ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σάββατο... Made in England - «Σεφτέ» για την Θέλτα στη La Liga

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Σάββατο... Made in England - «Σεφτέ» για την Θέλτα στη La Liga

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σάββατο… Made in England – «Σεφτέ» για την Θέλτα στη La Liga

προγνωστικά

Μία βδομάδα μετά τη σέντρα της Premier League, σειρά παίρνει η La Liga με τη τις μάχες σε όλα τα βαθμολογικά επίπεδα να αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες!

Με αυτά τα δύο πρωταθλήματα θα ασχοληθούμε απόψε κάνοντας αναφορά σε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια που αναμένεται να «μαγνητίσουν» το βλέμμα του κοινού, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε στοιχηματικό επίπεδο. προγνωστικά

Προγνωστικά: Γουλβς – Φούλαμ

Ξεκίνημα από το «Μολινό», εκεί όπου Γουλβς και Φούλαμ θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League. 

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προέρχεται από την πολύ σπουδαία ισοπαλία κόντρα στη Λίβερπουλ (2-2) στο «Κρέιβεν Κότατζ» παρουσιάζοντας μάλιστα και εξαιρετικό πρόσωπο. Το μόνο πρόβλημα για την ομάδα του Λονδίνου ο τραυματισμός του Σόλομον που έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού στο γόνατο και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής χρόνος που θα απουσιάσει από τα γήπεδα.

Από την άλλη οι «λύκοι» ηττήθηκαν από την Λίντς Γιουνάιτεντ στο πρώτο τους φετινό παιχνίδι, απόρροια και των αρκετών απουσιών που έχουν. Τσικίνιο και Ραούλ Χιμένεθ δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Μπρούνο Λάζε με την συμμετοχή των Μουτίνιο, Νέλσον Σεμέδο και Ανταμά Τραορέ να κρίνεται όσο βαδίζουμε προς τη σέντρα του αγώνα.

Συνυπολογίζοντας τόσο τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές όσο και τη ψυχολογία των δύο ομάδων μετά τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, το διπλό της Φούλαμ σε απόδοση 3.24 στην NoviBet είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τιμή που αξίζει να πονταριστεί. Έτσι θα πορευτούμε με αυτό το σημείο από το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Μπράιτον – Νιούκαστλ

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στη νεοφώτιστη Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ) η «λαβωμένη» Νιούκαστλ καλείται να βγάλει εις πέρας μία ιδιαίτερα δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην Μπράιτον. Ο Έντι Χόου δε θα έχει στη διάθεση του τους Φεντερίκο Φερνάντεζ, Κραφθ, Λιούις, Μανκίγιο και Σέλβι ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζαμάλ Λασκελς.

Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ προέρχεται από την… «άλωση» του «Όλντ Τράφορντ», έχει τη ψυχολογία στα ύψη και υποδέχεται τις «καρακάξες» με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας αποσπώντας πολύτιμους βαθμούς από δύο πολύ δυνατές ομάδες. Μοναδική απουσία των «γλάρων» ο Γιάκουμπ Μόντερ που βρίσκεται εκτός δράσης εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Οι δύο ομάδες βρίσκουν ευκαιρίες εύκολα ή δύσκολα, το ζευγάρι έχει βγάλει αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ωστόσο λόγω φόρμας και ψυχολογίας θα ακολουθήσουμε την επιλογή 1Χ με over 2,5 δείχνοντας λίγη παραπάνω εμπιστοσύνη στην ομάδα από την Νότια Αγγλία. Το εν λόγω ποντάρισμα προσφέρεται σε απόδοση 3.25 στην NoviBet.

Θέλτα Βίγκο – Εσπανιόλ

Το σημερινό μας «ταξίδι» ολοκληρώνεται στην ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γαλλικίας. Η Θέλτα αντιμετωπίζει την Εσπανιόλ στο «Μπαλαίδος» για την 1η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Εκτός από την απουσία του Σάντι Μίνα ο Εντουάρντο Κουντέ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα υποδεχθεί με όλα τα «όπλα» του την ομάδα από τη Βαρκελώνη. Μπορεί στα φιλικά της προετοιμασίας η Θέλτα να μην πέτυχε κάποιο νικηφόρο αποτέλεσμα, ωστόσο έχει όλα τα «φόντα» να μπει με το δεξί στο φετινό «μαραθώνιο» της La Liga.

Η Εσπανιόλ, από τη πλευρά της, θα έχει 3 απουσίες με σημαντικότερες αυτές του Πουάδο και του Ραούλ Ντε Τομάς, δύο ποδοσφαιριστών που έπαιξαν πολύ κομβικό ρόλο στη περσινή πορεία της ομάδας προς την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Όλα αυτά μας οδηγούν στο να… εμπιστευτούμε την Θέλτα και να ακολουθήσουμε τον άσο της με απόδοση 1.86 στη NoviBet. Ο συνδυασμός έδρας και απουσιών της Εσπανιόλ κάνει πιο… ελκυστική εν λόγω τιμή, επομένως αξίζει ενδεχόμενο ποντάρισμα. Καλή επιτυχία σε όλους σε ότι κι αν επιλέξετε!

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 10,53
17:00
Γούλβς - Φούλαμ
2
3.24
17:00
Μπράιτον - Νιούκαστλ
1Χ & over 2,5
3.25
Μονό
18:00
Θέλτα Βίγκο - Εσπανιόλ
1
1.86
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις