Λάθος όριο στο Σαν Φρανσίσκο, σκοράρει ο Yaz

Προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Με στόχο άλλη μία κερδοφόρα στήλη, ο Παναγιώτης Δογαντζής δίνει τις επιλογές τους από μία αναμέτρηση της MLB.

Καλημέρα σε όλους. Άλλη μία εξαιρετική στήλη είχαμε προχθές καθώς, ο Κέλλυ μας δικαίωσε. Όπως λέμε πάντα, οι στήλες αυτή την περίοδο είναι μετρημένες και στοχευμένες. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση. προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Άπειρος pitcher, μικρό το όριο των run

Δεύτερο παιχνίδι τη σειράς και οι Τζάιαντς αντιμετωπίζουν τους Πάιρετς. Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο κέρδισε πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν με 5-3. Σήμερα στο ανάχωμα για τους Τζάιαντς ξεκινάει ο Λόγκαν Γουέμπ. Από την άλλη, οι Πάιρετς θα ξεκινήσουν με τον άπειρο Τάιλερ Μπιντ.

Εκτίμηση: Ο Γουέμπ δίνει περίπου 3.17 run μέσο όρο σε 6 inning ανά αγώνα που αγωνίζεται. Από την άλλη, ο Μπιντ δίνει 3.37 run run σε 4 inning που αγωνίζεται. Αθροιστικά οι μέσοι όροι των δύο δίνουν περίπου 6,54 run αλλά, σε λίγα inning. Το όριο των 7,5 run που δίνουν οι εταιρίες είναι πολύ μικρό αν αναλογιστούμε ότι θέλουμε οι εναπομείναντες pitcher να δώσουν 1 run στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Έτσι το over 7,5 run σε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr είναι πολύ καλό για να το αφήσουμε να περάσει. Ακόμη θα πάρουμε το over 0,5 run του Μάικ Γιαστρζέμσκι σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φάνηκε χθες που σημείωσε home run.

Μονό
04:40
Τζάιαντς - Πάιρετς
Οver 7,5 run
1.90
Ειδικό
04:40
Τζάιαντς - Πάιρετς
Γιαστρζέμσκι over 0,5 run
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις