ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 13/08) - Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 13/08) - Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 13/08) – Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 13/08): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Άστον Βίλα – Έβερτον (14:30): Με ήττες ξεκίνησαν έκαστες τις υποχρεώσεις τους, αν και στη Βίλα σίγουρα κρίνεται εκτός προγράμματος κόντρα στη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ. Δε κατανοώ τις αποδόσεις, με τόσο έντονο φαβορί τους γηπεδούχους. Καθαρά η αξία στη κόντρα και ας μην έρθει ποτέ. Στο διπλασιασμό στο Pamestoixima.gr η διπλή ευκαιρία. 

Χόφενχαϊμ – Μπόχουμ (16:30): Και οι δύο ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Bundesliga. Καλούνται να αντιδράσουν και αναμένω να γίνει ωραίο παιχνίδι, αφού έκαστες είναι φύσει επιθετικές ομάδες. Στο 1.90 στη Novibet το goal/goal & over 2,5 και μπαίνει στις επιλογές μου.

Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ (16:30): Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ντόρτμουντ στη πρεμιέρα η Λεβερκούζεν, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Η Άουγκσμπουργκ διασύρθηκε εντός από την Φράιμπουργκ με 0-4. Σαφώς ανώτερο το σύνολο των «ασπιρίνων» αλλά είναι νωρίς ακόμη για αποδόσεις του 1.30. Άσος σε combo με αμφίτερμα στο 2.40 στο Pamestoixima.gr το παίρνω το ρίσκο. 

Άρσεναλ – Λέστερ (17:00): Σε καλό επίπεδο έδειξαν οι «κανονιέρηδες» με το άνετο 0-2 στη Πάλας. Η Λέστερ δεν έπεισε σε κανένα σημείο στο 2-2 με τη Μπρέντφορντ. Δίκαιος ο φαβοριτισμός στον άσο, στα μάτια μου ήδη δείχνει ένα επίπεδο πάνω το συγκρότημα του Αρτέτα. Στο 2.30 με ρίσκο το βρίσκω στη Novibet, να νικάει από ημίχρονο η Άρσεναλ.

Σαουθάμπτον – Λιντς (17:00): Ήττα με κάτω τα χέρια με 4-1  για τους γηπεδούχους στη πρεμιέρα με τη Τότεναμ. Η Λιντς έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε της Γουλβς με 2-1. Δεν με έπεισε η Σαουθάμπτον ότι μπορεί να σηκώσει τιμές φαβορί στη παρούσα φάση. Πιο έτοιμοι δείχνουν οι φιλοξενούμενοι και έχει αξία να ψάξουμε τη κόντρα. Στο 2.22 το 2 dnb στο Pamestoixima.gr. 

Μονακό – Ρεν (18:00): Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αϊντχόφεν η Μονακό μετά και την παράταση. Βαριά τα πόδια των γηπεδούχων, αλλά η Ρεν δεν έδειξε σε καλή κατάσταση, ειδικά επιθετικά στη πρεμιέρα με τη Λοριάν. Σε καλές τιμές ο άσος, αν και κρύβει παγίδες μετά και μεσοβδόμαδο παιχνίδι που πήγε στη παράταση. Δε μου γέμισε το μάτι η Ρεν, δε νομίζω να αλλάξουν τόσα πολλά μέσα σε μια βδομάδα. Αποδεκτός ο άσος στο 2.20 στη Novibet. 

Σάλκε – Γκλάντμπαχ (19:30): Απολύτως τίποτα δεν έδειξε η Σάλκε στη πρεμιέρα όπου ηττήθηκε πολύ εύκολα με 3-1 από τη Κολωνία. Η Γκλάντμπαχ νίκησε σχετικά εύκολα με 3-1 τη Χόφενχαϊμ. Δε μου γεμίζουν το μάτι οι «βασιλικοί μπλε» δίκαιο κρίνεται το διπλό στο 2.20 στη Novibet. 

Μίλαν – Ουντινέζε (19:30): Πρεμιέρα και στην Ιταλία με τους πρωταθλητές να υποδέχονται την Ουντινέζε. Δεν μπορώ να δεχτώ τιμές πέριξ του 1.40 για πρεμιέρα όσο ανώτερη και να δείχνει στα μάτια μου η Μίλαν. H Ουντινέζε δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στα φιλικά προετοιμασίας. Με αρκετό ρίσκο θα ψάξω το over 2,5 των γηπεδούχων σε τιμές του 2.60 στη Novibet. 

Μόντζα – Τορίνο (21:45): Πανέτοιμη δείχνει η Μόντζα για την μεγάλη κατηγορία, καθώς το πρόσωπο που δείχνει μέχρι τη παρούσα στιγμή είναι ενθαρρυντικό. Η Τορίνο δείχνει στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια με έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Δε θα μου κάνει εντύπωση να ανοίξει το παιχνίδι και σε τιμές αουτσάιντερ το over 2,5 μου κλείνει το μάτι. Στο 2.15 το βρίσκουμε στη Novibet.

Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο (22:00): Πρεμιέρα και στην Ισπανία με τους «μπλαουγκράνα» να υποδέχονται τη Βαγιεκάνο, από την οποία ηττήθηκαν και στα δύο παιχνίδια πέρυσι. Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα από την νέα ομάδα του Τσάβι, αναμένω να το δείξουν και σήμερα. Δεν κλείνεται η Βαγιεκάνο, ίσως ανέβει από ημίχρονο το σκορ. Στο 2.17 στο Pamestoixima.gr το over 1,5 στο 1ο ημίχρονο.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις