Κανονιές πληρωμής με σούπερ αποδόσεις

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με επιλογές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο από την Ευρώπη ασχολείται στην στήλη του ο Magician του Koubanezos.gr.

Καλημέρα σας, σήμερα η στήλη των προγνωστικών μας θα ασχοληθεί με ευρωπαϊκά παιχνίδια που ήδη έχουν μπει στην καθημερινότητα μας. Μήνας διακοπών ο Αύγουστος αλλά μπαίνουμε ολοταχώς σε κουπόνια με μεγάλο αριθμό αγώνων… προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην έδρα φρούριο

Εκκίνηση από την Bundesliga. Δεν ξεκίνησε με το δεξί η Λειψία τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Στουτγάρδη. Στο όγδοο λεπτό ο Όλμο σέρβιρε, ο Νκουνκού σκόραρε αλλά στο 31’ ο Αχαμάντα ισοφάρισε σε 1-1. Δέχτηκαν φάσεις στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι, αλλά παρά την υπεροχή τους και την πίεση που άσκησαν στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο. Μετά από δυο χρόνια στην Τσέλσι απέκτησε πίσω τον Βέρνερ. Συνταγή δοκιμασμένη. Τερμάτισε με δυσκολία τέταρτη στο προηγούμενο πρωτάθλημα ενώ φέτος κυνηγάει ένα πιο εύκολο πλασάρισμα στην τετράδα. Πολύ καλή παραδοσιακά εντός έδρας. Απών ο Πόουλσεν (Ε) και ο Κλόστερμαν (Α).

Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε η Κολωνία από το 35ο λεπτό και επικράτησε της Σάλκε με 3-1 (0-0 ημιχρ.) μπροστά σε 50.000 φιλάθλους της. Την περασμένη χρονιά τερμάτισε στην έβδομη θέση κερδίζοντας το εισιτήριο για το Conference League  Δεύτερη καλύτερη σεζόν η περσινή μετά την πέμπτη θέση που κατέλαβε την σεζόν 16/17. Έχασε μεταγραφικά τον Μοντέστ που πήγε στην Ντόρτμουντ. Ο προπονητής Μπάουμγκαρντ φυσικά παρέμεινε, κράτησε τον κορμό αλλά στον μεταγραφικό παζάρι κινήθηκε σε ρηχά νερά. Δύσκολα θα επαναλάβει το περσυνό επίτευγμα.

Οι γηπεδούχοι ειδικά επιθετικά είναι υπερπλήρεις και στην έδρα τους σκοράρουν με ευκολία. Οι «τράγοι» όρθωσαν πέρυσι το ανάστημα τους αλλά είναι ένα επίπεδο κάτω από την Λειψία. Κρατάμε το 1 & over 2,5 σε απόδοση 2.00 στην Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Με τα τέρματα στο Emirates

Μετακομίζουμε στην Premier League. Η Άρσεναλ πέρασε με 0-2 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας στο εναρκτήριο ματς της σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι ακούγεται  καθώς δέχτηκε αρκετές φάσεις καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Σκόραρε στο 22’ ο Μαρτινέλλι μετά από στημένη φάση και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό με αυτογκόλ. Ο κόουτς Αρτέτα θα ξεκινήσει πάλι βασικούς τους νεοφερμένους Ζιτσένκο και Ζεσούς. Ειδικά από τον τελευταίο περιμένουν αρκετά μιας και ξοδεύτηκαν 52 εκ. ευρώ για να γίνει κάτοικος Λονδίνου. Ξεκινάει με μεγαλύτερες προσδοκίες την φετινή χρονιά. Το μεγάλο στοίχημα είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα μιας και πέρυσι τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Το ταξίδι στην πρωτεύουσα θα κάνει η Λέστερ, η οποία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Μπρέντφορντ. Προηγήθηκε με 2-0 στο 46’ αλλά στην συνέχεια κατέρρευσε και ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 86ο λεπτό. Ο 35 χρονών Σμάιχελ (Τ) ύστερα από 11 χρόνια στην ομάδα έφυγε για την Νις. Θα στηριχτεί στον περσυνό της σύνολο καθώς μετεγγραφές ουσίας δεν έγιναν. Δεν έχασε κάποιο από τα βαριά της ονόματα αλλά δεν ήρθε και κάποιος για να την βοηθήσει να ανέβει σκαλί. Αναμένεται να κινηθεί στο μέσον της βαθμολογίας. Ικανή να σκοράρει αλλά η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Απών από την αναμέτρηση ο Μπάρνς (Μ).

Οι «κανονιέρηδες» μπορούν να κερδίσουν αλλά δέχτηκαν εύκολες φάσεις στο πρώτο δείγμα γραφής. Οι «αλεπούδες» έχουν μονάδες για να σκοράρουν αλλά πίσω θέλουν δουλειά. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 1.70 στην Novibet.

Να χτίσει το σερί της

Ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος η Φέγενορντ  μιας και πέρασε με το εντυπωσιακό 5-2 από την έδρα της Φίτεσσε. Δέχτηκε πρώτη τέρμα στο 19ο λεπτό αλλά μέχρι το ημίχρονο είχε ήδη γίνει η ανατροπή. Δυο γκολ ο Ντανίλο Περέιρα ο οποίος ήρθε φέτος από τον Άγιαξ.  Έπειτα από το πρωτάθλημα της σεζόν 16/17 ταβάνι έχει την τρίτη θέση. Έκλεισε κενά στο ρόστερ με μετεγγραφές, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Παρόλο που είναι νωρίς δείχνει να είναι δεμένη ως ομάδα. Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Ισορροπημένο και ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Χέρενφεν εντός έδρας κόντρα Σπάρτα Ρότερνταμ. Άχρωμη, χωρίς ουσία που δεν ήξερε τι να κάνει με την μπάλα στην κατοχή της. Ομάδες σαν την Σπάρτα, θα έπρεπε να την είχε κερδίσει. Η φιλοξενούμενη ομάδα τα τελευταία χρόνια κινείται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Μεταγραφικά δεν ολοκλήρωσε κάποια κίνηση εντυπωσιασμού. Με τους μεγάλους της Ολλανδίας τα βρίσκει σκούρα. Πιο συγκεκριμένα με την σημερινή της αντίπαλο δέχεται για πέντε συνεχόμενους αγώνες τρία γκολ.

Η γηπεδούχος ομάδα λογικά θα κερδίσει αλλά αναμένεται να το κάνει εύκολα βάση εικόνας, γι’ αυτό κρατάμε το Φέγενορντ over 2,5  σε απόδοση 1.98 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 3.40
16:30
Λειψία - Κολωνία
1 & over 2,5
2.00
17:00
Άρσεναλ - Λέστερ
Over 2,5
1.70
Μονό
22:00
Φέγενορντ - Χέρενφεν
Φέγενορντ over 2,5
1.98
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις