Συνεχίζει να ροκάρει ο Κέλυ

προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Επιλογές από μία αναμέτρηση δίνει ο Παναγιώτης Δογαντζής με στόχο άλλη μία επιτυχημένη και κερδοφόρα στήλη.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετική ήταν η προηγούμενη στήλη, καθώς πέρασαν οι βασικές επιλογές. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση. προγνωστικά μπέιζμπολ προγνωστικά μπέιζμπολ  

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Δεν έχει πρόβλημα ο Κέλυ

Στην Αριζόνα, οι Ντ’μπακς αντιμετωπίζουν τους κάκιστους φέτος Πάιρετς. Είναι το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Οι Πάιρετς κέρδισαν τα ξημερώματα με 6-4. Σήμερα για την ομάδα του Πίτσμπουργκ θα ξεκινήσει ο Μπρούμπακερ που δίνει 4.86 run μέσο όρο. Από την άλλη, οι Ντ’μπακς θα ξεκινήσουν με το βαρύ πυροβολικό τους τον Μάρτιν Κέλυ που δίνει περίπου 2.86 run μέσο όρο. πυροβολικό τους τον Μάρτιν Κέλυ που δίνει περίπου 2.86 run μέσο όρο.

Εκτίμηση: Αναμέτρηση με πρέπει για τους Ντ’μπακς στο ενδεχόμενο, να σώσουν κάπως τη χρονιά. Την κατάλληλη στιγμή έρχεται ο Κέλυ που στα τελευταία δύο παιχνίδια του έδωσε 5 και 7 strikeout δείχνοντας έτσι την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Με το σκεπτικό ότι θα παίξει ως συνήθως πάνω από 7 inning, δεν θα μου κάνει εντύπωση να ξεπεράσει τα 5 strikeout. Έτσι θα πάρουμε το over 5,5 strikeout σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan. Ακόμη μου αρέσει σαν fun bet επιλογή ο Κέτελ Μάρτε να σημειώσει τουλάχιστον ένα home run σε απόδοση 5.00!

Όλα τα Free Bets «μαζεμένα» στο δικό σου πορτοφόλι! Πρωτοποριακή υπηρεσία του betshop.gr

Μονό
22:40
Ντ'μπακς - Πάιρετς
Μ. Κέλλυ over 5,5 strikeout
2.15
Fun bet
22:40
Ντ'μπακς - Πάιρετς
Κ. Μάρτε over 0,5 home run
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις