Φοράει τα καλά του το «Αμπέ Ντεσάμπ»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Κατάμεστο το «Αμπέ Ντεσάμπ» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Οσέρ για τη Ligue 1 μετά από δέκα χρόνια.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι και καλή Κυριακή. Με ένα παιχνίδι λιγότερο το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1 καθώς το Λοριάν – Λιόν αναβλήθηκε λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο «Μοστουάρ». Με τρία παιχνίδια (Οσέρ – Ανζέ, Τρουά – Τουλούζ, Μπρεστ – Μαρσέιγ) θα ασχοληθούμε από το υπόλοιπο πρόγραμμα για τα προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να τα δούμε.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Προγνωστικά Γαλλίας: Για το πρώτο τρίποντο

Ξεκινάμε από το «Αμπέ Ντεσάμπ» και το Οσέρ – Ανζέ. Πριν καλά καλά προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι πλέον αγωνίζεται στη Ligue 1, η Οσέρ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μέσα σε τέσσερα λεπτά στη Λιλ. Είχε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το οποίο εν τέλει την βρήκε πίσω με τρία γκολ. Πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ το οποίο και πέτυχε στο 68′ με τον Σαρμπονιέ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Φάνηκε πάντως πως έχει το υλικό ώστε να είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική στα μεγάλα σαλόνια.

Καλή εμφάνιση για την Ανζέ στο ντέρμπι απέναντι στη Ναντ. Είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα και αν κάποια ομάδα άξιζε την νίκη, ήταν αυτή. Ενθαρρυντικό για τους «ασπρόμαυρους» το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικοί χωρίς δύο εκ των κορυφαίων παικτών της περσινής σεζόν (Μπουφάλ τραυματίας, Φουλζίνι έφυγε με μεταγραφή). Σημαντική η επιστροφή του μέσου Μπενταλέμπ από τιμωρία.

Έξι φορές συναντήθηκαν οι δύο ομάδες (μέσα-έξω) στο διάστημα 2012-2016 για τη Ligue 2 με την Ανζέ να παραμένει αήττητη (4-2-0).

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια για την Οσέρ μετά από την Ανζέ επομένως θα πρέπει να «χτυπήσει» το σημερινό. Η Ανζέ έχει ταχύτητα και θα βρει χώρους να γίνει απειλητική. Εκτιμώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1, επομένως θα πάμε στα γκολ.

Ισορροπημένο το Τρουά – Τουλούζ

Πιθανό αμφίτερμα έχουμε και στο Τρουά – Τουλούζ. Αμφότερες είχαν καλή εμφάνιση στα παιχνίδια της πρεμιέρας, με την Τρουά να χάνει οριακά στη Μονπελιέ (3-2) και την Τουλούζ να έρχεται ισόπαλη με τη Νις (1-1).

Χωρίς νίκη πάντως η Τρουά στα οκτώ τελευταία ματς (ανεξάρτητα από έδρες) με αντίπαλο την Τουλούζ από το 2012 έως και πέρυσι (0-4-4).

Μπορούν να βρουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες όμως σπάνια τα παιχνίδια τους ξεφεύγουν από τα τρία τέρματα (μόνο το 2-2 του 2013). Κάτι ανάμεσα σε goal/goal και 2-3 γκολ βγάζει το ματς, θα πάμε με τη λίγο πιο ασφαλή δεύτερη επιλογή. 

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Παράδοση στα γκολ

Και κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας με το βραδινό Μπρεστ – Μαρσέιγ. Οι «πειρατές» ήταν ανύπαρκτοι για μία ώρα στην έδρα της Λανς και βρέθηκαν εύλογα πίσω στο σκορ με 3-0. Το γκολ όμως του Μπελκεμπλά στο 66′ τους έδωσε πνοή και έκτοτε ανέβασε ρυθμό, έφτασε και σε δεύτερο γκολ με πέναλτι του Ντελ Καστίγιο στο 82′ χωρίς όμως να καταφέρει να βρουν και το γκολ της ισοφάρισης. Γενικά προβλημάτισαν με την αμυντική τους λειτουργία σε αντίθεση με την γραμμή κρούσης που παραμένει -όπως και πέρυσι- αξιόπιστη.

Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης η Μαρσέιγ η οποία κέρδισε εύκολα με 4-1 τη Ρεμς. Βρήκε γκολ νωρίς (13′ με αυτογκόλ) κάτι που της «έλυσε» τα πόδια ενώ το 2-0 στην εκπνοή του ημιχρόνου της έδωσε ένα ασφαλές προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο «έκατσε», επιτρέποντας αρκετές τελικές στους φιλοξενούμενους  που μείωσαν στο 84′ σε 3-1. Δύο γκολ για τον νεοφερμένο φορ Σουάρεζ που διεκδικεί σήμερα φανέλα βασικού. Μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Πέντε συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 μετρούν οι δύο ομάδες που καταγράφουν έντεκα συναντήσεις (μέσα-έξω) από το 2010 έως σήμερα (7-2-2 υπέρ της Μαρσέιγ η παράδοση).

Πλούσια σε γκολ και φάσεις και τα δύο περσινά παιχνίδια μεταξύ τους. Στο 1.78 το απλό over, αγγίζει τον διπλασιασμό σε συνδυασμό με το goal/goal. Επίσης, θα πάμε και σε έναν σκόρερ με ρίσκο, τον Ρονζιέ, που δοκιμάζει συχνά τα πόδια του εκτός περιοχής.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Combo
16:00
Οσέρ - Ανζέ
Goal/goal & over 2,5
2.47
Ειδικό
16:00
Οσέρ - Ανζέ
Anytime score: 1-1
2.70
Μονό
16:00
Τρουά - Τουλούζ
2-3 γκολ
2.00
Combo
21:45
Μπρεστ - Μαρσέιγ
Goal/goal & over 2,5
2.05
Σκόρερ
21:45
Μπρεστ - Μαρσέιγ
Γκολ Ρονζιέ
7.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις