ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 15/8) - Δευτέρα, σαν… Κυριακή!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 15/8) - Δευτέρα, σαν… Κυριακή!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 15/8) – Δευτέρα, σαν… Κυριακή!

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 15/8): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Βερόνα – Νάπολι (19:30): Σε νέα εποχή η Βερόνα μετά τη φυγή Τούντορ για τη Μαρσέιγ. Νέος τεχνικός ο πρώην της Ουντινέζε, Γκαμπριέλε Τσόφι. Αποδυναμωμένη έχει βγει -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- από το μεταγραφικό παζάρι η Νάπολι. Έχασε Ινσίνιε, Μέρτενς, Κουλιμπαλί, Οσπίνα, θα φύγουν κι άλλοι. Δεν έχει ενισχυθεί. Δύσκολη προμηνύεται η σεζόν της. Πρεμιέρα είναι, πάμε με τα 2-3 γκολ στο 2.00 της Novibet.

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης (20:30): Παραμένει ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στον πάγκο της Χετάφε, η οποία δείχνει ενισχυμένη κι ελπίζει σε πιο άνετη παραμονή. Πάντα με Σιμεόνε η Ατλέτικο, υποτονικό το παζάρι της, έχασε Σουάρες, Ερέρα, Βρσάλικο, επέστεψαν από δάνεια οι Σαούλ και Μοράτα, αποκτήθηκαν οι Μολίνα και Βίτσελ. Δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία του 3.15 της Winmasters.

Γιουβέντους – Σασουόλο (21:45): Δεν μπορεί να τα πάει χειρότερα από πέρσι η Γιουβέντους. Ενισχύθηκε με Πογκμπά, Ντι Μαρία, Μπρέμερ, Κόστιτς και θέλει την επιστροφή στους τίτλους. Πάντα κυνικός ο Αλέγκρι, δεν θα αλλάξει τώρα φιλοσοφία. Έχασε τον Σκαμάκα η Σασουόλο, χάνει και τον Ρασπαντόρι, μεταβατική η χρονιά. Άσος και under 3,5 στο 2.50 του Pamestoixima.gr.

Κασίμπασα – Φενέρμπαχτσε (21:45): Τραγική στην πρεμιέρα η Κασίμπασα, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Μπασακσεχίρ (0-4). Από ευρωπαϊκό έρχεται η Φενέρ (1-1 στη Σλοβάτσκο) κι έχει μπροστά της τα ματς με την Αούστρια Βιέννης για τα play off του Europa League. Εξασφάλισε ομίλους, αφού αν αποκλειστεί, θα μπει σε αυτούς του Conference League. Το 3-3 με την Ουμρανιγεσπόρ ήταν άσχημο αποτέλεσμα, αναμένεται διόρθωση. Στο 2.00 το διπλό στο Pamestoixima.gr.

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας (22:00): Γκέλα με το καλημέρα για τη Λίβερπουλ στη νεοφώτιστη Φούλαμ (2-2). Ήδη, από νωρίς στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι. Ήττα για την Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Δεν υπάρχουν περιθώρια στους «ρεντς» για νέο στραβοπάτημα. Αδιάφορος ο χαμηλός άσος, όμως σε συνδυασμό με γκολ του Νούνιες που έδειξε να προσαρμόζεται εύκολα, ανεβαίνει στο 2.05 στη Stoiximan.

Μπέτις – Έλτσε (22:30): Θέλει το βήμα παραπάνω και την τετράδα η Μπέτις του Πελεγκρίνι. Στόχος ήταν να κρατήσει τον περσινό κορμό και μέχρι στιγμής τον καταφέρνει. Πούλησε 50.000 διαρκείας! Παραμένει στον πάγκο της Έλτσε ο Φρανθίσκο, ευελπιστεί σε σεζόν με λιγότερα άγχη αλλά θα μπλέξει στην κουβέντα του υποβιβασμού. Άσος που μπορεί να συνδυαστεί με το over 2,5 για το 2.15 της Novibet.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις