλ πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα, ζήτημα αν θα αντέξει να συνεχίσει έτσι. Σε καμία περίπτωση δε μπορώ να δώσω τέτοια αβαντάζ στη Μπέρνλι, ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά μου είναι αδύνατο. Διπλή ευκαιρία για τη Χαλ στο 2.40 στη Novibet και ας μη βγει ποτέ.

Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00): Τελευταία φάση πριν τους ομίλους, με τους Νορβηγούς να βρίσκονται μια ανάσα από τη παρθενική τους συμμετοχή. Αήττητοι εντός έδρας μέχρι στιγμής στα προκριματικά οι Νορβηγοί, αλλά ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει απέναντι στους Κροάτες. Και οι δύο ομάδες έχουν τη ποιότητα να σκοράρουν, αλλά θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. X2 & Over 1,5 στο 1.80 στο Pamestoixima.gr

Κοπεχγάγη – Τραμπζονσπόρ (22:00): Ενδιαφέρον ζευγάρι με τους πρωταθλητές Δανίας και Τουρκίας να ερίζουν για μια θέση στους ομίλους. Σε αρκετά καλύτερη κατάσταση δείχνει στην εκκίνηση η Τραμπζονσπόρ, δε μπορώ να καταλάβω τον έντονο φαβοριτισμό στους γηπεδούχους. Σφιχτό παιχνίδι αναμένεται λόγω και κάποιων απουσιών, ρισκάρω στη κόντρα σε combo με λίγα γκολ. X2 & under 3,5 στο 2.15 στο Pamestoixima.gr. 

Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν (22:00): Μεγάλο ζευγάρι βάσει ονομάτων με το σετάρισμα να κρίνεται εξ αρχής αμφίρροπο. Δίκαια μοιρασμένες οι τιμές, με τους Σκωτσέζους να είναι τρομεροί εντός έδρας, με τους Ολλανδούς από την άλλη να δείχνουν εξαιρετικό επιθετικό πρόσωπο. Πολύ δύσκολα βλέπω να μένει χαμηλά το παιχνίδι με τα προβλήματα της Ρέιντζερς στην άμυνα, το over 2,5 είναι οκ στο 1.90 στη Novibet. 

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις