Έγκλημα στο Λέιτον Όριεντ εξπρές το 2.90

https://koubanezos.gr/

Ομάδες με δυνατό ξεκίνημα στις μικρές Αγγλίας και ένα fun bet θα στηρίξουμε σήμερα σε καλές αποδόσεις. Προγνωστικά Αγγλίας μέχρι 5.75!

Ομάδες που ξεκίνησαν πολύ δυνατά με πολλές υποσχέσεις αντιμετωπίζουν ομάδες που προς το παρόν χωλαίνουν. Το ιδιαίτερο είναι πως οι ομάδες με το δυνατό ξεκίνημα έχουν ελκυστικές αποδόσεις. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά στα σημερινά προγνωστικά Αγγλίας.   

Προγνωστικά Αγγλίας 

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την League One και είναι αυτό ανάμεσα  στη Μίλτον Κέινς Ντονς και την Πορτ Βέιλ. Οι Ντονς γνωστοί και μη εξαιρετέοι στην κατηγορία και η Βέιλ νεοφώτιστη. Διακαής πόθος των Ντονς μια άνοδος αλλά πάντα μένουν πίσω. Φέτος έχουν τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και μάλιστα χωρίς να σκοράρουν. Η Πορτ Βέιλ δεν έγινε ξαφνικά μεγαθήριο αλλά τουλάχιστον παλεύει τα παιχνίδια της σκοράρει και δείχνει σε λίγο καλύτερη κατάσταση. Η απόδοση της στη novibet στο 3.55 για διπλό μέσα στο στάδιο ΜΚ δεν είναι αδιάφορη.

Ανάλογο παιχνίδι στην ίδια κατηγορία το Φλίτγουντ – Τσέλτεναμ. Τίμιο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα πανωλεθρία για τους φιλοξενούμενους με τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και μια ξεγυρισμένη εφτάρα από την Έξετερ για το League Cup. Και η απόδοση του άσου στο 2.15 στη novibet

Μια κατηγορία πιο κάτω υπάρχει ένα τρένο. Έχει κάνει ήδη το τρία στα τρία και θέλει την τέταρτη σερί νίκη. Φυσικά μιλάω για την μεγάλη Λέιτον Όριεντ η οποία θα δοκιμαστεί στην έδρα της Σουίντον. Η Σουίντον που κέρδισε τελευταία φορά τον Ιούλιο σε φιλικό με ερασιτεχνική ομάδα. Το τρένο μας πληρώνει το διπλό στο 2.90

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Fun bet στο 5.75

Επόμενο παιχνίδι είναι από την Championship και είναι αυτό ανάμεσα στη Νόριτς και την Χάντερσφιλντ. Και οι δυο έχουν ξεκινήσει με το αριστερό το πρωτάθλημα φέτος. Η Χάντερσφιλντ μας έδειξε ότι υπάρχει σφυγμός την περασμένη αγωνιστική απέναντι στη Στόουκ. Η Νόριτς πάλι δεν δείχνει τίποτα. Εάν δεν είχε την ταμπέλα του φαβορί πολύ πιθανόν να την στήριζα. Όμως 1.60 σε ομάδα που αγνοεί τη νίκη; Χίλιες φορές το 5.75 του διπλού στo pamestoixima.gr για ένα χαλαρό fun bet. 

Για να είμαι ειλικρινής εκτός από μόνα τους τα παιχνίδια θα βάλω και ένα μικρό ποντάρισμα σε σύστημα στην τετράδα. Στο 127.2 είναι η συνολική απόδοση της τετράδας ενημερωτικά. 

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε     

Μονό
21:45
Μίλτον Κέινς Ντονς - Πορτ Βέιλ
2
3.55
Μονό
21:45
Φλίτγουντ - Τσέλτεναμ
1
2.15
Μονό
21:45
Σουίντον - Λέιτον Όριεντ
2
2.90
Fun bet
21:45
Νόριτς - Χάντερσφιλντ
2
5.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις