Δαγκώνουν οι «Μεγάλοι Δανοί»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Θετικά τα πρώτα δείγματα της εποχής Φονσέκα στη Λιλ, δημιούργησε προσδοκίες με την εμφάνιση της πρεμιέρας.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι και καλό τριήμερο! Με το αποψινό Ναντ – Λιλ ξεκινάει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Ligue 1 ενώ σήμερα έχουμε και πρεμιέρα στη National. Δύο επιλογές από το «Μποζουάρ» και δύο από το «Γκαστόν-Πετί» για τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να τα δούμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Με σύμμαχο την παράδοση η Λιλ

Περισσότερο προβλημάτισε παρά άρεσε η Ναντ στο ντέρμπι με την Ανζέ. Αν και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ασταθής αμυντικά με την Ανζέ να σπαταλά σπουδαίες ευκαιρίες και τον γκολκίπερ Λαφόντ να καταγράφει έξι αποκρούσεις. Στην επίθεση ήταν αισθητή η απουσία του Κολό Μουανί μιας και ο αντικαταστάτης του Γκεσάν δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα. Πρώτο ματς για φέτος στο «Μποζουάρ» εκεί όπου πέρυσι εξασφάλισε τους 37 από τους 55 πόντους της. Σημαντική η επιστροφή από τιμωρία του βασικού στόπερ Καστελέτο.

Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα η Λιλ, επικράτησε εύκολα με 4-1 κόντρα στην Οσέρ και έστειλε μηνύματα. Πολύ τρέξιμο και ωραίοι συνδυασμοί ήταν τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν για τους «λιλουά» ενώ και ο Καμπελά ήταν μέσα σε όλες τις επιθέσεις μοιράζοντας μάλιστα και δύο ασσίστ. Δύο γκολ για τον φορ Ντέιβιντ που δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Άκρως θετική παράδοση διατηρεί η Λιλ απέναντι στη Ναντ από την οποία δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία δεκατρία παιχνίδια μέσα-έξω (10-3-0, τελευταία νίκη της Ναντ το 0-1 στην έδρα της Λιλ στις 29 Σεπτέμβρη του ’15).

Πιο πειστική η εικόνα της Λιλ που έχει και την παράδοση με το μέρος της. Σημαντική η επιστροφή του Καστελέτο για τη Ναντ, λογικά δεν θα παρουσιαστεί τόσο ευάλωτη στα μετόπισθεν. Θα πάρουμε το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 που μας δίνει και την κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας. Επιπλέον, περιμένοντας από τη Ναντ να προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην πλάτη της άμυνας της Λιλ με την ταχύτητα κυρίως του Σιμόν, έχει λογική να ποντάρουμε και στα οφσάιντ των γηπεδούχων.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Με το δεξί η Σατορού

Από την 1η αγωνιστική της National θα κρατήσουμε τον άσο της Σατορού απέναντι στη νεοφώτιστη Παρί Ατλέτικο. Οι γηπεδούχοι και φέτος έχουν βλέψεις για άνοδο αν και η αποχώρηση του ποιοτικού εξτρέμ Τσουαρέφ για την ελβετική Σιόν, είναι σημαντική. Ακόμα κι έτσι πάντως η Σατορού έχει το τρίτο ακριβότερο ρόστερ της κατηγορίας και ικανές μονάδες με εμπειρία όπως Ρου, Γκρανζ, Σουνού. Πρεμιέρα είναι, πάντα υπάρχουν «παγίδες» αλλά στο 1.91 ο απλός άσσος και στο 2.50 σε συνδυασμό με το over 1,5 δεν περνούν απαρατήρητα.

Μονό
22:00
Ναντ - Λιλ
Χ2 & Over 1,5
1.94
Ειδικό
22:00
Ναντ - Λιλ
Ναντ over 2,5 οφσάιντ
2.55
Μονό
20:30
Σατορού - Παρί Ατλέτικο
1
1.91
Ρίσκο
20:30
Σατορού - Παρί Ατλέτικο
Anytime score: 2-0
3.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις