Στήριγμα οι «γκρενά»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Δίκαιο φαβορί σε καλή απόδοση η Μετς που υποδέχεται την Βαλενσιέν στο «Σεν Συμφοριέν». Με τα γκολ στην Ανεσί.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι! Δύο αναμετρήσεις από το πρόγραμμα της Ligue 2 θα μας απασχολήσουν σήμερα για τα προγνωστικά Γαλλίας (Μετς – Βαλενσιέν και Αννεσί – Λαβάλ), με επιλογές που έχουν αξία  λόγω απόδοσης. Πάμε να τις δούμε…

Ποιοτικά ανώτερη

Ξεκίνημα από το Μετς – Βαλενσιέν. Οι γηπεδούχοι μετά την πολύ δυνατή εμφάνιση στην πρεμιέρα και το 3-0 επί της Αμιάν, ηττήθηκαν στην έδρα της Καέν (1-0). Δεν ήταν κατώτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες (μεταξύ αυτών και δοκάρι) ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα κόρνερ (στο 38′) και δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «βίκινγκ». Δείχνει πάντως θετικά σημάδια η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ειδικά μεσοεπιθετικά που άλλες χρονιές ήταν το μειονέκτημά της.

Η Βαλενσιέν μπορεί να κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα τη Χάβρη (1-0) ωστόσο περισσότερο μοιάζει να «έκλεψε» τους τρεις βαθμούς παρά να τους κέρδισε με την αξία της. Παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι (όπως και στο ματς της πρεμιέρας στη Μπορντό), είναι ξεκάθαρα η τακτική που θα ακολουθήσει φέτος υπό τις οδηγίες του Νικολά Ραμπουέλ.

Με αμυντικούς προσανατολισμούς θα παραταχθεί και στο «Σεν Συμφοριέν» η Βαλενσιέν, θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να περιορίσει τις απειλές. Έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά συναντήσεις μέσα-έξω την τελευταία 15ετία μετρά η Μετς με αντίπαλο τη Βαλενσιέν σε Ligue 1, Ligue 2 αλλά και κύπελλο (6-1-1).

Ξεκάθαρα πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα η Μετς, από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει στο γήπεδό της. Σε τιμές διπλασιασμού ο άσος είναι ιδιαίτερα ελκυστικός. Επιπλέον, με τη λογική ότι η Μετς θα ψάξει τις στημένες φάσεις για να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, αξίζει ένα ποντάρισμα σε ένα combo με κόρνερ.

Προγνωστικά Γαλλίας: Με τα γκολ στους νεοφώτιστους

Ματς που μπορεί να έχει γκολ είναι αυτό ανάμεσα στις «νέες» της Ligue 2, Αννεσί και Λαβάλ. Αμφότερες έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές και δείχνουν όρεξη για μπάλα. Η Αννεσί μπορεί να ξεκίνησε με δύο ήττες στο πρωτάθλημα όμως και στα δύο παιχνίδια είχε αρκετές ευκαιρίες και ενδεχομένως να άξιζε κάτι παραπάνω. Η Λαβάλ μετά το σπουδαίο διπλό της πρεμιέρας στο «κάστρο» της Μπαστιά παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και απέναντι στην Γκινγκάμπ, μία εκ των διεκδικητριών της ανόδου φέτος.

Ικανές να μας χαρίσουν ένα ωραίο παιχνίδι με φάσεις και γκολ οι δύο ομάδες και οι αποδόσεις στα γκολ είναι ελκυστικές.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Μονό
20:00
Μετς - Βαλενσιέν
1
2.00
Combo
20:00
Μετς - Βαλενσιέν
1 & under 3,5 & over 4,5 κόρνερ Μετς
3.40
Μονό
20:00
Αννεσί - Λαβάλ
Goal/goal
2.00
Combo
20:00
Αννεσί - Λαβάλ
Over 1,5 & over 3,5 κόρνερ Λαβάλ
2.57
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις