Φαβορί σε αποδόσεις που προκαλούν

Προγνωστικά

Προγνωστικά από το κουπόνι της Κυριακής με αποδόσεις ιδιαίτερα κολακευτικές ξεχώρισε ο Magician και τα παραθέτει στην στήλη του.

Καλημέρα σας. Σήμερα Κυριακή ξεχωρίσαμε δυο αγώνες που οι πιθανότητες επαλήθευσης είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Πάμε να τα δούμε. προγνωστικά

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Με οδηγό την παράδοση στο Λονδίνο

Εκκίνηση από το Νησί και το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Τσέλσι στον πρώτο αγώνα της σεζόν πέρασε από την έδρα της Έβερτον με σκόρερ τον Ζορζίνιο από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μεστή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από τους τρεις βαθμούς. Ο κόουτς Τούχελ είναι στην ομάδα από τον Ιανουάριο του 2021 και το καλοκαίρι προχώρησε σε μετεγγραφές ουσίας.

Ο Κουλιμπαλί από την Νάπολι και o Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι πήραν αμέσως φανέλα βασικού. Τερμάτισε στην τρίτη θέση πέρυσι με τρεις βαθμούς περισσότερους από την σημερινή της αντίπαλο. Ο πήχης ανέβηκε φέτος που επιδιώκει και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Παρόλο που έφυγε ο Βέρνερ, είναι ομάδα πλήρης σε όλες τις γραμμές και με βάθος στον πάγκο.

Η Τότεναμ έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στην έδρα της επικρατώντας με 4-1 της Σαουθάμπτον μπροστά σε 61.000 θεατές, χωρίς να σκοράρουν τα βαριά χαρτιά της ο Κέιν και ο Σον. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 12ο λεπτό αλλά μέχρι το 31’ το σκορ είχε ήδη γίνει 2-1. Δυο μεταγραφές ουσίας έκανε ο κόουτς Αντόνιο Κόντε, τον Ριτσάρλισον από την Έβερτον και τον Μπισούμα από την Μπράιτον χάνοντας τον Μπέργουϊν που συνεχίζει στον Άγιαξ. Ολοκλήρωσε στην τετράδα πέρυσι με αρκετό κόπο στο τέλος της σεζόν. Επίσης ο Κόντε έχει τρεις σερί ήττες από την Τσέλσι, ως προπονητής χωρίς να σκοράρει η ομάδα του.

Δύσκολη αναμέτρηση και για τους δύο μονομάχους. Οι παίχτες της Τσέλσι φαίνονται όμως πιο έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια εντός έδρας. Το ενδιαφέρον στατιστικό που συνοδεύει τον Τούχελ είναι ότι έχει επτά σερί νίκες επί της Τότεναμ στην καριέρα του ως προπονητής. Θα κρατήσουμε τον άσο στο παιχνίδι με απόδοση 2.39 στη Νovibet.

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Προγνωστικά: Θα περάσει εύκολα η πρωταθλήτρια

Ταξιδεύουμε νοτιότερα, στην Πορτογαλία. Η Βιζέλα πανηγύρισε το διπλό στην έδρα της Ρίο Άβε την πρώτη αγωνιστική με 0-1. Πολύ καλή αρχή για μια ομάδα που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην 14η θέση με τρεις συνολικά εκτός έδρας επιτυχίες. Απέκτησε κυρίως ελευθέρους ποδοσφαιριστές. Στόχος της για φέτος είναι και πάλι η σωτηρία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η πρωταθλήτρια Πόρτο θα κάνει τον κοντινό ταξίδι για τον εκτός έδρας αγώνα. Οι στόχοι της δεν αλλάζουν. Κάθε χρόνο θέλει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στο Champions League. Στον πρώτο της αγώνα έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με 5-1 στο Ντραγκάο την Μαρίτιμο. Μοσχοπούλησε τον Βιτίνια στην Παρί Σεν Ζερμέν για 41 εκ. ευρώ και τον Φάμπιο Βιειρά στην Άρσεναλ για 35 εκ. ευρώ. Ενισχύθηκε με παίχτες σε κάθε γραμμή.

Τρείς σερί ήττες έχει η Βιζέλα με βαρύ σκορ απέναντι στην Πόρτο. Άλλωστε η φιλοξενούμενη είναι τουλάχιστον δυο επίπεδα επάνω. Κρατάμε το 2 & over 2,5 σε απόδοση 1.83 στη Νovibet.

Δυάδα απόδοσης 4.37
18:30
Τσέλσι - Τότεναμ
1
2.39
20:00
Βιζέλα - Πόρτο
2 & over 2,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις