Με το αουτσάιντερ στο 2.18

Scorakias

Ο Scorakias επιστρέφει και μετά τα προκριματικά της Ευρώπης ποντάρει στην Premier League.

Scorakias is back! Μετά την προχθεσινή πετυχημένη πρεμιέρα της στήλης για τη φετινή σεζόν, επιστρέφω με προγνωστικά από την Αγγλία, Σάββατο γαρ. Την Πέμπτη μας δικαίωσαν οι «αιώνιοι» σκοράροντας πρώτοι στα παιχνίδια τους. Μοναδικό χαμένο, το fun bet του Αϊτόρ, ο οποίος είχε ευκαιρία να πετύχει γκολ και θα μπορούσε να έχει παραπάνω αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε κάποιο πέναλτι! Συνεχίζουμε…

Ο Scorakias στο Μπράιτον – Νιούκαστλ

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Μπράιτον και τη Νιούκαστλ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου από στοιχηματικής άποψης. Όταν βλέπω Άρσεναλ στο 1.50 με τη Λέστερ και Σίτι στο 1.06 τις αποφεύγω. Αντίθετα, στο εν λόγω παιχνίδι, ίσως οι αποδόσεις να είναι λίγο λάθος, γεγονός που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί στη φετινή Premier League. Η Μπράιτον πέτυχε τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής, κερδίζοντας μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί η ομάδα του Τεν Χάαγκ να προβληματίζει γενικώς, όμως ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό.

Η Νιούκαστλ από την άλλη έκανε αυτό που έπρεπε. Επικράτησε της νεοφώτιστης Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0. Ήταν καλύτερη, δεν εντυπωσίασε και δεν κινδύνεψε. Δυσκολεύτηκε λίγο στην τελική προσπάθεια, αλλά στο δεύτερο μισό κατάφερε να πετύχει τα γκολ που της έδωσαν το τρίποντο.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Μπράιτον και Νιούκαστλ πηγαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν σε μια έδρα που έχουν να κερδίσουν από το 2017 και μάλιστα σε αγώνα της Championship. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί σύμφωνα με της αποδόσεις, αλλά περίμενα ένα πιο ισορροπημένο σετ. Θεωρώ πως η Νιούκαστλ έχει πιο καλά δομημένη ομάδα, μπορεί να προηγηθεί στο παιχνίδι και γιατί όχι, να πάρει το τρίποντο.

Μονό
17:00
Μπράιτον – Νιούκαστλ
Anytime score: 0-1
2.18
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις