«Πανδαισία» τερμάτων από Λεβερκούζεν και Μπαρτσελόνα

προγνωστικά

Προγνωστικά: Η δράση ξεκινά στην Ισπανία και συνεχίζεται στη Γερμανία, με το πρόγραμμα να επιφυλάσσει πολλά γκολ.

Μετά την έναρξη της σεζόν σε Premier League, Bundesliga και Ligue 1, η σεζόν ξεκινά και στα άλλα δύο μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης: τη La Liga και την Serie A. Οι στοιχηματικές επιλογές γίνονται περισσότερες, κάτι που σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε. προγνωστικά

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ

Μακριά από τον καλό της εαυτό ήταν η Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα, χάνοντας με 1-0 από την Ντόρτμουντ. Σαν να μην έλειπε αυτό, ο Σεοάνε είδε και τον βασικό γκολκίπερ του, Λούκας Χράντετσκι, να αποβάλλεται. Ασυνήθιστο να μένει στο «μηδέν» η Μπάγερ, που πέρσι με τον ίδιο προπονητή και το ίδιο ρόστερ σε γενικές γραμμές έβαλε τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της στην Bundesliga (80). Αναμένουμε να αντιδράσει και να προσπαθήσει να ξεσπάσει, ψάχνοντας παράλληλα και την πρώτη νίκη της σεζόν.

Καλύτερο θύμα δεν μπορούσε να βρει από την Άουγκσμπουργκ, η οποία γνώρισε την συντριβή εντός έδρας με 4-0 από τη Φράιμπουργκ. Παρόλο που στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0, στο 48’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν να προηγούνται με 2-0 κι εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι. Πέρσι ήταν στις έξι χειρότερες άμυνες της κατηγορίας και με βάση το αποτέλεσμα της πρεμιέρας αυτό δύσκολα θα αλλάξει.

Ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν να δείξει την επιθετική της δεινότητα απέναντι σε έναν αδύναμο αμυντικά αντίπαλο. Κι η Άουγκσμπουργκ όμως έχει τη δυνατότητα να βρει δίχτυα, ειδικά τώρα που οι γηπεδούχοι θα παίξουν με αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Είναι φρόνιμο να πάμε με το over 3,5 σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο

Παρά τα χιλιάδες οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Μπαρτσελόνα έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Ξεχωρίζει η απόκτηση του Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν, αλλά και των Ραφίνια και Κουντέ. Είναι ξεκάθαρη η διάθεση της διοίκησης να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια με τον Τσάβι να προορίζεται ως ο «μαέστρος» αυτής της προσπάθειας.

Ξεκινά την σεζόν με αντίπαλο τη Βαγιεκάνο στο «Καμπ Νου». Μια ομάδα που πέρσι τη νίκησε δύο φορές με 1-0 και έκανε αρκετά καλή σεζόν. Αν έκλεινε και καλύτερα τη χρονιά, μπορεί να τερμάτιζε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Η Ράγιο έχει σκοράρει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια απέναντι στους «μπλαουγκράνα», κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει και απόψε. προγνωστικά

Ο Λαπόρτα ακόμα δεν έχει καταφέρει να δηλώσει επίσημα τις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα, όμως σύμφωνα με τον ίδιο δε θα υπάρξει πρόβλημα ενόψει της πρεμιέρας. Τον εμπιστευόμαστε και αναμένουμε μια ορεξάτη «Μπάρτσα» που θα πάει για επιβλητική νίκη. Κι εδώ over 3,5 με απόδοση 2.25 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
16:30
Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ
Over 3,5
2.20
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο
Over 3,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις