Συνεχίζει το σερί η «Ελ Τρι»

Μουντιάλ 2022

Ο Γιάννης Σημαιοφορίδης ποντάρει σε μακροχρόνιο για το Μουντιάλ 2022 και συγκεκριμένα στην παράδοση που έχει χτίσει το Μεξικό.

Κάτι περισσότερο από τρεις μήνες απομένουν για την έναρξη του Μουντιάλ 2022 και μαζί με την ανυπομονησία αυξάνεται και η όρεξή μας για στοίχημα. Βέβαια, ενδεχομένως να είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και πονταρίσματα, ωστόσο υπάρχουν επιλογές που δεν περνούν απαρατήρητες. Μία από αυτές αφορά το Μεξικό.

Η «Ελ Τρι» είναι μία από τις σταθερές -σε παρουσία στα Παγκόσμια Κύπελλα- ομάδες καθώς μόλις τρεις φορές σε 21 διοργανώσεις δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ (’34, ’74, ’82). Μάλιστα οι Μεξικανοί μετρούν επτά συνεχόμενες προκρίσεις στη φάση των «16».

Τα πράγματα στον τρίτο όμιλο μοιάζουν λίγο πολύ ξεκάθαρα. Ισχυρό φαβορί για πρόκριση αλλά και για την πρώτη θέση είναι η Αργεντινή ενώ η Σαουδική Αραβία δύσκολα θα κάνει την έκπληξη. Επομένως η δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τους «16» θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα ανάμεσα σε Μεξικό και Πολωνία, οι οποίες μάλιστα παίζουν μεταξύ τους την πρώτη αγωνιστική.

Αγωνιστικά η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο είναι καλά ωστόσο ο 59χρονος τεχνικός ψάχνει λύσεις στη δυσκολία που εμφανίζει το Μεξικό στο γκολ, λόγω και του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος του Ραούλ Χιμένεζ (μετά τον σοβαρό τραυματισμό του). Έχει πάντως στη διάθεσή του ιδιαίτερα ποιοτικές μονάδες (Λοθάνο, Κορόνα, Ερέρα) που μπορούν να δώσουν λύσεις μεσοεπιθετικά.

Με την λογική ότι Μεξικό και Πολωνία θα κερδίσουν τη Σαουδική Αραβία και θα ηττηθούν από την Αργεντινή, τα πάντα όσον αφορά την πρόκριση θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Πολωνία σαν αντίπαλος δεν «τρομάζει». Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Λεβαντόφσκι η «εξουδετέρωση» του οποίου μπορεί να είναι το «κλειδί» για μια νίκη-μισή πρόκριση. Στο 1.90 προσφέρεται στη Novibet η πρόκριση στους «16» για το Μεξικό, είναι σίγουρα μια επιλογή με αξία.

 

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Πρόκριση στους «16»
Μεξικό
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις