Δαγκωτό στην Τσέλσι

Προγνωστικά

Πρώτη στήλη για τον Χρήστο Γεωργίου στο koubanezos.gr, ο οποίος καταπιάνεται στα προγνωστικά του με το λονδρέζικο ντέρμπι.

Τα «καλά» του ετοιμάζεται να φορέσει το «Στάμφορντ Μπριτζ» για το πρώτο λονδρέζικο ντέρμπι της νέας αγωνιστικής περιόδου με τη Τσέλσι να υποδέχεται τη Τότεναμ. προγνωστικά

Προγνωστικά Τσέλσι – Τότεναμ

Και οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα με τους «μπλε» να επικρατούν έστω και δύσκολα με 1-0 επί της Έβερτον εκτός έδρας ενώ τα «σπιρούνια» αν και βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ κόντρα στη Σαουθάμπτον, εντέλει με μια ανατροπή τη συνέτριψαν με 4-1.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μετά τη φυγή των Λουκάκου και Βέρνερ δείχνει να έχει θεματάκι στο τελείωμα των φάσεων, έναν ρόλο που καλείται να λύσει ο Στέρλινγκ, ωστόσο πολύ δουλειά αναμένεται να έχουν οι αμυντικοί για να σταματήσουν τις επελάσεις των Σον, Κέιν, Κουλουσέφσκι που αποτέλεσαν και τη γραμμή κρούσης του Αντόνιο Κόντε χωρίς βέβαια να αφήνουμε εκτός πλάνων και τους Πέρισιτς και Ριτσάρλισον σε μια ανανεωμένη Τότεναμ.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δείχνει πως η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο μετρώντας 17 νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες, με τελευταία μάλιστα αυτή που σημειώθηκε στις 1/4/2018 με 1-3. Πάντως με μια μικρή εξαίρεση και οι δυο αντίπαλοι βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να μας οδηγούν να επιλέξουμε είτε τον άσο με απόδοση 2.27 στο Pamestoixima.gr είτε το over του 1.96 στη Novibet.

Μονό
18:30
Tσέλσι - Τότεναμ
1
2.27
Μονό
18:30
Tσέλσι - Τότεναμ
Over 2,5
1.96
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις