ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια

Και επίσημα έκλεισε η Primera Division στη Nova

Προγνωστικά στοιχήματος: Μια γρήγορη ματιά στους μονομάχους του φετινού πρωταθλήματος με πρώτη επιλογή τον υποβιβασμό!

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Διακοπές, λέμε τώρα, τέλος και με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων πολύ νωρίς, λόγο Mundial στο Κατάρ, μύρισε χειμώνας στα μέσα του Αυγούστου! Πάμε όμως να δούμε τους πρωταγωνιστές που θα δούμε στην φετινή Laliga και τι, πιστεύω, ότι θα κάνουν στο πρωτάθλημα.

Ταγκό για δύο

Αδιαμφησβήτητα το ενδιαφέρον θα  μονοπωλήσουν για άλλη μια χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Η Βασίλισσα, κάτοχος του πρωταθλήματος, του Champions League και του Ευρωπαϊκού Super Cup, θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία της. Μπορεί στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού με Μ’μπαπέ και Χάαλαντ να μην έκανε το κόλπο γκρόσο, αλλά λίγο την ένοιαξε. Με τον ίδιο σχεδόν κορμό και μερικές ελπιδοφόρες προσθήκες θα  προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους τίτλους της. Με τον Αντεσλότι στο τιμόνι και τον Μπενζεμά για αρχηγό, δεν μπορεί να ζητάει κάτι λιγότερο.

Το αντίπαλο δέος, η Μπαρτσελόνα, απαιτεί πολλά περισσότερα σε σχέση με πέρσι. Αυτό το ρεζιλίκι, για την ιστορία και την φανέλα της αυτό ήταν, Δεκέμβρη μήνα στο μείον δώδεκα από την κορυφή του πρωταθλήματος και εκτός συνέχειας Champions League! Όχι μόνο για το πρεστίζ της αλλά και από οικονομικής μεριάς, υπέστη μεγάλες απώλειες. Με τον Τσάβι εδώ και μήνες στο τιμόνι και με μια αρκετά καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα ξανά στην κορυφή. Έργο όχι εύκολο αλλά εδώ είμαστε για να τους δούμε.

Για την Ευρώπη

Για την τετράδα είναι νωρίς να βγάλω γνώμη. Για Ευρώπη γενικά θεωρώ ότι, η Ατλέτικο Μαδρίτης που ποντάρει στην ομοιογένεια θα τα καταφέρει. Δύο παίχτες ήρθαν, Μολίνα δεξιό μπακ από Ουντινέζε και τον δυναμικό χαφ της Ντόρτμουντ Βίτσελ, ενώ μόλις ένας παίχτης πουλήθηκε μέχρι στιγμής, ο Βρεσάλκο στον Ολυμπιακό. Σφιχτή και στις μεταγραφές, έργο Σιμεόνε πάντα. Μαξ τετράδα. Για τις υπόλοιπες τρείς, ίσως τέσσερις, ευρωπαϊκές θέσεις έχουμε περισσότερους μνηστήρες.

Διαχρονικά η καλύτερη ομάδα της Ανδαλουσίας, Σεβίλλη, θέτει μίνιμουμ στόχο την τετράδα για άλλη μια χρονιά. Το αντίπαλο δέος της , η κυπελλούχος Μπέτις, θέλει και αυτή να δείξει ότι η άνοδος της τα τελευταία δύο χρόνια μόνο τυχαία δεν είναι. Έξω από τον κυνήγι της Ευρώπης δεν μπορούν να μείνουν φυσικά οι Βάσκοι. Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο συνθέτουν ένα φοβερό τοπικό ντέρμπι και δύο ομάδες που δεν μπορείς να υποτιμήσεις. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Το κίτρινο υποβρύχιο, η Βιγιαρεάλ θέλει να τορπιλίσει όσους περισσότερους αντιπάλους μπορεί, όπως έκανε πέρσι στην Ευρώπη, απέναντι σε Γιουβέντους και Μπάγερν. Και ποτέ δεν ξεχνάω την Βαλένθια που ψάχνει την χαμένη αίγλη προηγουμένων ετών.   Δεν είναι και λίγοι οι μνηστήρες της Ευρώπης, αλλά στην πορεία θα δείξουν πιο την θέλει πιο πολύ.

Μάχη για την παραμονή

Είπαμε για το, θεωρητικά, πρώτο μισό της βαθμολογίας. Για πάμε και στο δεύτερο μισό. Αρχικά είχαμε τρεις αναχωρήσεις για Segunda, Γρανάδα, Λεβάντε και Αλαβές.

Την θέση τους πήραν η πρωταθλήτρια Αλμερία, ομάδα Σαουδάραβα πρίγκηπα και με διευθυντή/πρόεδρο τον… Γκουαρντιόλα! Αδερφό του Πεπ. Όχι ότι και ότι… Δεύτερη την επιστρέφουσα Ρεάλ Βαγιαδολίδ, με πρόεδρο τον Ρονάλντο, το «Φαινόμενο» για όσους θυμούνται τι πραγματικά σημαίνει Βραζιλιάνος μάγος, και τέλος την επίσης επιστρέφουσα μετά από αρκετά χρόνια Τζιρόνα, ή Χιρόνα για τους μη Καταλανούς, προφορές είναι αυτές. Σε αυτές βάζω τις παραμένουσες Οσασούνα – Θέλτα – Ράγιο – Έλτσε – Εσπανιόλ – Χετάφε – Μαγιόρκα και Καντίθ.

Έχοντας παρακολουθήσει κάποια από τα φιλικά τους και τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν και δεν έχουν κάνει βγαίνω σε ένα πολύ ρισκαδόρικο αλλά με αξία ποντάρισμα.

Αρχικά να πω ότι οι τρείς νεοφερμένες ομάδες μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι ομάδες που έχουν το πιο αδύναμο ρόστερ και κινδυνεύουν  είναι η Καντίθ, η Έλτσε και η Χετάφε. Μπορεί να έχω βρει και τους τρεις που θα υποβιβαστούν, μπορεί και κανένα θα πει κάποιος. Στα όσα χρόνια γράφω, ασχολούμαι μα κυρίως παρακολουθώ Ισπανία, βλέπω ότι ομάδες που κινούνται ρηχά στο μεταγραφικό παζάρι και ο κορμός τους αποτελείται κυρίως από δανεικούς, δεν έχει και πολύ θετικούς οιωνούς.

Ειδικά για τις πρώτες δύο ομάδες που αναφέρω. Εξού και το πρώτο ποντάρισμα, μακροχρόνιο της σεζόν θα πάει εκεί.

Αυτά τα λίγα για αρχή Πριν ξεκινήσουμε τα εβδομαδιαία προγνωστικά στοιχήματος μας.

Καλή σεζόν να έχουμε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μακροχρόνιο La Liga
Καντίθ
Να υποβιβαστεί
3.00
BET: 15 units
Μακροχρόνιο La Liga
Έλτσε
Να υποβιβαστεί
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις